28. toukokuuta 2014

Auringon paistetta ja vesipisaroita

Viime kesältä.
Sataa vettä. Sataa niin pirusti. Vasta maanantaina aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja lämpöä oli 30*C. Mihin meni aurinko? Mihin meni lämpöasteet? Teitä ikävöidään!

Se siintä säästä. Nyt koiriin. Meillä oli melkoisen aktiivinen viikonloppu. Lauantaina käytiin kisaamassa Kotkassa, ihan vaan rutiinin hakemista nyt tauon jälkeen, että lähdetään kesän arvokarkeloihin edes jonkinlaiset tavakisat alla, meillä kun oli taukoa pääsiäisestä asti. Lähdettiin ihan treenimielessä kisaamaan, ja testaamaan miten kaikki toimii. Tuloksiksi vitonen, vitonen ja kymppi. Mudinkäkkäräle tuli jostain syystä ihme blackout kepeillä, eikä neiti aloittanut niitä ensimmäisellä kerralla? Tiedä sitten miksi. Didi on esittänyt juoksuista asti hieman valeraskausoireita, niin hyvin "esitti", että piti ihan ultrassa käyttää oman mielenrauhan takaamiseksi. Liekö se sitten syynä.

Lauantaina ajettiin Tiialle yöksi Varkauteen ja katsottiin Suomen peli, Skitso tuuletti aina meidän kanssa kun Suomi teki maalin, jos meillä on hauskaa niin Ketullakin on! Kävin vielä Didin kanssa vaivaisen parin kilsan juoksulenkillä illalla. Aamulla sitten nokka kohti Kurkimäkeä ja viimeistä ACE SUPERia. Ollaan kehitytty Skitson kanssa niin paljon tuon leirin aikana, että ihan itkettää. Alan vihdoin tajuta miten tuota kiituria pitäisi ohjata, ja esteopetukseenkin ollaan saatu jo niin paljon apua - Skitso muuten pujottelee 12 keppiä! Ensi vuonna todennäköisesti jatketaan samoissa merkeissä. :') 

Tiia ja Janne järjesti meille Gambler - nimisen kilpailun vielä leirin loppuun. Yritin googlettaa teille ohjeita, mutta ei oikein löytynyt. Säännöt siis yksinkertaisesti: sulla on aikaa 30sec kerätä niin paljon pisteitä agilityesteiltä kun vaan kerkeät. Jokaisesta esteestä saa eri pistemäärän. Tämän jälkeen pitää siirtyä Gambler - suoralle, jossa on neljä estettä. Kaikesta otetaan aika. Gambler - suoralla on viiva, jonka ulkopuolella pitää pysyä. Skitso oli viides kisassa 46 pisteellä ajalla 36.34 ja Didi neljäs 48 pisteellä ajalla 41.28. Alla näette Skitson suorituksen.
 
Mitäs muuta me sitten ollaan tehty? Raivo on treenaillut temppuja ja perusasentoja sekä pieniä seuruupätkiä, äijä on loistava! Didille olen pudotellut lenkille avaimiani ja hienosti se on ne palauttanut. Skitso taas on tehnyt hirveesti keppejä ja kontakteja. Ja ollaan tietysti uitu paaaaaljon! Kuvasin teille tänään lyhyttä videopätkää Didin ja Skitson tokoilusta. Anteeksi tuuli, mutta (valitettavasti) en ole säänhaltija.

5 kommenttia:

  1. Minä olen ollut ihan mielissäni, kun on ollut välillä vilpoisempaa. Ihanasti talo viilentynyt, kun vielä viikonloppuna oli parhaimmillaan +28 astetta sisällä. Meidän nuorimmaiset koirat olivat ihan kuoleman porteilla, kuten kyllä omistajakin! :D

    Vaan nythän on taidettu lupailla, että viikonlopuksi taas alkaa lämpenemään.
    Sieltä se kesä taas tulla tupsahtaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kivaa vaihtelua kyllä nämä viileätkin kelit. :) Niinhän se taitaa!

      Poista
  2. Skitson menoa on niiiiin kiva katsoa! Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skitso kiittää =) Teidänkin meno on nykyisin niin nättiä!

      Poista
  3. Siis te olette olleet täällä, varkaudessa!!!?!?!?!?!??!

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!