10. marraskuuta 2014

Jyväskylän kisailut

"Äiti auta, joku hullu juoksee mun perässä !!1!"
Lauantaina tosiaan oli Jyväskylässä ennen sitä näyttelypäivää kolme rataa. Ensin piti kisata vain agilityradat, mutta järjestys oli vaihtunut, joten kisattiin sitten hypärikin, kun se ensimmäisenä oli. Kisat alkoi vasta 13:15, joten lähdettiin aamusta ajelemaan.

Paikalla oltiin siinä varttia vaille yksi, kävin ilmottautumassa ja lähdin kävelyttämään Didin. Katselin viimeiset maksit ja radan rakennuksen aikana otin nopeasti Skitson kanssa verkkaesteillä keppejä ja keinua, teki tosi hienosti!

Kävin tutustumassa rataan, vaikutti oikein kivalta, ei mitään ihmeellistä. Didi lähti kolmanneksi viimeisenä, joten katsoin kolme koiraa ja sitten sinne meidän vuoroon asti lämmittelin koiraa. Tuntui, että juoksin tuolla radalla niin pirusti, että en varmaan edes kerennyt vilkaista koiraa melkein koko radan aikana. :D Tuossa kolmanneksi viimeisellä esteellä olin sairaan myöhässä, kun piti mennä tekemään pakkovalssi, mutta enhän mä minnekkään kerennyt ... :D Mutta nolla tuli, sij. 6 ja oltaisiin oltu kolmansia jos en olisi ollut niin hidas. Hirveän moni tuli radan jälkeen sanomaan, että onneksi et kaatunut. :D

Toisella radalla mä olin itse tosi huono. Käänsin kropan kepeiltä liian aikaisin, ja Didi jostain syystä reagoi siihen, ja puomin jälkeen en ohjannut pakkovalssia kunnolla. Didi tuntui kankealta, mutta sitä en yhtään ihmettele, koska juoksut. Muuten ihan jees rata.

Kolmannelle radalle yritin nollata ajatuksia ja saada sen nollan, mutta loppujen lopuksi olin edelleen tosi huolimaton. En taaskaan malttanut pakkovalssissa, kutsuin Didiä ennen pituuden jälkeistä hyppyä ja puomin jälkeisen hypyn ohjasin ihan liian huolimattomasti siihen nähden, että se on ihan seinään päin. Mutta Didi oli ihan huippuhyvä tällä radalla!

Harmi ettei siintä nollasta ollut "hyötyä" kun oli hypärinolla, me tarvitaan enää aginollia, mutta ohjaaja tarvitsee nyt kyllä sen peilin itselleen. ;)

2 kommenttia:

  1. Wwautis teijän meno on vauhdikasta ja niin ihanaa katteltavaa :) osaispa itekkin joskus... :'D

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!