25. tammikuuta 2015

Hyppysellinen huonoa tuuria

Such a cool Doge.
Tämän viikon agin ohjatuista en saanut ollenkaan videomateriaalia, mutta keskiviikkona treenasi Skitso ja torstaina olin Raivon kanssa treenaamassa. Fyssari kävi tossa tiistaina kolmatta viikkoa peräkkäin hoitamassa mudeja liukkaiden ja kylmien säiden takia. Skitsossa ja Raivossa ei ollut paljon mitään ihmeellistä, mutta Didin vasemmasta takasesta löytyi pieeenen pieni revähdys, sen verran iso kuitenkin, että sen sieltä juuri ja juuri tunsi. Eläinlääkäriä ei kuitenkaan tarvittu, ja saatiin jumppaohjeet ja kehotus liikuttaa Didiä jonkin aikaa ainakin yhteislenkillä hihnassa, niin ei ihan pääse revittelemään. En myöskään uskaltanut ottaa sitä riskiä että revähdys tuosta pahenisi nyt kun se on vielä helposti hoidettavissa, joten jätettiin Kuopion kisat kokonaan välistä tämän episodin takia.

Mutta ne keskiviikon ohjatut! Tehtiin alla olevaa rataa. Skitson kanssa sujui ihan hurjan hyvin, ekalla kerralla lähetys tonne kahteenkymppiin oli huono, joten ei mennyt sinne, ekalla keralla vetäsi myös tonne kahteentoista yhdentoista sijaan, kun päästin menemään liian aikaisin. Muuten meni tosi hyvin! Kolmoselle kellotettiin pakkovalssi ja niisto, pakkovalssi oli huomattavasti nopeampi, en nyt kuitenkaan muista tarkkaan miten paljon nopeampi. 21-22 väliä hinkattiin vähän aikaa, mutta kun ite uskalsin lähteä äkkiä tuolta kaheltakympiltä, niin kerkesin hyvin tyrkkäämään takaakiertoon.


Torstaina ohjasin siis pikästä aikaa Raavali - Paavalia, rata alhaalla. Ekan erän lopussa Raivolla meinasi hieman mielenkiinto muhun mennä, ja tähyili vähän omiaan. Temppuilulla ja kunnon leikillä sain sen taas keskittymään muhun, ja lopetettiinkin melkein heti sen jälkeen. Tokalla pätkällä ei enää mitään ongelmaa. :) Oikeastaan ainut mikä oli meille vaikea oli tuo 9-12 väli, eikä Raivo siis tee kontakteja eikä keppejä. Raivo joko ajautui koloselle tai muuten vaan yhdentoista ohi, mutta saatiin se sitten kuitenkin loppujen lopuksi onnistumaan. Muuten ei mitään ongelmaa!

Tänään lähdettiin Didin ja Skitson kanssa testaamaan Lappeenrannan uutta koirauimalaa. On muuten todella mukava paikka! Henkilökunta asiallista ja mukavaa, paikka on suhteellisen pieni, mutta erittäin viihtyisä, eikä hintakaan niin kovin paha ollut, 30e kahdelta koiralta. Uittajan apua ei tosiaan paljon tarvittu, ja mudit sai hurjasti kehuja uintitekniikasta, kuulema erittäin tehokasta ja etenevää. Niinhän se on, kyllähän ne uida osaa! Skitso oli about taivaassa, ja Didi lähinnä keskittyi varastamaan Skitson hakemat lelu. Didi on Didi eikä muuksi muutu. ;) Otin teille myös vähän videopätkää! HD ei jostain syystä jäänytkään päälle, zsori!


"Ei hätää armas leluni, superwoman Skitso pelastaa sinut varmalta hukkumiselta!"
Let's dance!

7 kommenttia:

  1. Mah:lla on tämän viikon ihan sama rata ollut ja viime tiistain treeneissä teimme kyseistä rataa.

    VastaaPoista
  2. Oliko skottilainen jotain kun ei päässyt tulemaan?

    VastaaPoista
  3. Se selittääkin paljon. :)

    VastaaPoista
  4. Anteeksi,autocorrect... Oliko skitsolla jotain kun ei päässyt tulemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaivan. :D Ei ollut, vaan äiti ei halunnut lähteä ajamaan kahden radan takia Kuopioon.

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!