1. marraskuuta 2014

I just wanna break the rules






Tämä viikko on ollut normaalia rauhallisempi. Ollaan pidetty vähän taukoa kaikesta ja ohjattujen lisäksi ei olla tehty lenkkejä ja ruoka-aikatokoiluja kummempaa. Tälläiset ovat olleet ihan rentouttavia - ei tarvitse miettä ja ratkoa ongelmia harrastelujen osalta, vaan vaan olla.

Keskiviikko alkoi Skitson kanssa, harjoiteltiin ihan kotipihalla esteen lukitusta ja keppikulmia. Tein parin esteen suoran ja päähän putken, jonka alkupäässä lelu. Kun suoralla toimi, siirtelin esteitä vinoon, ja toimi niinkin, jes! Sitten siirryttiin keppeihin, treenailitiin jyrkkää avokulmaa. Pari kertaa vein lelun alkuun ja vahvistin paikkaa, ja sitten kun otin lelun pois sujui ongelmitta. Tälläisiä pitäisi muistaa tehdä huomattavasti useammin.

Didin kanssa oli sitten illalla ohjatut. Rata sujui muuten hyvin, mutta tuolla keltaisella putkella haki aina putken painoa, kerran jopa yritti tunkea sen alle ... Palkkailtiin sitten paikkaa vähän, ja sitten sujui ihan hyvin, kun tajusi, että missä se putki on. Huomattiin myös, että Didi aloitti juoksut keskiviikkona, D olikin treeneissä ihan hitusen kankean oloinen. Niin kuin se aina juoksuisena on.

Torstaina oli sitten Skitson vuoro. Videota ei valitettavasti ole, koska äiti palkkaili Skitsoa. Eka pätkä sujui ihan hyvin, Skitso ei kertaakaan näpsinyt mua ja pää pysyi hyvin kasassa. Toisella kierroksella Skitso oli jo selkeästi väsynyt, ja jäi paljon mun käteen kiinni. Kerran se napsaisi, josta komensin ihan kunnolla saman tien. Loppujen lopuksi saatiin kiva pätkä, johon jätettiin. Raivo treenasi myös äitin kanssa, mutta se ei nyt varsinaisesti kuulu tämän blogin puolelle.

Muuta meillä ei sitten ole tapahtunut! Mulla oli eilen kavereita yötä Halloweenin kunniaksi, ja mudit oli lähinnä onnessaan kun oli niin paljon rapsuttelijoita. Ensi viikolla on jo Jyväskylän aksakisat ja näyttely, joten sinne päin suuntaamme.

4 kommenttia:

  1. Moikka!

    Eksyin blogiisi sattumalta ja täytyy sanoa, että tosi kivan oloisia koiria :) Itselläni haaveissa mudi, joten senkin takia mielenkiinnolla lueskelen elämästä näiden otusten kanssa :P

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!