23. marraskuuta 2014

ACE Super part. 2

Lauantaina lähdettiin puoli seitsemän ajamaan täältä kohti Kuopiota ja Ace SUPERia Skitso ja Raivo takakontissa. Perillä oltiin sopivasti pari minuuttia ennen alkamisaikaa, joten kävin kuuntelemassa päivän sotasuunnitelman ja siintä lähdin sitten lämppäämään Skitson. Ekan treenit teemana oli kontaktit, ja aluksi otettiin puomi käsittelyyn. Ekan juoksi läpi, ja sitten sen jälkeen hidasteli tosi paljon. Tiia sanoi, että se on aika tyypillinen narttukoira, kun siltä ei ainakaan vielä löydy sellaista välivaihetta siihen. Tätä työstettiin siis ihan vaan palkkailemalla kokonaisesta puomista kun tuli oikeaan asentoon.

A:n pomppasi ehkä neljä kertaa, ja kotiläksyksi vahvistamista boksin kanssa, että se taas muistaa, että tästä oli kysymys.

Tässä välissä käytiin syömässä Prisman Buffassa (pizzaa ommommom), jonka jälkeen takaisin hallille luentoa kuuntelemaan. Laura Sutinen tuli pitämään meille luennon koiran lihaksiston huollosta, oli todella mielenkiintoinen luento ja muistiinpanoa kerääntyi paljon!

Tämän jälkeen oli puolen tunnin fysiikka (luento venyi), ja käytiin vain kuntopiirin liikkeet läpi.

Illalla oli vielä isompi ratatreeni. Skitso veti sairaan hyvin, ja meni vielä paremmin kuin odotin! Tokan putken jälkeen pakkovalssiin taipuminen oli meidän suurin ongelma, mutta sekin saatiin sitten pienellä jankkauksella sujumaan. Skitso oli jo vähän väsynyt pitkän päivän  jälkeen, mutta hyvin jaksoi juniori painaa!

Treenien jälkeen sain kokeilla suomen maajoukkuejohtaja Tiian Bondia. Olin erittäin otettu, että Tiia antoi Bondin mun käsiin, ja herraa oli huippuhauskaa kokeilla! Oli ihanaa päästä kokeilemaan sellaista koiraa, joka on sellainen koira agilityssä, jonkalainen mä munkin mudien haluaisin olevan. Bondista tulee mahdollisesti mulle makseihin kisakaveri ensi vuoden junnuässämmeihin. Tämä olikin ensikosketukseni makseihin neljään vuoteen!

7 kommenttia:

  1. Vautsi, miten taitava ohjaaja oletkaan! Sinun ja Bondin menoa oli todella kaunista katsottavaa. Skitso oli taas ihan huikean näköinen noilla radoilla!

    VastaaPoista
  2. Vau, näyttääpä teidän meno upealta! Miten sä pysyt Bondin vauhdissa mukana, näyttää niin nopeelta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Bondi osaa suorittaa niin plajon itse, että sen avulla kerkesin edes jonnekin. :D

      Poista
  3. Tosi kivan näköstä menoa! Mikä biisi tossa videossa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Videon musiikista en tiedä, oli joku iMovien valmismusiikki.

      Poista
  4. Vau! Sä oot kyl tosi taitva ohjaamaan kaiken laisii koirii! Ite kokeilin kerran bortsuu ja sai kyl olla nopeutta ja tekniikka kunnossa se oli kyl kivaa vaik meni välillä pieleen! :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!