5. joulukuuta 2016

All the ways you give me the highs

Odotellua, koulua ja reenailua. Siinäpä meidän viimeaikainen arki.

Jos aloitetaan vaikka sillä, että ekaan kertaan kolmeen vuoteen meidän blogissa ei nähdä joulukalenteria. Tähän on ihan tosi yksinkertainen syy: Skipan vauvat. Nyt kun ne on tässä ihan parin päivän sisällä tulossa, niin mä haluan keskittää tän blogin heidän elämälleen, enkä joulukalenteriin. Paljon pentupostauksia siis tiedossa, olkaa varautuneita!

Ja niistä miniketuista puheenollen! Lauantaista lähtienhän he periaatteessa olisivat voineet tähän maailmaan pullahtaa, mutta mä en usko, että mitään tapahtuu vielä tänään tai välttämättä huomennakaan. Saas nähdä. Skipalla alkaa selkeästi olla jo vähän epämukava olo, ja sainpahan nyt vihdoin videoituakin yhden alienin showta, jotenkin musta tuntuu, että ne on jo ihan hirveän voimakkaita ja kreisejä kavereita, vaikkei ne ole edes vielä täällä, bileet on ainakin sen mukaiset. :D
5.12, vuorokausia 62. Pallo <3
Tältähän näyttää pentulaatikon pienempi osa tällä hetkellä.

Eilen käytiin Didin kanssa Elinan valkassa Lahden puolella. Tällä kertaa sujui muuten koko rata sujui hyvin, ainoastaan keppien jälkeinen tilanne seuraavaan putkeen asti aiheutti hieman hankaluuksia, ja kokeiltiin myös erilaisia variaatioita siihen. Tirppa oli taas ihan super, harmittaa vähän, että meidän seuraavat kisat tulee olemaan näillä näkymin vasta seuraavan vuoden puolella. Ekoihin EO-karsintoihin Tampereelle ollaan ainakin näillä näkymin suuntaamassa tammikuun puolella vähän fiilistelemään ja haistelemaan tunnelmaa.

Tässä tälläinen nopea kuulumispläjäys, palaillaan seuraavan kerran toivottavasti ihan muutaman päivän sisällä pentusuunnitelmien parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!