24. helmikuuta 2014

Kato kärpänen - tokokärpänen !

Koska en koskaan julkaise kuvatonta postausta. Laatu hoi minne menit ......

Tokokärpänen on päässyt vahingossa mua puraisemaan - varmaan yön aikana kun nukun, pahuksen kärpänen. Tämän vuoden tavoitteissa taisi lukea tokokoetokokoetokokoe. Jonkun täytyisi tulla ottamaan mua niskasta kiinni ja sanoa, että hei, katso ne tokoliikkeet läpi. Katso oletteko valmiita. No - otin itseäni tällä kertaa omatoimisesti niskasta kiinni, ja kävin jäisellä ja sohjoisella pihalla Didin kanssa ALOn liikkeet läpi. Alla analyysit, toivottavasti tämä auttaa mua miettimään, ollaanko valmiita kisoihin.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Paikkamakuu || Tämä on varma. Se pysyy, häiriössä ja ilman. Tähän liikkeeseen ainakin uskallan luottaa! Analyysi: valmis.

Seuraaminen kytkettynä || Pikkaseeeeeen se edistää. Mutta ihan vähän vain. Rytmi on ihan hyvä, välillä jää hieman jälkeen, mutta ottaa sitten kiinni. Juoksu on erinomainen. Käännöksiin, lähinnä oikealle, haen vielä lisää napakkuutta. ALOn seuruuna ihan toimiva. Ohjaaja kun vielä ei sotkeutuisi siihen pahuksen hihnaan ... Analyysi: ei vielä valmis.

Seuraaminen taluttimetta || Tämä on huomattavasti parempi kun kiinni seuraaminen, en tiedä miksi. Pysyy just eikä melkein oikeassa paikassa, eikä ohjaajalla ole hihnaansotkeutumisongelmaa! Kuitenkin, edelleen käännöksiin (oikealle) lisää napakkuutta.  Juoksuosuus tässäkin erinomainen. Analyysi: valmis.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä || Oikein toimiva ja nätti. Sohjossa on tietysti ihan hirveän inhottava mennä maahan (>>>:(((((((((((( terveisin Didi), mutta tämä on aina ollut vahva liike meille. Analyysi: valmis.

Luoksetulo || Luoksetulo ei ole vielä kovin varma liike. D on ymmärtänyt paikan, mutta tulee aina ensimmäisellä kerralla vinoon, mutta toiselle kerralle just eikä melkein oikeaan paikkaan. Miinuksena myös ääntely, kun asettuu sivulle. Analyysi: ei vielä valmis.

Seisominen seuraamisen yhteydessä || Tästä on tullut viimein meille varma liike. Aikaisemmin sekoitti helposti maahanmenoon, nyt on oppinut tunnistamaan "stop" ja "maahan" käskyn eron (*sarkastiset bileet*). Analyysi: valmis.

Estehyppy || Ei ole toimiva. Lievästi sanottuna. Suorastaan kiljuu ja karjuu, hyppii käteen, ja jos menee esteelle hyppää niin vinoon, että on esteen vieressä vaikka pysähtyy välittömästi. Mun täytyy siis kehittää tähän erillinen käsky, koska aksassa tottunut käsimerkkiin, ja arkielämässä "hop" tarkoittaa ylöspäin hyppäämistä, jos en näytä käsillä. "Este" voisi olla varmaan ihan toimiva.Ainut vahva asia tässä on se pysähdysvaihe *jee!*. Analyysi: ei vielä valmis.

Tiivistettynä, meillä on  neljä valmista ja kolme ei valmista liikettä. Ei kovin vahva kokoonpano. Seuraaminen kytkettynä - kohdan ei vielä valmis - teksti johtuu oikeastaan vaan mun natsiudesta. Luoksetuloa ja estehyppyä pitää ihan oikeasti hinkata ja reenata. Paljon. Valitettavasti videota ei ole, mutta toivottavasti jotkut tykkäsi siintä, että päivitin myös tokopuolta!

3 kommenttia:

  1. Oliko tossa kaikki ALO liikeet? Jos oli niin tästä postauksesta oli ihan hirmuisesti apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli lukuunottamatta luoksepäästävyyttä ja kokonaisvaikutelmaa. :)

      Poista
    2. Just niin mun tuuria, että on luoksepäästävyys... Murr... Koirani on arka joten siitä sitten 10 pinnaa pois.. :( noh, ehkä toi pentu pärjää sitte luoksepäästävyydessäkin. Tosin eihän se sitä menestystä se luoksepäästävyys estä. (kai) Kyllä voin koiran TVA:ks kouluttaa. Ja sen aion tehdä! :) Haha, mikä viesti :D

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!