18. toukokuuta 2014

Taitaa tulla kesä!

Olen vahvasti sitä mieltä, että kesä on viimein alkanut. Tänään keskipäivällä mittari näytti huimat 31*C ja eilen 26*C, talviturkkikin tuli heitettyä mökillä! Kesälomaankin on enää 11 päivää, jos viikonloppuja ei lasketa. Mulla oli kyllä viikonloppuna jo ihan lomafiilikset.

Lauantaina käväistiin epiksissä. Jos olisin tiennyt, että tulee olemaan niin kuuma, en olisi varmaan edes mennyt. Didi juoksi kaksi rataa ihan sen takia, että kyseessä oli sm - joukkueen valintakisat. Vitonen ja hyl sieltä tuli, ekalla radalla puomin ylösmeno ja toisella valssasin liian pitkälle, joten käytännössä ohjasin koiran putkeen aan siasta, oma moka. Myös Skitso juoksi ensimmäisen mölliratansa koskaan! Menin ihan vain sinne radalle testaamaan kontakteja. Ja ne oli kyllä hienot! Muuten rata menikin vähän niin ja näin. Hyllytimme kohdassa, johon käännyttiin jyrkästi. Mun olisi pitänyt kääntää kettua enemmän, jotta olisin saanut sen hyvään linjaan pitkälle suoralle. Aloin myös käskyttää kolmea estettä ennen putkea, joten Skitso viisaana päätti sitten jättää suoran välistä ja mennä suoraan putkeen, kun kerta hyppäsi jo valmiiksi suoran linjan ohi, viisas koira! Ja se ei muuten edes kysellyt, vaan ampui suoraan suoran ohi putkeen. :D Tästä oppineena: muista, että Skitso ei välttämättä ota matkalla olevia esteitä jos käskytät estettä joka on monen esteen päässä, toisin kun Didi. Loppusuoralla sitten S otti kaksi ekaa hyppyä ja ampui kehätoimitsija ja ajanottajan luokse tyyliin "saan suoran jälkeen aina namia, joten oiskohan ne namit sitten teillä? IHAN VARMASTI ON!" :------D Hauskaa meillä ainakin oli, ja ne kontaktit oli pirun hienot!

Tänään sitten lähdettiin maltaa malle. Eli toisin sanoen järven rannalle mökille. Koirat sai hirveitä hepulikohtauksia vedessä, eikä ne muuta tehdytkään kun uineet. Ihana päivä oli mökillä, siellä on aina mukavaa niin koirista kuin ihmisistäkin. Alla sitten niitä kuvia.


4 kommenttia:

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!