1. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 1

Moikka! Nyt olisi taas aika startata tämän vuoden jo ilmeisen perinteeksi muodostunut joulukalenteri. Toivottavasti pidätte tämän vuoden joulukalenterista, ja muistakaa, että palautetta on aina sallittua laittaa kommentteihin tai vaikka sähköpostiin. Tämän vuoden joulukalenteri sisältää niin tekstiä kuin videoita, kaikkea siis vähän sekaisin. Ensimmäisen luukun aiheena meillä onkin Didin ja Skitson oudot tavat.

Aloitetaan Didistä.

1. Didi röhkii paljon. Kun se on innostunut jostain tai vaikka kääntää kylkeään äärimmäisen rentoutuneena, päästää mudi lähes poikkeuksetta valtavan, lähinnä possua muistuttavan äänen.
2. Didi nukkuu selällään ihan todella paljon, voisi sanoa, että melkein aina mudi retkottaa selällään ketarat ojossa, kun se oikeasti lepää.
3. Didillä on myös hieman löysät ylähuulet, ja ne saattaa leikkiessä jäädä mitä hassumpihin asentoihin.
4. Aina kun Didi pääsee ulos kahdestaan mun kanssa, on sen ensin tehtävä miljoona volttia mun edessä, ja ehkä vähän huudettavakin siinä samalla. Mutta ne voltit on tärkeimpiä.
5. Didin lempileikki on juosta kilpaa meidän keittiön saareketta ympäri. Tämän olen tainnut sille pienempänä opettaa, ja se rakastaa sitä edelleen aivan todella paljon, meidän muut koirat eivät tosiaankaan ole tästä niin paljon innostuneet.
6. Didi on nuolemassa ihan koko ajan, jos satut sitä lähellekään, on korvasi, kaulasi tai oikeastaan mikä tahansa ruumiinosasi Dipsan mielestä puhdistuksen tarpeessa.
7. Aina kun Didi haluaa jotain, on sillä tapana tarjota kaikki mahdolliset osaamansa temput. Tämä loppuu käskystä, mutta ainahan sitä kannattaa yrittää, kun tarjoamista ollaan niin hirveästi harjoiteltu, häh?

Ja Skitso seuraa perässä.

1. Skitsolla on tapana aina sen halutessa jotain painaa päänsä kiinni jalkaan, sohvaan tai mihin tahansa sua lähellä olevaan asiaan. Jos Skitso haluaa ulos, ruokaa tai vaikka vaan rapsutuksia, saat kyllä huomata sen söpöilyllä. Jos Skitso tulee lelu suussa painamaan päänsä eteesi häntä hurjasti vispaten, on viesti aika selkeä.
2. Aina kun Skitso saa lelun suuhunsa, on sillä tapana tapporavistaa se ensin hurrrrjasti jotta saalis on varmasti kuollut, jonka jälkeen sen voi tuoda heittäjälle.
3. Skitsolla on myös tapana kieriä ja hinkata ainoastaan selkäänsä ainoastaan yhtä siililelua vasten, josta löytyy muuten myös videota mun snapchatista, jota saa kyllä käydä seuraamassa, löytyy nimellä eleyhsa.
4. Myös Skitsolla on tapana retkottaa selällään, mutta Didin tehdessä tätä vain oikeasti levätessään, tekee Skitso sitä ihan missä vain todellakin milloin vain.
5. Skitsolla on tapana aina testata uudet koirakaverit juoksukisassa. Jos ne tulee perässä kovaa vauhtia, on se todellakin maailman paras leikkikaveri, mutta kyllä muidenkin kanssa onneksi voi leikkiä. Kukaan ei kyllä toistaiseksi ole Skitso voittanut, vaikkakin yksi mudikaveri oli aika lähellä. ;)
6. Lumi ja lehdet on Skitson mielestä maailman parasta, ja niillä voisi leikkiä vaikka koko päivän. Skitsolla onkin tapana hoitaa viihdytystä noina vuodenaikoina itse, jos en suostu sen kanssa leikkimään, nimittäin heittelemällä lehtiä ilmaan ja varsinkin potkimalla itse luontoon kerääntyneitä lumipalloja ja kasoja.
7. Skitso ei tunne sanaa vieraskoreus tai muutenkaan ole kovin hienovarainen. Jos istut sohvalla ja se päättää tulla syliin, siinä missä Didi kysyy aina ehdottomasti lupaa, Skitsolla on tapana ponkaista suoraan syliisi nuolemaan naamaa, vaikka olisitkin kuinka ahtaasti. Sika mikä sika ...

Onko teidän koirilla mitään näistä tavoista? Nähdään taas heti huomenna kakkosluukun parissa!

12 kommenttia:

  1. Vitsit, näköjään löytyy täältäkin samoja piirteitä! :"D
    Röhkiminen, tosin tätä tekee vain leikkiessä. Selällään makoilu aina ja missä vain. Nuoleminen. Pään painaminen jalkaa, sohvaa tms. vasten kun jotain pitäisi tehdä/saada. Ja paras leikkikaveri on totta tosiaan se, joka juoksee Rillan kanssa tuhatta ja sataa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, sieltä löytyy! Onkohan nää jotain paimenkoirajuttuja :D

      Poista
  2. Ilo nukkuu tosi paljon selällään ja on aika ilmeikäs tyyppi. Huulet jää hauskoihin asentoihin ja erityisesti välillä haukotusten jälkeen ilme on aivan mahtava. :-D Pitäisi kuvata joskus... Ilo myös painaa päätään jalkaan, sohvaan, pöytään, sänkyyn, mihin vain, jos on asiaa. :-D

    VastaaPoista
  3. Tosi hyvä eka luukku, jonka jaksoi lukea! Ihanan mielenkiintoisesti kirjoitettu :) sai nauraa! meillä Sisi halutessaan jotain (oli se sitten huomiota, lelua x tai y, rapsutuksia, ruokaa, ulos, takaisin sisälle, haluaa että ihminen herää unesta, lupaa tulla huoneeseen x vaikka meillä koirilla lupa kulkee kaikissa huoneissa missä ovet vain ovat auki jne jne) se tuijjottaa. Mokomaki tuijottaa silmiin niin kauan, että tapahtuu niin miten Sisi tahtoo. Toisinaan vähän tehotonta esim. tuijottaa minun naamani 20 cm etäisyydeltä, että heräisin. Puolisen tuntiakin tuo on istunut ja töllännyt vieressä ja katsonut kun minä nukun kuunes vii ein olen herännyt. Tämä on aika hauska, kun Sisi on koiristamme se sähläävin ja säätävin persoona, jonka sitten luulisi esimerkiksi haukkuvan tai läimivän tassulla, mutta ei. Se tuijjaa :D

    VastaaPoista
  4. Heh kiva postaus! :) Bettakin tekee samalla tavalla kuin Didi - jos omistajalla on herkku kädessä niin sitten kaikki temput kehiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha, pitäähän sitä aina yrittää!

      Poista
  5. Ihana postaus! Hih, mä tunnistin Riemun melkein jokaisesta kohasta :´D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Riemulla on selkeästi mudisielu. ;)

      Poista
  6. Meillä kans nukutaan ketarat ojossa :D ja Tilda kerjää huomiota tuohon tapaan miten skitso, se ensin tuijottaa, murisee, ja lopulta se haukkuu ja hakee kengän :D

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!