15. marraskuuta 2014

Wait and see

Tervehdys! Palailin taas tuttuun tapaan kertomaan viikkotreeneistä. Huomenna on täällä tutussa hallissa kisat, Didin kanssa yksi agirata ja Skitson kanssa kaksi rataa, jännää! Näiden kisojen jälkeen Didi jääkin kisoista ansaitulle lomalle, ainakin tammikuuhun asti. Skitson kanssa tahkotaan varmaan kesään asti, jos vaikka noustaisiin joskus kolmosiin ja jos saataisiin niitä nolla. Eipä meillä mikään kiire ole, mutta en voi myöntää, ettenkö sitä miettisi ...

Raivo raukka on ihan rikki, kun hän ei pääse liehittelemään elämänsä naista, Didiä. Tää talo täyttyy vinkumisesta ja itkemisestä, ei se sentään onneksi huuda tai hauku. Mutta vinkuu niiiiiiiiiiin hirveästi. Didi on nyt viettänyt aikaansa yläkerrassa, Skitso ja Raivo sitten alakerrassa. Didi lopetti eilen vuotamisen, joten josko ne nyt tähän päälle kahteen vikkoon loppuisi juoksut.

Keskiviikon treenit jäi meidän osalta väliin kyydin puuttuessa. Skitson kanssa treenailtiin kontaktialustalla vähän kontakteja:



Torstaina oli Skitson ohjatut. Skitso ei komentanut mua ekalla kerralla kertaakaan, toisella kierroksella ihan vähän vaan, mutta se ei kertaakaan koskenut muhun, jee! Yksi rima tuli kerran alas, en sanonut mitään, mutta radan teko loppu siihen ja aloitettiin alusta. Pahoittelun videon tosi huonoa laatua, en tiedä miksi meni tuollaiseksi.



Eilen piti olla tokokurssin vika kerta, mutta arvatkaa mitä? Mä muistin ajan kaksi tuntia väärin ......... Onneksi kouluttaja oli ymmärtäväinen. :D Didi oli ihmeissään, että mitäs tää tällänen nyt on kun hallille tullaan, mutta ei tehdä mitään! Korvasin tämän sitten kotona Didille pienellä tokoiluhetkellä kotona, tehtiin vaan sivulletuloja, teki tooooosi hyvin, siellä ei ollut kuin muutama vino kerta!

Joko täällä on porukka innoissaan joulukalenterista? Kohta se alkaa, videoiden muodossa!

2 kommenttia:

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!