10. kesäkuuta 2015

Turku-Helsinki-Turku-Kuopio-Pieksämäki-Lpr

Pari viikko sitten käytiin myös katsomassa Skitson emän ja Didin veljen pentuja. Oli ne aika ällöjä ...
Tiistaina suunnattiin aamusta Volvon nokka kohti Turkua ja Elinan SM-treeniä. Sen jälkeen oltasiin keskiviikko ja torstai Helsingissä, sieltä sitten taas Turkuun Elinan junnutreeniin, sieltä Volvo Kuopioon ja lauantain Ace SUPERiin, ja vielä Pieksämäen viimeistelykisat sunnuntaina sen jälkeen. Sitten suunnattaisiin kotiin, eli koko viikko taas jotain puuhaa. Onneksi voidaan taas koko viikko huilata ennen SM - kisoja, ja tytöillä oli myös maanantaina fyssari.

Tiistaina siis Elinan SM - treenit. Radalla oli eri pätkiä SM - tuomareiden radoilta, jotta saadaan vähän tuntumaa miltä tuntuu. Olin ekassa ryhmässä Skitson kanssa, jossa oli muistaakeni viisi (?) koiraa, ja ainakin melkein kaikki oli medejä, taisi olla vaan yksi mini. Ei tosiaan ollut mikään maailman helpoin rata, ja varsinkin toi tokan putkeen menon jälkeinen valssi-valssi-valssi hässäkkä oli hyvin haastellinen melkein kaikille. Sinne asti menikin ihan ok, keppien aloituksessa Elina pisti mut liikkumaan paljon rohkeammin, ja A:n jälkeen piti juosta tarkasti oikeaa linjaa, jollei halunnut koiran lentelevän minne sattuu. Valssi-valssi-valssi hässäkkä oli todella vaikea meille, koska en alkuun liikkunut läheksään niin rohkeasti kuin piti, mutta loppujen lopuksi saatiin vedettyä se läpit. Elina totesikin meille kaikille, että tuo on yksi niistä kohdista, jossa tyyli ei merkitse niin paljon koska sitä vaan ei saa vedettyä täydellisesti läpi, vaan tärkeintä on, että pääsee tuon kohdan edes jollakin tapaa puhtaasti.

Didin kanssa olin sitten toisessa ryhmässä, ja paljon helpommin sai nyt vedettyä koko radan läpi. Ainut kohta mikä oli meille vähän haastava oli kepeille meno, koska Didi tarvii tollaseen kulmaan jarrutuksen, mutta ei haluttu kuitenkaan leikata, mutta löydettiin siihenkin toimiva ratkaisu.


Oltiin yötä Hyvinkäällä, ja aamupäivällä jatkettiin sitten matkaa Helsinkiin. Poimittiin pikkuveli Tikkurilan rautatieasemalta matkaan ja suunnattiin Sokos Hotel Flamingoon. Otettiin meidän huone ja kannettiin tavarat sisään, jonka jälkeen mentiin Jumboon shoppailemaan. Tiia ja Emppu tuli sopivasti Chicosiin, joten syötiin sitten siellä. Illalla käytiin vielä hohtogolffaamassa kolmestaan, elokuvissa myös keskenämme ja koko joukon voimin syömässä Amarillossa. Mudeja tietenkin käytiin ulkoiluttamassa ja kunnon lenkillä, ja joku oli useimmiten niiden kanssa hotellihuoneessa, mutta noin muuten siellä vedettiin hyvin reippaasti sikeitä ketarat ojossa.

Torstai oli sitten Lintsipäivä, ja Lintseilyn jälkeen pikkuveli lähti Kuopioon Tiian ja Empun matkaan, ja me suunnattiin taas Hyvinkäälle yöksi äitin kanssa.

Hyvää huomenta♡
Arnolds on life, just saying
Lintsiääää
Lisää Lintsiä
Aamupäivällä lähdettiin ajamaan Turkuun, ja käytiin nopeasti Stockkalla. Tämän jälkeen ajettiin taas Purina Centerille Elinan junnutreeniä varten. Sovittiin että treenaan Didin kanssa kun sen kanssa ollaan kuitenkin SM - kisoihin menossa, niin keskityn nyt enemmän siihen. Aluksi meidän piti vetää toi rata kisanomaisesti läpi, josta video alla. Tuon tokan putkeenmenon jälkeen napattiin yksi ylimääräinen hyppy ja putkesta kääntyi pois kun jarrutin liikaa, mutta muuten meni hyvin. Tämän jälkeen oli sitten treenikierros.

Tuo eka niisto mikä tehtiin jumitti jostain syystä tokalla kierroksella ihan todella pahasti, eikä enää onnistunut sitten millään. Pyörityksellä sitten tehtiin tuo kohta, koska Didi ei muutenkaan ole niistojen ystävä ja tuppaa vähän muutenkin ahdistumaan niissä. Tokan putkeenmenon jälkeiselle esteelle tarvittiin loppujen lopuksi vastakäännös (siis täh?? didille vastakäännös??), mutta kun ei mudi kääntynyt muuten ei sitten millään! En ikinä olisi uskonut, että Didille tarvitsee tuohon kohtaan vastakäännöksen, mutta sillä toimi huomattavasti paremmin. Muuten meni hyvin, ja vikan putken jälkeen Elina pisti kaikki tekemään pakkovalssi-jaakotuksen, koska koiralle tulee parempi linja jatkoa ajatellen.


Ajettiin Turusta johonkin melkein kolmeen asti ja oltiin yötä vaunussa jollakin levähdyspaikalla. Aamulla jatkettiin sitten matkaa Kuopion Ace SUPERiin. Tällä kertaa paikalla oli kaksi Didin tytärtä, Inkyn lisäksi myös Kiri tuli paikalle tuuraamaan! Paljon hulluja mudeja liikkeellä siis. ;P Laiskuus iski nyt kirjoittamisen suhteen, mutta Skitson kanssa meni ihan kivasti. Didin tytöt (ja Raivo!) meni kaikki ihan huippuhyvin, ja niiden tekemistä on ilo katsella! Kaikki mudit sai myös hurjasti kehuja. Illaksi mentiin taas Tiialle yöksi, ja syötiin vaan hyvää ruokaa, juteltiin paljon ja katsottiin jalkapallomatsi.



Aamulla lähdettiin yhden aikaan ajamaan kohti Pieksämäkeä ja kolmea kolmosluokan rataa. Elina Hannikainen oli tuomarina tällä kertaa, ja mikään rata ei ollut ylivoimaisen vaikea, vaikka siellä ihan kivasti haasteita olikin. Ekalla radalla palautin A:lle ja siintä maaliin, mutta kahdella seuraavalla radalla oli hyppysissä hyvin kultainen ja kiltti mudi, ja kotiin lähdettiin tuplanollan ja kakkossijojen kera, sekä hyvin hyvin hyvin iloinen ja tyytyväinen ohjaaja.

Mulla oli keväällä ihan järkyttävät nollapaineet, ja se vaikutti tekemiseen ja fiilikseen niiiin paljon. Kun vihdoin heitin kaikki nollapaineet ikkunasta ulos ja keskityin vaan pitämään hauskaa, niin niitä hyviä suorituksiakin tulee. Me tehdään Didin kanssa yhdessä tätä hommaa, me ollaan parhaat ystävät ja tehdään hyvällä fiiliksellä sitä mitä rakastetaan eniten. Mä haluan antaa kaikkeni sille, koska se antaa kaikkensa mulle joka ikinen päivä ja joka ikinen hetki aina siintä kun se herättää mut pusuilla ja tulemalla kiehnäämään mun päälle siihen kun sanotaan toisillemme hyvää yötä ja D antaa mulle iltapesun. Rakastan tota koiraa niin niin niin paljon, ja mä tiedän, että se rakastaa mua vielä enemmän

Onko jotkut lukijoista muuten tulossa Ouluun nyt viikonloppuna kisaamaan SM - kisoihin tai vaan katsomaan?
Heidi oli joskus blogissaan muokannut vähän tämän tyyppisiä kuvia, ja tämän tekstin myötä innostuin muokkaamaan itsekin tälläisen.

6 kommenttia:

  1. Voi oikeesti mulla ei vaan riitä sanat kuvailemaan miten mahtavia agilitykoiria sulla on! Siis toi sun ja mudien meno näyttää vaan niin upeelta:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan ihanasta kommentista, muudelit on kyllä huippuja ♡

      Poista
  2. Vautsi vau, miten tuo Skitso voi olla noin nopea! :o Ootte kyllä aivan mahtavia Skitson ja Didin kanssa! :) Tsemppiä Ouluun!

    VastaaPoista
  3. Kyllä te ootte taitavia ! :) Sä osaat kyllä tosi hyvin tiedostaa kaikki koirasi tarpeet ja koirasi nauttivat varmasti suunnattomasti parhaasta saamastaan kodista. Asiasta muuten aivan toiseen, mitä punkinkarkotushommelia käytät mudeillasi, kun itse olen vähän kahden vaiheilla sen bravecton kanssa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos ihanasta kommentista <3 Meillä on käytössä Sereston punkkipanta jo toistaa kesää, eikä ole ollut punkin punkkia. :)

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!