21. helmikuuta 2014

Moi mitä kuuluu, pitkäst aikaa tuntuu silt et jotain puuttuu

© Linda
Reilu postaustauko kerkennyt taas olla kunnon postauksesta, koulu ei hellitä, enne kuin nyt, nimittäin tänään alkoi hiihtoloma, joka tuli muuten juuri oikeaan paikkaan! Hirveästi meillä ei ole tapahtunut.

Ollaan käyty aksaamassa säännöllisesti hallilla, yksin ja Miisan ja Lindan kanssa. Kontakteja ollaan lähinnä treenattu, ja Didille on alkanut taas muistua mieleen kontaktejen perusidea, ja Skitso alkaa tajuta mistä on kysymys. Jyväskylän aksakisoista tulossa postausta, elekee hätäilkö!

Raivo sairastui keskiviikkona kennelyskään, joka alkaa pikku hiljaa hellittää. Kovin huonoon kuntoon tuohan ei missään vaiheessa mennyt. Nyt sitten seuraillaan noita kahta mudeliinaa, jotka on kyllä molemmat rokotettu. Muuten Raivolle kuuluu oikein hyvää, ja herra alkaa kasvattaa itselleen kunnon leijonaharjasta! Temppuja ollaan opeteltu ja harjoiteltu aksahallilla häiriössä leikkimistä. Pikkupennun elämää.
Skitso alkoi vihdoin juosta, en ole aikaisemmin muistanut täällä mainita, ja juoksut on nyt ihan loppupuolella. Jo oli aikakin. Rupesin jo miettimään aikooko se juosta missään vaiheessa elämäänsä, mutta tulihan ne.

Ollaan kärsitty huonoista ilmoista, jonka takia kamera on vaatinut huomiota hyllyn päältä. Tänään saatiin pientä pakkasta ja aurinkoa, joten otin kameran esiin, mutta eipä se hirveästi päässyt laulamaan ja kuvissa ei ole kehumista.

© Linda
Sunnataan ensi viikon perjantaina Kuusamoon, Rukalle, ja blogi hiljenee silloin(kin) viikoksi. Mudit lähtee mukaan, ja luvassa on laskettelua, lenkkeilyä jäällä ja vaarallisen hyvää seuraa. Paljon kuvia ainakin tulossa sieltä! Toivottavasti myös säät suosii meitä tuolloin.

Aksapuolella on koko mun kaksiviikkoisen hiihtoloman ajan kovin hiljaista, tokoa varmaan reenaillaan kyllä, meinattiinhan me maaliskuussa kokeeseen, aksat jää nyt pariksi viikoksi tauolle. Ei mulla varmaan muuta enää tältä erää, nähdään Jyväskylä - postauksen parissa! Ja vielä saa käydä laittelemassa toivekuvapostaukseen toiveita!

12 kommenttia:

  1. Mä nyt vähän ihmettelen; Raivolla on ollut kennelyskää ja sä oot silti käynyt treenaamassa Didin ja Skitson kanssa agihallilla? Kennelyskä tapauksissahan perheen muut koirat pitäisi myös pitää siitä kahden viikon karenssissa, etteivät pääse tartuttamaan muita. Ne voivat kuitenkin kantaa tautia oireilematta ja tartuttaa muita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän me ollakkaan oltu Raivon sairastumisen jälkeen hallilla ...

      Poista
  2. Tiesitkö, että jos taloudessa yhdelläkin koiralla on kennelyskää koko poppoon tulisi pysytellä kotona eikä ravata agilityhallilla tartuttamassa muita? Se, että saman talouden muut koirat eivät oireile ei tarkoita sitä, että ne olisivat terveitä eikä kennelyskä leviäisi niiden mukana. Rokotuskaan kun ei estä sitä, etteikö sieltä joko omistajan käsien välityksellä tai esim. koiran jätöksien mukana...

    En voi taas kuin ihmetellä. Täytyypä vain toivoa, ettei huomisista epiksistä mukaan tartu sellaista, mitä ei todellakaan toivota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai tiedän, Eihän me ollakkaan oltu Raivon sairastumisen jälkeen hallilla ...

      Poista
    2. Tauti voi levitä jo ennen oireita :))

      Poista
    3. Mistä mä voin tietää, että koiralla on kennelyskä, ennen kun oireita ilmenee .... ? :D

      Poista
    4. Kysehän on nyt kuitenkin vain koirien flunssasta. Harvoin päälle iskee mitään jälkitautia varsinkin kun koirat muistetaan pitää levossa kun oireet alkavat. Oikea oppisestihan tuossa on toimittu kun koirat on pidetty pois julkisilta paikoilta kun perheen ensimmäisen koiran oireet ovat ilmaantuneet. Kukaan ei ole kuitenkaan selvännäkijä...toipumisia!

      Poista
    5. Jos noin pelottaa tauti joka jyllää koirissa perinteisesti kaksi kertaa vuodessa, niin varmaan kannattaa jättää ne epikset väliin jos kerran hallissa on ollut neljä päivää aiemmin koira jonka perheen toinen koirakaveri on ruvennut oireilemaan tämänjälkeen...

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Labbiksen hankkija!3.10.2014 klo 16.56

    Kukas toi Labbis on? :)
    Mistä kasvattajalta tiedätkö? Me aateltais ottaa Labbis juuri haluisin ton näköisen <3

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!