19. tammikuuta 2014

Täältä tulee mudi, joka susta tykkää!


Heissan vaan, taas pitkästä aikaa! Tai no, pitkästä ja pitkästä. Miten sen nyt ottaa.

Kuten viime postauksessa valitin, ei meille kuulu vieläkään mitään. Tai ennätettiin me perjantaina hallille., jossa ei tosin kauaa viivytty tai kuvailtu, ihan vain sen takia koska kylmä. Ja kylmä täällä tosiaan on, mittari näyttää -18 - astetta. Mutta olen hiukan erinlainen ja sanon, että minä tykkään! Tykkään talvesta ja kylmästä, kylmyyskin haihtuu sillä, että pukee miljoona vaatekerrosta päälle. Mutta jos rehellisiä ollaan, vietän aikani mielummin kirjojen ja kaakaon ääressä sisällä kuin pihalla kylmässä. Ehkä kuitenkin kumoan sen väitteen, että pidän kylmästä. Jätetään se talvi vaan. Ehkä sitten ollaan lähempänä totuutta. Meitin huone on öisin muutenkin hiiirveän kylmä. Kesällä kiva, talvella ei.

Kukista ja mehiläisistä asiaan, perjantaina pyörähdettiin tosiaan tunnin verran hallilla ja moikattiin taas Maisa - tyttöä. Keskityin lähinnä Skitsoon ja sen kanssa treenaamiseen, tehtiin pientä radanpätkää ja kontakteja. Skitso toimi ihan hyvin, mutta täytyy nyt ruveta treenaamaan sitä estehakuisuutta paremmaksi, kettu kun hakee esteitä vielä melko huonosti. Kepit pääsee nyt meillä tehotreenaukseen, 2on/2off kepit nimittäin saapui tänne eilen, wipii! Mietin myös sellaista, että levittäisi ihan sisälle muovi/kumi/younameitmattoa, ja treenaisi myös sisällä keppien sisäänmenoa. Saa nyt nähdä tulenko tätä koskaan toteuttamaan, saamattomuudesta minut tunnetaan.
Blogger sanoi laadulle heippa.
Lauantaina nautittiin auringosta peltoillen ja yritin epätoivoisesti saada julkaisukelpoisia kuvia. Niitä tuli kaksi. Ironistako? Toki. Ainakin villimudit nautti paljon ja tunteja vierähti useampi. Kyllä sitten muuten nukuttiin. Paljon. Tässä muudelit eivät kyllä ole tulleet omistajaansa. Ne nukkuu paljon. Minä en. Niin Elsi, jotkut keräävät voimia nukkumalla. Huomasitteko, taas poikkesin aiheesta? Jotenkin hirveän vaikea kirjoittaa, kun ei ole mitään mistä kirjoittaa. Mutta halusin kirjoittaa, joten kirjoitan. 
Sunnuntaina suunnattiin sitten pitkästä aikaa Imatralle moikkaamaan Miaa & Laimia, mukana oli myös Enni & Tico ja Emma, Feke & Kevin. Kevinhän on yksi Didin pojista, "Ladaksi, Lantuksi" herraa täällä meillä kutsuttiin. Oli ihana nähdä Keviniäkin, jätkä oli kyllä huippu! Luonteeltaan ihana "jeejee kaikki on kivaa jejeejejejejeeee tykkään kaikesta"-tyylinen, hauska otus! Didi oli tyypillinen Didi, kaikki oli liian ala-arvoisia hänen ylhäisyydelleen, ja mudiseura ei Didiä ihan innostanut, vaikkakin loppua kohden alkoi herrojen kanssa leikkiminen kiinnostaa. Skitso taas sekosi totaallisesti rotuseurasta ja leikki aivan onnessaan kaikkien kanssa. Tyypillistä Skitsoa:DTällä kertaa jopa pukeudun kunnolla, mutta silti me ei paljonkaan tuntia kauempaa koiria juoksuteltu, pimeäkin rupesi saavuttamaan. Kiitos huippuseurasta tytöt! :) Omat kuvani ei ainakaan onnistunut millään tavalla, mutta, no, enhän mä ole koskaan osannutkaan kuvata. Höh.

Vielä ihan mininä loppuinfotuksena, nyt seuraavana viikonloppuna (jos suunnitelmat toteutuu......) puksuttelevat Netta, Sonja & Erika tänne perämettään meidän viikonloppua viihdyttämään. Paljon koiria ja ihmisiä, stay tuned! Tai paljon ihmisiä tälläiselle erakolle. Jotakuta jäi kuitenkin vaivaamaan, tyttöjen blogit löytää linkkivinkit - osiosta.

Menen nyt pois näiden turhien postauksieni part. 79463 kanssa.

Ajattelin ruveta lisäämään tälläisen tekstin aina postauksen loppuun, ihan tyrmätty idea?

8 kommenttia:

  1. Paljon mudeja ...... !
    Ps. Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Kuvaa joku video tyttöjen kanssa? :D Vaikka ihan lenkiltä tai joltain?

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Onko Feke tuossa Kevinin höykkyytettävänä? (Joonoloaentunnistaomaakoiraani) t: Emma ja pojat

    VastaaPoista
  4. mudeja siellä, mudeja täällä,, ihanat kuvat!

    VastaaPoista
  5. Heips! Hauskaa löytää mudiblogi :) Hienoja kuvia ja kirjoitat kivasti. Tervetuloa seuraamaan meidän laumamme, schipperkeleen ja mudiaisen, elämää! http://jekkuilua.blogspot.fi
    T. Elina

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!