20. kesäkuuta 2015

Glad midsommar

Juhannus vietettiin taas perinteisesti Mummon ja Papan mökillä Saimaanharjulla. Kaikki muudelit pääsi mökille mukaan, ja eihän ne taaskaan tehneet mitään mutta kun uineet, uineet, uineet ja uineet vielä enemmän. Kyllä ihmisetkin kävi järvessä useamman kerran pulahtamassa, mutta ei voi silti kuin ihmetellä, miten ne haluaa ton asteisessa vedessä polskia ... Hullut mitkä hullut. Ihmiset vietti juhannusta syömällä grilliruokaa, uimalla ja oleskelemalla paljussa, jonka Pappa oli juuri mökille hommannut. Mummon ja Papan shelttiuroksesta oli taas mudeille oikein kivaa seuraa, ja vaikka Raivo on nähnyt Jätkän vain muutaman kerran, niin oli hän silti hyvin asiallisesti toisen uroksen kanssa. Jätkä nyt on sellainen ilonen kaikkien kaveri, ihan huippu!
Mudikomppania Skitsoa vastassa.
Raivo ei ole kyllä hirveästi kylmien vesien ystävä. Taustalla polskii hullut naiset, mutta Raivo kaikkein mieluiten jättää kylmissä vesissä uimisen muille.
Tää kuva jostain syystä nauratti: vedestäkin poistutaan kuin prinsessa. :D
Keppiiiii.
Poseeraaminen ei tosiaankaan enään kiinnostanut ...
Skitso olisi viihtynyt meidän kanssa paljussa erinomaisesti - harmi vaan, ettei koira saanut lupaa tulla retuuttamaan kylpyankkaa. :D Huomaatteko myös sen, että Skitso on kasvattanut karvat!! Saisi myös luvan pitää ne Viron reissuun asti. :P


Löytyikö suosikkikuvaa? Hirveästi ei tullut kameraa rämpättyä, mutta ainakin jotain muistoja tuli tältä(kin) juhannukselta.

Tänään käytiin pitkästä aikaa vähän hömpöttelytreenaamassa LAU:n hallilla, sillä ohjattujen kesätauon takia ei olla oikeastaan treenattu kun kotona ja täälläkin ihan todella todella todella vähän, lähinnä keppikulmia ollaan otettu. Karsinnat on kuitenkin tulossa, niin olisihan sitä hyvä treenattakin vähän. :D

Skitson kanssa aloitettiin, ja videolla näkyy ihan viimeisiä vetoja, joissa mudilta oli jo vähän veto pois, LAU:n halli on nimittäin kesäisin KUUMA! Didin vedossa näkyykin koko rata, mutta päädyttiin ottamaan jo valmiiksi rakennettua rataa, kun se vaikutti ihan kivalta ja suhteellisen helpolta hömpöttelyradalta. Skitson kanssa menikin rata hyvin, harmi vaan, ettei tosiaan tullut kun ihan vikaa vetoa nauhalle, jossa lopetettiin A:lle. Kettu oli hyvin pätevä, ja alunkin leijeröinti toimi hurjan hyvin! Didilläkään tässä ei ollut mitään ongelmaa, että ohjaaja vaan voisi opetella luottamaan siihen koiraansa. Päädyn päällejuoksussa tuli yksi rima alas, kun olin koiran edessä. Agism all over again, voisinko opetella juoksemaan pois koirieni tieltä? Didin kanssa ainut ongelma oli tuo puomin alla oleva putki jolle tultiin pussin ja hypyn kautta, niinkun näkyy, joudun todella mennä tunkemaan Didiä sinne putkeen, muuten mudi karkasi puomille. Keppikulmia otettiin myös hallilla, ja Skitsolle teki vähän tiukkaa tulla kepeille putken ja okserin kautta, mentiin joko keinulle tai kakkosväliin. Muutamalla palkkauksella saatiin ideasta kiinni ja sujui hyvin. Diipalle ei ollut keppikulmat mikään ongelma, se on kyllä kehittynyt niissä paljon!

Ja vielä iso kiitos, teitä seuraajia on jo 270! ♡

6 kommenttia:

  1. Toi ryhmäpotretti laiturilla on niin <3

    VastaaPoista
  2. Moikka! Onko sulla ollut/olemassa virtuaalikennel? löysin tuolta sellaisin joka saattais olla sinun :D red heart niminen mahtoi olla.
    Kaikista kuvista tykkäsin tässä postauksessa mutta täytyy kyllä sanoa että tuo missä kaikki 3 tököttivät laiturilla oli lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla joskus tuon niminen virtuaalikennel kyllä. :D
      Kiva että tykkäsit!

      Poista
  3. Hienoja kuvia! Teillä selkeästi on koirien juhannus ollut samantyylinen kuin meillä, välillä pitää aina perheen aktiivisinta kantaa pois järvestä ettei ihan palelluttaisi itseään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Jep, meilläkin varsinkin Skitsoa joutuu rajoittamaan välillä, kun muuten tyyppi vaan uisi ja uisi ...

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!