Pentuja

Skitso gave birth to five beautiful puppies, 3 girls and 2 boys!

Dam: FI MVA EE MVA HeJW-13 Mustantassun April ”Skitso”

Born: 15.12.2012
Size: 41,5cm and 11,5kg
Health: HD - A, Patella 0, ED 0/0, Eyes - clear, Back healthy
Colour: brown
Skitso lives in Lappeenranta, Finland
Skitso is DNA-tested, and she is not a merle gene carrier.
Character test 231+++

Harrastukset: Agility (medi3), koirafrisbee, toko


Sire: BH MV’s Pixel
Dam: AGI3 Vimmatun Rajatonriemu

You can find Skitso's pedigree here.

Photos of Skitso: 2 3

Videos of Skitso:
1. Skitso agility 1
2. Skitso agility 2
3. Skitso agility 3
4. Skitso agility 4

Skitso competes in agility in class three, and does obedience and dog frisbee too.
You can ask more about Skitso’s character in english by email.

Skitso on luonteeltaan suhteellisen kova koira, mutta samalla kuitenkin kuuliainen ja riittävän ohjaajapehmeä, niin, että sen kanssa on helppo tehdä töitä. Koiria ja ihmisiä kohtaan Skitso on ystävällinen, mutta myös välinpitämätön, ja muita ihmisiä Skitso rrrrrakastaa koko suurella sydämellään, ja ne saavatkin usein osakseen suuren pusutulvan. Töitä tehdään aina täysillä mikä ikinä onkaan, ja Skitso rakastaa työskenellä ihmisen kanssa. Agilityä parempaa ei Skitson mielestä olekaan, ja agilityssä Skitso onkin äärimmäisen nopea ja potentiaalinen, ainesta on vaikka maailman huipulle. Uiminen on toinen Skitson suosikkiasioista, ja koirafrisbeetä hullu ruskea raketti tekisi vaikka koko päivän. Skitso treenaa myös jonkin verran tokoa, mutta se ei ohjaajaa itseään niin paljon sytytä. Skitso on myös käynyt kokeilemassa rahkeitaan lampailla, ja siinäkin hän on hyvin potentiaalinen. Skitso ei ole paukku - tai alusta-arka, eikä esimerkiksi ilotulitukset tai ihmeelliset alustat ole sille mikään ongelma. Skitso on niinsanotusti työnarkomaani, ja tekee töitä niin kauan kun se saa tehdä, ja suurella sydämellä. Vaikka Skitso rakastaakin työntekoa, osaa se rauhoittua erinomaisesti silloin kun töitä ei tehdä, ja käy vain makaamaan aloilleen. Skitso on erittäin loistava matkustuskoira, autossa, junissa, busseissa ja muissa sellaisissa vedetään sikeitä selällään, eikä Skitso ole tippaakaan alusta - tai ääniarka.

Skitso vaikuttaa Lappeenrannassa, mutta matkustamme ympäri Suomea hyvin aktiivisesti (erityisesti PK-seutu). Skitso tapaa mielellään kaikkia halukkaita, jos ja kun aikataulut saadaan sopimaan. :)


 Skitso kävi luonnetestissä pistein 231, ikää oli 2v 8kk (video). Skitson isällä Pieksulla on luonnetestistä huiput 189 pistettä. 
Skitso went to character test in August in the age of 2y 8m with 231 points. Skitso's father Pieksu got 189 points from character test (video with English text).
Skitso in JEO 2015, photo (c) Minna Viitanen
------------------------------------------------------------------------
Stefan heeling, Poland 2015
Sire: OBI3 Vrau Wartownik Wiatru ”Stefan

Born: 19.11.2012
Size: 45cm and 14kg
Health: HD - A, Patella - clear, eyes: clear
Colour: blue merle (cifra)
Stefan is DNA-tested
Stefan lives in Poland with his owner.


Sire: LA2 J. Ch. PL Ch. PL DELCEG Quendi Rivendell
Dam: MA2 Ch. PL HIT Kiralytanyai Garshii

You can find Stefan's pedigree herewhere you can also see his siblings.

Pictures of Stefan: 1


Stefan competes in obedience in class three.

Skitson ja Stefanin suvussa on paljon hyviä mudeja, ja olemme henkilökohtaisesti erittäin innostuneita tästä ”unelmayhdistelmästä”. Molempien koirien suvussa on iso liuta terveitä koiria. Stefan erottui muiden sulhasehdokkainen joukosta luonteensa, työmoottorinsa ja myös ulkomuotonsa ja sukunsa ansiosta, ja voin huoletta sanoa, että Stefan on luonteeltaan parhaimpia mudiuroksia joita olen koskaan nähnyt, ja kuutisen vuotta on kuitenkin rodun parissa pyöritty. Olin hyvin vaikuttunut Stefanin avoimuudesta ihmisiä ja sosiaalisuudesta koiria kohtaan, ja sen suuresta työmoottorista ja halusta tehdä töitä, ja siitä, kuinka keskittyneesti ja intensiivisesti se pystyy työskentelemään. Stefan ei myöskään ole arka äänille tai alustoille, ja on yleisluonteeltaan hyvin tasapainoinen ja lunki kaveri.

Harkitsetko omaa Take One-pentua?
Myymme silmäterämme 7-8 viikkoisina sirutettuina, madotettuina, rekisteröityinä, silmäpeilattuina ja yleisesti eläinlääkärin tarkastamina, yleisen tietopaketin sekä DNA - passin kera, joka myös molemmilla vanhemmilla on, ja Skitson passi on myös julkisesti nähtävissä. Meillä asustaessaan pennut tottuvat erinlaisiin ääniin (ukkonen, autot, ampumiset jne...), erinlaisiin alustoihin (kuplamuovi, kumi, tekonurmi, parketti jne...), muihin ihmisiin ja koiriin, sekä ovat vierailleet kodin ulkopuolella autoillen esim. kaupungin vilskeessä ja muissa kodeissa, halleissa ja muissa vastaavissa. Yhdistelmän molemmat vanhemmat ovat erittäin aktiivisia, kovia mutta ohjaajapehmeitä ja tervepäisiä ja tasapainoisia koiria, joten ne myydään ensisijaisesti sellaisiin koteihin joissa on myös harrastusmahdollisuus, sillä aktiiviset pennut tulevat tarvitsemaan aktiviteettiä ja tekemistä.

Pyydämme ja melkeinpä vaadimme, että pennunomistajat terveyskuvaavat koiransa niin suurilta osin kuin se on vain resurssien kannalta mahdollista. Pentueen isä asuu Puolassa, joten kaikki eivät varmasti saa mahdollisuutta tutustua mahtavaan Stefaniin, mutta kerromme mielellämme koirasta oman kokemuksiemme ja omistajan avulla niin paljon kuin pystymme niin videoiden kuin myös kuvien muodossa. Haluamme kuulla pennusta niin paljon kuin mahdollista myös sen jälkeen kuin se on poistunut talostamme, ja toivomme hartaatasi myös halua osallistua pentutapaamisiin ja kimppatreeneihin.


Please email us for more information about this litter in english: kennelto(at)outlook.com
Kaikki yhteydenotot sähköpostiimme: kennelto(at)outlook.com
tai puhelinnumeroon (+358) 50 304 4730 / Marjut Pulli
Stefan & Skitso, Poland 2015

12 kommenttia:

 1. Ei mä en oikeesti ehkä kestä o.o <3 ihan tosi super yhdistelmältä kyllä vaikuttaa! Jos ei ois Wakaa niin et ikinä arvaakkaa mitä vois tapahtuu. Mut onneks on Waka, mun pieni <3 toivottavasti planeetat on oikeessa asenossa ja kaikki menee suunnitellusti ja hyvin!

  VastaaPoista
 2. Tää vaikuttaa ihan törkeen mageelta yhdistelmältä! :) Siis ihan huippu! <3

  VastaaPoista
 3. Astutetaanko Skitso Puolassa? Tommosesta yhdistelmästä ihan varmasti tulle hienoja pentuja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ihan varmaa vielä missä astutetaan :3

   Poista
  2. Jos Puolassa, niin saatte tulla tänne Etelään matkustelemaan hieman :D

   Poista
 4. Wau! Kuullostaapa upealta!

  VastaaPoista
 5. Ettekö myy uroksia?

  VastaaPoista