21. marraskuuta 2014

There'll be no reason for us to fear

Maailman onnellisin
frisbeeskitso!
Viime lauantaina käytiin Skitson kanssa ekoissa Jasminen pitämissä frisbeetreeneissä Kiitolassa. Skitso oli fribasta aivan onnessaan, ja treeniä vaatii ainoastaan ohjaajan heitot. Skitso yhdisti myös omatoimisesti agilityä ja frisbeetä tuomalla frisbeen mulle putkien läpi. Onko luokkaa, jossa saa käyttää tuollaisia apuvälineitä? ;)

Sunnuntaina oli Lappeenrannassa kaksi rataa Skitson kanssa ja yksi rata Deen kanssa. Mä olin Skitsosta näääääääääääin ylpeä!! Ekalta radalta tuli hylky, koska mä sanoin Skitsolle keppien jälkeen eteen, ja sehän meni. Tokalta radalta tuli tosi ärsyttävä vitonen kolmanneksi vikalta esteeltä, oi miksi ois MIKSI en malttanut ohjata putkea?! Skitso kuitenkin voitti tokan radan, ja tästä on erittäin hyvä jatkaa eteenpäin, ehkä meillä alkaa kisoissakin sujumaan!

Didille ärsyttävä kymppi. Ensin keinun ohi, kun en näyttänyt siinä yhtään mitään, ja puomin ylösmeno. Koira oli kyllä ihan ilmiömäinen!



Keskiviikkona oli kuitenkin Didin ohjatut. Didi juoksi ihan reikäpäänä rataa, oli selkeästi vähän virtaa. Ekalla kerralla pomppas A:n aika törkeesti läpi, ei muuten mitään valitettavaa, hieno Durdur! Näätte radan alla, ihan sama rata kun Skitsollakin. Videota en saanut, kun äiti ei ollut paikalla.

Torstaina oli sitten Raivon ja Skitson vuoro. Skitson kanssa sujui muuten hyvin, mutta puomi aiheutti turhautumista. Se meinasi joka ikisellä kerralla juosta edessä olevaan putkeen, ja jätti pysähtymättä, vaikka siistin juoksarin tekikin ..... Ärh. Mutta muuten Kettu oli oikein hieno, ohjaaja oli vähän hidas, eikä ihan kerennyt tekemään sitä mitä suunnittelin!



Skitso aloitti myös tänään juoksut, Lohjan kisat jää nyt sitten meiltä välistä ... Mutta nyt me kuitenkin suunnataan Kuopioon Ace SUPERiin!

8 kommenttia:

  1. Toi Skitson tekemisen meininki on kyl niin hienoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skitso kiittää! Ja minäkin kyllä tykkään ♥

      Poista
  2. Btw en muista, ootko postannut tästä, mutta tee ihmeessä postaus Didin ja Skitson eroista aksakoirina! Alkaen esim. perusteista ja esteopetuksesta, siitä millaisia ne on radalla ja mitä ne on opettaneet sulle jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi mikä postausidea, kiitos paaaaaljon! Tämän varmasti joskus toteutan!

      Poista
  3. Vitsi Skitso ja sä vedätte hienosti! Neidillä on pikkasen vauhtia!

    VastaaPoista
  4. Toi on niin upeeta menoa tuolla radalla! Näin tuolla Kuopiossa teidän muutaman pätkän kun olin samaan aikaan hallilla, ja oli kyllä oikeesti ihan törkeen hienoo tekemistä! :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!