19. tammikuuta 2015

The way you look at me

Tokon uudet kisasäännöt ja suoritusohjeet tuli tässä vähän aikaa sitten tarkemmin julki. Ja pakko sanoa, että uusi alokas tuntuu ihan sairaan mukavalta! Voi olla, että yritetään nyt tässä keväällä edes se yksi ykkönen ja jos tuntuu hyvältä, niin uusilla säännöillä sitten TK1, ellei tule oikeasti jotain hirveää intopuuskaa. Iso peukku myös uudelle paikkamakuusäännölle, aivan huippu! Kovasti nuo uudet liikkeet tuo kuitenkin lisää treeni-intoa, ja olkkaritokoa ollaankin väännetty aika urakalla.

Kapulan pitäminen on meille varmaan se ikuinen murheenkryyni. Kun se on vaan niin ällöttävä! Nykyään pitää hyvällä tuurilla viisi sekuntia jos koira saa kävellä mun perässä, mutta no, treenataan, treenataan. Eiköhän se joskus sitä kapulaa suussaan pidä!

Kaukot on hyvällä mallilla, siis ainakin tuo i-m mikä alossa vaaditaan. Välillä saataa hiipiä istumaan noustessaan salakavalasti eteenpäin. Maahan menee tosi kivasti! Vähän naurahdin tolle matkalle, luulin että siinä olisi vähintään kolme/neljä metriä, mutta emme valita kahdesta!
Ollaan myös tehty seuraamista todella paljon. Eteepäin ollaan vihdoin menty, ja se tekee jo todella kivasti! Asenne alkaa vihdoin ja viimein olla kohdillaan.

Skitso kävi myös lauantaina fribailemassa, alettiin hiomaan jo vähän jalan ja selän yli hyppyjä. Teki pätevästi, jalan yli hyppiminen on jo melkein valmis.

Pitäisi varata halli pientä kokeenomaista toko varten, josko sitä ihan tosissaan menisi helmikuussa kokeeseen.

Viime viikon oli agilityt ihan tauolla, olin koko viikon sitkeässä flunssassa, joten jätin juoksemiset suosiolla väliin. Tiistaina oli koirilla uudestaan fyssari, Didin oikean lavan tukko saatiin avattua ja koirat on nyt ihan selviä paketteja. Viikonloppuna olisi Kuopiossa kahden päivän kisarupeama, Skitsolla olisi mahdollisuus nousta kakkosiin ja Didillä saada loput arvokisanollat, mutta jos aloitetaan sillä, että saataisiin ihan siistit, hyvällä fiiliksellä vedetyt radat!

Ostin tässä myös yksi päivä vihkosen treenejen rustailuja varten. Saas nähdä kauan muistan sinne kirjotella...

13 kommenttia:

  1. Minustakin näin ajankohtaisesti sanottuna alo luokka on kyllä kiva :D

    VastaaPoista
  2. Hipheii! Tulet siis sunnuntaina hupun hallille? Minä olen se tyttö Joensuusta ja olen siellä samaisena päivänä ja kisaan kakkosissa :-) vetäse hihasta jos näät ja tunnistat! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! Tuu säkin ihmeessä nykäsemään hihasta jos näät. :)

      Poista
  3. Mistä noi ALO:n uudet säännöt näkis kokonaisuudessaan? En löytänyt millään.. Mutta kuulostaa paljon kivemmalle mitä just oon blogeista lukenut. Ehkä mekin uskallettaisiin ;)

    www.niinerilaiset.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.kennelliitto.fi/uutiset/tokon-uudet-suoritus-ja-arvosteluohjeet :)

      Poista
  4. Nää tekstit saa aivan innostumaan tuosta fribailemisesta. Olisi kyllä kiva kokeilla. Onko tuossa harrastuksessa ihan kisoja?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo tulossa tänä vuonna parit kisat, googlettamalla löytyy. :)

      Poista
  5. Heii saatan tulla katsoo noita kuopion kisoja, haluun nähdä teidät kisaamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en valitettavasti pääsekään kisoihin, kirjoitan myöhemmin tarkempaa selostusta :)

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!