30. toukokuuta 2015

Live your life like there's no tomorrow

Se ois sitten kesäloma! Seiskaluokalta poistuttiin keskiarvon 9.1 kera, joka nousi kaksi numeroa joulusta, kaksi kymppiä ja yksi kasi sinne mahtui joukkoon ysien sekaan. Nyt on sitten aikaa tehdä vaikka mitä, ja varsinkin kaikkien kavereiden kanssa on kesäksi ihania suunnitelmia, koiramaisia juttuja unohtamatta!

Ajatus ei kulje sitten yhtään. Mitähän tässä ollaan tehty?

No lauantaina oltiin viimeistä kertaa Didin kanssa kisaamassa ennen taukoa ennen SM - kisoja. Kouvolassa oli siis kaksi rataa (hyppäri ja aksarata), ja kun Lappeenrannasta lähdettiin paistoi aurinko täydeltä taivaalta, mutta Kouvolassa oli hyytävän kylmä ja pilvistä. Paikalle saapumisen jälkeen ilmoittamaan koira ja sitten lämppäämään. Jari Suomalainen tuomaroi, ja rata vaikutti oikein kivalta, mutta ei me sinne radalle asti edes keretty. Lähdössä nimittäin nousi ylös ja lähti sivulle, joten hämmentynyt koira ohjaajan perässä kävellen radalta pois. Että sellasta.

Tässä välissä alkoi sataa ja mieli oli maassa. Miksi meillä ei vain suju? Vaikuttaako sää tosiaan niin paljon molempiin? Ollaanhan me ennenkin kylmässä ja sateessa kisattu. Yritin saada omat ajatukset kasaan ja keskittyä rataan 110% tarkkuudella. Päätin antaa ihan kaikkeni sen nollan eteen. Oli se sitten hidas ja väkisin väännetty tai ei. Mitään vaikeaa radalla ei ollut, joten ei kun huolellinen lämppäys ja menoksi. Lähtö sujui tällä radalla ilman ongelmaa, ja A:kin otettiin kiltisti, vihdoin! Muuten päästiinkin sitten nollana maaliin, vaikka meno vähän tahmeaa olikin molempien osalta. Vihdoin se nolla, nyt olisi hyvä jäädä tauolle! Myöhemmin kuitenkin selvisi, että myös voitettiin tämä rata. Jäi ihan huippufiilis. :)

Sunnuntaina käytiin näyttelemässä Haminassa, kun kerta lähellä oli näyttelyt. Mudeja oli ilmoitettu seitsemän kappaletta, Raivon luokassa oli kaksi Raivon lisäksi, Skitso oli avoimessa yksin ja Didi valioluokassa toisen valionartun kanssa.

Raivo meni ensin kehään, ja hän sai erinomaisen ja voitti nuorten luokan saaden SA:n, hieno nuorukainen. PU - kehässä Raivo yllättäen sijoitettiin ensimmäiseksi, ja R sai näin ollen SERTin ja CACIBin! Skitso sai myös ERI:n ja SA:n, mikä tarkoitti automaattisesti sitä, että Kettu voitti avoimen luokan, ja Didi sitten voitti hienosti valioluokan. PN - kehässä Didi vei kuulema voiton ylivoimaisesti saaden CACIBin, mutta Skitso oli PN2 ja Kettu sai vikan SERTIn, eli se olisi valio nyt. :D Turkki on ruma kun mikä, mutta onhan sillä hieno rakenne.

Voisin tässä samalla vähän availla meidän alkukesän suunnitelmia. Tiistaina lähdetään treenaamaan Turkuun, ja treenaan molempien kanssa, mutta Didin kanssa keskityttään tekemään alustavaa treeniä SM - kisoja varten. Keskiviikko ja torstai vietetään Helsingissä Lintsillä ja shoppaillaan samalla vähän kesäjuttuja. Perjantaina on junnutreeni Didin kanssa, ja lauantaina Ace SUPER Skitson kanssa. Vikat kisat enne SM - kisoja on Pieksämäellä 7.6, ja sitten vaan ollaan SM - kisoihin asti.

Nauttikaahan ihanista säistä ja kesästä, sekä hurjasti onnea valmistuneille! Mites teillä on lähtenyt kesä käyntiin?

Taas oon unohtanut upottaa tän postaukseen ... Tässä kuitenkin huhtikuun video.

14 kommenttia:

  1. Taas hurjan kiva video. :)

    VastaaPoista
  2. Ah kesäloma, sitä on ootettu! Teilläpä oli hyvin mennyt näyttelyissä! Itsekkin olisin tullut noita näyttelyitä kattomaan kun olisi näyttelyt kerrankin lähellä ollut, mutta minulta puuttui kyyti enkä jaksanut alkaa epävakaassa säässä polkemaan sinne bastioniin :-3 Nii ja onnittelut myös nollaradasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sää ei kyllä ollut ihan paras mahdollinen. :D Kiitos!

      Poista
  3. Onnea vielä menestyksestä! Teillä on etulyöntiasema, kun mudeja noin vähän aina. Kumpa näitäkin olisi, edes puolet vähemmän :D

    VastaaPoista
  4. Moi! Kuka tuomari on mitannut Skitson ja Didin mediluokkaan? Olivatko rajalla? Entäs tiedätkö muita tuomareita jotka olisivat rajalla olevalle koiralle suopeita ? Kiitos ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään muista kuka Didin mittasi, mutta Skitson mittasi Allan Mattsson, eikä kumpikaan kyllä ihan rajatapauksia olleet, vaikkakin aika lähellä. Topran Samista ja juurikin tuosta Allanista olen kuullut, että olisivat aika suopeita, mutta pistävät koirat kuitenkin oikeisiin luokkiin. :)

      Poista
  5. Teillä näyttää menneen "vähän" hyvin Haminassa, onnea! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva video! :) Meillä ei oo kesä kauheen kivasti lähtenyt käyntiin, koiralla korvatulehdus ja omistajalla flunssa. :/
    riemurajaton.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi harmi, toivottavasti paranette/paranitte nopeasti :/

      Poista
  7. Onnea hyvästä menestyksestä! Ja hieno video :)
    Lots Of Fun
    Anne H

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!