9. toukokuuta 2014

Skitso vs kuusi keppiä ja unkarilaisia vieraita

Huomaan häpeäkseni, ettei ole taaskaan tullut kirjoiteltua. Väsymys painaa mua ihan armotta, eikä millään jaksaisi tehdä mitään, joten blogikin on jäänyt ihan unholaan. Ei se silti tarkoita, ettei me mitään olla tehty.

Keskiviikkona Skitso teki kolmatta kertaa kuuden kepin sarjaa. Skitsolle on alusta asti opetettu kepit takaperin ketjuttamalla. Kuten videosta huomaatte, mä en liiku Skitson mukana, vaan se tekee kepit itse. Ihan uskomatonta. Didin kanssa tuossa vaiheessa moinen ei olisi tullut kuuloonkaan. Taidan olla rakastunut. Tänään tehtiin taas keppejä ja Skitsolla oli jo ihan huima vauhti. Nyt rupean sitten vähentämään ääniapuja, nyt kun hoen käskyä koko ajan kun Skitso on kepeillä. Kunhan meidän juoksu - A hiotaan vielä kuntoon, niin me lähdetään kisaamaan kesäkuun lopussa! Skitsolle olisi myös epikset LAUn hallilla 17.5, ihan pikkasen jännittää. Eiköhän meillä ihan hyvin mene. Alla video Skitson kuudesta kepistä, kuvattu keskiviikkona.

Viime sunnuntaina me saatiin myös vieraita, unkarilaisia sellaisia! Unkarista asti meitä tuli Suomen reissullaan moikkaamaan Zsofi ja Kaija. Mudit leikkivät ja riehuivat pihalla parisen tuntia. Olin yllättynyt siintä miten Skitso käyttäytyi - se oli oikein pörheänä ja häntä pystyssä, yleensä kun se menee pitkälleen kaikkien koirien (ja ihmisten) eteen. Pimeä yllätti meidät, joten kuvista ei kovin häävejä tullut.
Zsofi & Kaija
Tässä postauksessa huomaan kertoneeni paljon Skitsosta, joten mitäs kahdelle mustalle kuuluu? Hyvää. Didi viettää pientä agitaukoa ja ollaan treenattu piha-aksaa ja Koiramestarin tehtäviä, kohta sinne pitäisi taas mennä kuvattavaksi! Raivo on harjoitellut temppuja ja ollut kiusaamassa meitä kaikkia. Se on kyllä hauska pentu.

Huomenna pidämme täällä kotopuolessa pentuemiitin, jonne kaikki Didin pennut tulee. Sunnuntaina suuntaamme sitten Hamina KV:seen, Raivokin pääsee korkkaamaan pentukehät! Paljon kuvia siis luvassa.

7 kommenttia:

  1. Ei jokaista kuvaa tarvitse yrittää "parantaa" filttereillä. Näyttää vähän kornilta. Siitä vaan palautetta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän mä noihinkin taas pian kyllästy, ei huolta.

      Poista
  2. Kiva postaus! Repesin tolle kun sanoit skitsolle "Keppi, keppi, keppi, keppi, keppi, keppi ja JEE xD

    VastaaPoista
  3. Miks menee vikavälissä "luimuun"?

    VastaaPoista
  4. Etkö uskalla vastata ?

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!