21. elokuuta 2016

Uutta nimeä blogille?

Melkein neljä vuotta (blogi täyttää muuten neljä helmikuussa 2017, ihan hullua!) on tämän blogin nimi pysynyt samana. En ole tähän asti kokenut tarvetta sitä muuttaa, sillä se on lyhyt, ytimekäs ja todella helppo muistaa, muuuutta pikkuhiljaa on alkanut tuntua siltä, että nyt tartteis jotain uutta.  Elisiis. Nyt saisi laittaa blogille uusia nimiehdotuksia! Mieluiten siis näihin mutieläimiin liittyvää, mutta ehkä mieluiten tällä kertaa sellainen nimi, jossa ei ilmene otusten rotu, sitä kun ei tiedä millaisilla karvakasoilla tää lauma siinä ehkä korkeintaan  neljän-viiden vuoden päästä kasvaa (jos blogi on ylipäänsä enää hengissä silloin), ja toivomus olisi, ettei "heti" tarttis ruveta taas muuttamaan. ;) Vai mitä mieltä olette, pitäisikö nimi pitää ennallaan?

Kiitos jo etukäteen teille jotka otitte aikaa ja nimiehdotuksia laitoitte!

7 kommenttia:

 1. Musta tää nykyinen nimi on tosi hyvä! Pidä ihmeessä ennallaan :D

  VastaaPoista
 2. Pidä ennallaan. Tää on kuitenkin hyvä ja mieleen jäänyt. Minusta vaan nuo nimien vaihtelut on turhia, toki joskus ihan paikallaan.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä ei pitäisi muuttaa :)

  VastaaPoista
 4. Pidä samana! :)

  VastaaPoista
 5. Turha sitä hyvää ja mieleenpainuvaa nimeä muuttamaan! :)

  VastaaPoista
 6. Ei mitään nimenvaihtoja! Korkeintaan the pois ja pelkkä Mutiaiset. Kerrankin persoonallinen ja mieleenpainuva, kuvaava nimi.

  VastaaPoista
 7. :D Asia harvinaisen selvä, pidetään ennallaan.

  VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!