11. joulukuuta 2016

Taikaoravat ovat saapuneet!

No huh. On muuten ollut sen verran hektinen loppuviikko, etten ole kerennyt edes ajatella koneen avaamista. Viikonloppu me vietettiin Diipan kanssa Messarissa, siitä postausta sitten myöhemmin.

8.12 tapahtui kuitenkin se kauan odotettu asia, nimittäin Skipan pennut saapuivat maailmaan! Eläinlääkäriltä piti käydä illalla hakemassa vähän kalkkia vauhdittamaan synnytystä, ja siinä about 21:18 tupsahti ensimmäinen pentu, topakka ruskea tyttö maailmaan. Pentuja syntyi kaikkiaan viisi, kaksi ruskeaa tyttöä ja yksi punainen cifratyttö, musta poika ja upean värityksen saanut cifra poika. He olivat niin pieniä ja kauniita ja ihania ja mun sydän taisi haljeta.

Synnytys meni todella mutkattomasti, parissa tunnissa oli jo viisi pupsia maailmassa, ja Skitso tajusi heti mistä tässä hommassa on kyse. Tolla toisena syntyneenä ruskealla tytöllä oli hieman ongelmia löytää takajalkojaan, mutta hän alkaa käyttää niitä enemmän joka päivä, ja nyt ne ovat jo melkein normaalit, eli ollaan hänen suhteen todella toiveikkaita. Muuten kaikki pennut ovat terveitä, äärimmäisen tyytyväisen ja onnellisen oloisia lapsukaisia, ja myöskin hyyyyyvin määrätietoisia kavereita! Skitso on tosiaan ihan maailman täydellisin äiti, ja hän pitää pennuista niin hyvää huolta ja pitää ne niin tyytyväisinä.

Pupsien pentukutsumanimet on kaikki yhtä lukuunottamatta Harry Potterista, ton cifran pojan pentunimi on mun suosikki tv-sarjahahmo mun suosikkisarjasta ikinä nimeltä Skam. :D Alla taikaoravien yksittäiskuvat, eivätkö he olekkin niin kauniita!? <3
Isak, cifra poika
Luna, punacifra tyttö
Hermi, pienempi ruskea tyttö
Draco, musta poika
Lily, isompi ruskea tyttö

15 kommenttia:

 1. Ihania pentuja, onnee ♡♡

  VastaaPoista
 2. On kauniita <3 Onnea!!! :-)

  VastaaPoista
 3. Jotain niin suloisia ja täydellisiä!<3 Onnea!:)

  VastaaPoista
 4. Ootteko jättämässä itselle ketään näistä skitson pennuista? Ihania pentuja, itse varsinkin ihastunut tuohon moniväriseen poikaan! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania!! <3<3
  Ja aivan ihanat nimet pennuilla, taitaa osa nimistä olla otettu Pottereista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He ovat <3 Ja joo on, niinhän tossa lukeekin :D

   Poista
  2. No niinpä näkyy :D
   Oli niin kiire päästä kommentoimaan ihanista mudilapsista, että ei silmä nähnyt :P

   Poista
 6. Onnea vielä tätätkin kautta! ^_^ Meilläkin toivon mukaan pian tuhisee pentulaatikossa muutama collielapsonen ♥_♥

  VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!