10. tammikuuta 2015

Viikon kuulumisia

Herra Tortsen
Tiistaina käytiin omatoimivuorolla Kiitorekulla hömpäämässä jotain hassua. Pieni, helppo ratapätkä, ja Didi teki seuraamispätkiä ja Skitsolle heittelin frisbeetä. Ei siis mitään ihmeellistä.

Keskiviikkona jatkui ohjatut, eli oli Didin vuoro. Didi alkuun vaikutti jotenkin oudolta, mutta parani loppua kohden. Hirveästi ei tässä radassa ollut meille probleemaa, ekan keppikulman kielsi muistaakseni kerran, ja tohon siksakkiin mietittiin eri ohjausvauhtoehtoja. Pätevä mammamuti!

Torstaina oli Skitson vuoro ohjatuissa. Skitson kanssa hiottiin siksakkia paaaaljon, mutta muuten meni oikein hyvin. Keppikulmat onnistui yllättävän hyvin! Takaaleikkailin tossa sikasilla vain harjoutuksen vuoksi - oon nimittäin huomannut, että niitä tarvii ton vauhtisen koiran kanssa ykkösissä aaaaika paljon. :P


Perjantaina suunnattiin Skitson kanssa taas vaihteeksi junaillen Helsinkiin. Kettu nukkui koko matkan, ja näytti lähinnä närkästyneeltä kun sen Tikkurilassa herätin. :P Skitso vietti lopun iltaa vahtien sohvaa Kiriltä, junori oli ehkä hiiieman hämmentynyt, kun sinne ei saanut enää tulla. Eikä saanut jonkin ajan kuluttua enää Skitsokaan, mutta no - sohvaa voi vahtia muualtakin kuin sohvalta! t: Skitso.


Lauantaina oli kisat Vuokkosilla. Piti juosta kolme rataa, mutta mä tulin yön aikana ihan järkyttävän kipeäksi, god knows why. Siinä vaiheessa kun sämpylän syöminen sattuu kurkuun niin että melkeen itkettää, ja oksensin lahjakkaasti kisapaikan roskikseen, totesin, että ehkä me mennään vaan yksi rata.

Mutta tosiaan kannatti! Me vedettiin Skipan kanssa nimittäin meidän eka voittonolla ja LUVA! Mä olin vähintääkin hidas ja hämmetävä, mutta Skitsolla ei karannut mopo kun parissa kohtaa, joten annan oman mielentilan takia koiralle anteeksi, mä en todellakaan ollut parhaimmillani. Ehkä meen jatkossa vaan kipeenä kisaamaan.

Ja jotain muutakin positiivista: en oksentanut junaan! Jee!

6 kommenttia:

  1. Ihan huippu koirat sulla! Teijän meno on niin upeeta, WAU!!!

    VastaaPoista
  2. Noni ehkä se kipeenä kisaaminen kannattaa, jos tuloksia kerran tulee :D ei vaa, mut onnittelut nollasta ja luvasta! :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosi ihana blogi! Pakko kysyä ( :D ) mutta onko noi teidän aksakisat Kuopiossa 24-25.1 Musti&Mirri areenalla?

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!