24. marraskuuta 2014

Winter wonderland


Tulin teille vain muutaman tänään otetun kuvan julkaisemaan, bloggerin raiskaamana tietysti. Nämä vaati vähän rankempaa jälkikäsittelyä, ehkä mä joskus opin ... Kommenttia saa heittää! Mudit nauttii vieläkin hurjasti lumesta, ne vetää hurjaa rallia ympäriinsä ikionnellisina. Ihanaa nähdä, että omat koirat nauttii niin hirveästi!

Sain tässä myös yksi päivä kuulla, että The Mutiaiset - blogi on yksi luetuimmista suomen ainoastaan koiria käsittelevistä koirablogeista! Kiitos hurjasti kaikille matkassa mukana olleille/tälläkin hetkellä oleville, teitä on jo 231 + tietysti ne anonyymit! En olisi ikinä uskonut kun blogia aloitin kirjoittamaan, että teitä olisi joskus näin paljon! Kiitos!
Loppukevennyksenä fiksu ja filmaattinen Ipa!

11 kommenttia:

  1. Vau ihania kuvia! :) käy kateeks ku kaikilla ja kaikkialla on vaan lunta paitsi meillä... :D eilen muutama onneton lumihitale eksyi tänne meillekkin päin, mutta siihen se sitten jäikin... :---D ja pakko myötnää, tällä blogilla kyllä on paljon lukijoita, onnittelut :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia taas! :) Koirablogit ei oo ihan samanlaisessa suosiossa kuin heppablogit, itselle jo 100 lukijaa on koirablogissa paljon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Ja tuo on kyllä täysin totta. :)

      Poista
  3. Äh, piti vielä sanomani, että tällä blogilla on rapiat 250 lukijaa :) http://karvahelvetti.blogspot.fi/?m=0

    VastaaPoista
  4. Onnea paljon - olette saavutuksenne ansainneet! Minua itseänikin jaksaa päivästä toiseen hämmästyttää kuinka meillekin on kertynyt noita lukijoita noinkin paljon! :-) Ja tosiaan, meiltä löytyy noita lukijoita bloggerin kautta sen 273kappaletta ;)

    Ja ainiin, ihania lumikuvia! Lumi saa teilläkin vissiin koirien päät sekaisin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Taisin teidänkin blogin tsekata, mutta lukijapalkki taisi olla piilotettu? :)

      Poista
    2. Ei ole ollut, mutta löytyy vähän hassusta paikasta, ihan blogin alhaalta :-D

      Poista
  5. Tässäkin blogi jossa reilusti yli 300 lukijaa... http://sudenhetki.blogspot.fi/?m=0

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!