3. helmikuuta 2014

Sosiaalista kanssakäymistä riittämiin

Darzansmile!
Moikkamoi, tällä kertaa oikeasti pitkästä aikaa! Tässä on nyt ollut kaikenlaista häslinkiä ja äksöniä, etten ole konetta uskaltanut edes vilkaista. Pyydän siis anteeksi ja kertoilen nyt viikonlopusta jolloin Sonja, Netta ja Erika oli meillä, 24. - 26.1!

Perjantaina dösäilin kaupunkiin joskus parisen tuntia tyttöjen junaa aikaisemmin ja kiertelin vähän minikauppakeskuksessa - ja söin. Soiteltiin muutama puhelu Netan kanssa ja pian suuntasinkin lyhyet jalkani kohti asemaa. Ingoorasin tytöt ihan kokonaan asemalla vaikka kuinka yritin bongata, lopulta tytöt sitten löysi mut sieltä pällistelemästä. :D Bussi meille lähti laiturilta P5, ja yritin etukäteen jo löytää kyseistä laituria. Kaikki muut kyllä löysin - mutta en sitä. Johdatin tytöt ensin aseman toiseen päähän pirun painavien kassien kanssa joista tarjouduin osaa kantamaan ja lopulta kiroillen päästiin oikealle laiturille, joka oli teitenkin siellä aseman toisessa päässä. Kaikki pahimmat pelkoni kävivät toteen ja laiturille kaarsi minibussi. Joka oli muuten jo melkein täynnä. Kuski otti meidät onneksi oikein hyväksyvästi vastaan ja päästiin ihan meille asti. Siinä välissä tuskailin kun ei meinannut edes omaa pysäkkiä nähdä, koska pimeäääää. Ja ei - meillä ei ole häävejä katuvaloja. Näin sujui bussimatka neljän ihmisen, viiden koiran ja miljoonan (painavan!) kassin kanssa.

Illalla juoksutettiin koiria pihalla, leviteltiin petejä ja juteltiin paaaljon. Ja iloitsin siintä, että oltiin päästy hengissä meille!

Vähän nääkin kaverukset kasvaneet!
 Reisa mennyt jo aika reippaasti ohi .... :D
Lauantaina mentiin melko aamusta (n. 11:30) lenkille perämettiin ja pelloille. Mia tulia Laimin kanssa myös seuraamme. Kuvamateriaalia kertyi luonnollisesti aika runsaasti, sillä meillä kaikilla oli mukana kamerat. Muokkailin ihan tätä postausta varten pari kuvaa, muita en ole kerennyt muokata. Mulla oli jo kuvatessa asetukset päin arsetta, joten älkää säikähtäkö järkyttäviä värejä ja puhkipalaneisuutta. Laadusta en edes mainitse. Omista koirista ei juuri tullut kuvia, mutta niitä kerkeää kuvata muulloinkin. Netta toi mulle muuten mukanaan fisun, jolla napsin ihan hirveösti kuvia koko viikonlopun! Niitä en kuitenkaan kehtaa täällä julkaista. KÖH. Parin tunnin lenkin jälkeen norkoiltiin vieltä hetki pihalla ja pidettiin pieni laiskotteluhetki sisällä. Ennen pimeän tuloa mentiin vielä pihalle hieman treenaamaan, kuvasin Nettaa ja Sonjaa koirineen ja otin Didin kanssa vähän keppejä, jotka sujui ihan kohtuuhyvin. Neiti ei oikein malttanut keskittyä eikä lähtenyt kepeille yhtä hyvin kuin yleensä, muuten olin ihan tyytyväinen. Ilta sujui jutellessa, Putousta katsoessa ja kyytiongelmaa hallille pohtiessa, päädyttiin nimittäin varaamaan halli kahdeksi tunniksi käyttömme. Ja mihin lopulta päädytiin? "Mennään taksilla!". Kuka menee koiraurheiluhallille seitsemän koiran kanssa? Taksilla? *Nostää kätensä ylös*. Hullu harrastus, hullut harrastajat, lainaus Netalta.
Codesmile!


Koodi oli mun virallinen sylikoira
koko viikonlopun, ihana kaveri
c Erika
Sunnuntaina nukuttiin pitkään. Tai Netta ja Sonja nukkui, me herättiin Erikan kanssa aikaisemmin ja jutusteltiin jotain täysin merkityksetöntä. Kun kaikki oli saanut itsensä jotenkin elävien kirjoihin, raahauduttiin pellon kautta hiekkakuopalle. Pidettiin siellä koiria irti, kuvattiin ja jäädytettiin naamamme. Kun sieltä päästiin siivoiltiin hieman ja kerättiin tavarat, sitten sunnattiinkin sillä ihanalla minibussitaksilla LAU:n hallille. Emma tuli Nitan kanssa myös meidän seuraksi reenaamaan. Didin kanssa tehtiin pientä radanpätkää, joka oli hyvin suora ja etenevö. Sujui hyvin! Skitson kanssa keskityttiin taas neljään keppiin ja kontakteihin. Neljä keppiä alkaa vihdoin tahkoutua päähän, ja kontaktitkin alkaa pikkuhiljaa parantua hyvän näköisiksi. Kesällä sitten päästään kisaamaan. :) Alla kuva Diibasta cee Sonja Suominen. Treenien jälkeen tytät lähti suoraan asemalle ja heitettiin hyvästit. Kiitos ihan huippuseurasta, tälläisiä viikonloppuja saisi olla useimminkin


Seuraavaksi postausta viime viikonlopun Nextarivalmennuksesta! Pientä esimakua ...

6 kommenttia:

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!