5. tammikuuta 2015

Agilityä elämä täynnä



3.1 ajeltiin taas Lahteen Huotarin Peten valmennukseen. Tällä kertaa meillä oli ihan truu mudiryhmä - Skitso, Raivo, ja Didin lapset Kiri ja Torsti! Pete on musta ihan hirveän mukava valmentaja, kiinnittää niin paljon huomiota ihan sellaisiin pikkuseikkoihin, joista muut valmentajat eivät usein sano! Tällä kertaa treenattiin sitä, että teen kaikki ohjaukset ajoissa, enkä saata esteillä kädellä liian pitkälle, niin Skitsokaan ei hyppää kolmen metrin mittaisia hyppyjä ... Valmennuksesta jäi tosi hyvä maku suuhun, mudit oli päteviä!


4.1 oli sitten kolme rataa Lohjalla. Kaikilta kolmelta hylly. :D Ekalla radalla (ei videolla) oltiin ihan eri paria koiran kanssa. Skitso karkasi kolmosen ohi neloselle, josta se HYL. Putken jälkeen kääntyi hyppimään mua vasten (ei näykkinyt!) kun olin niin jäljessä.

Toka rata meni huomattavasti paremmin, ja sieltä tuli HYL kun Skitso tuon yhden esteen hyppäsi takaisinpäin. Aargh! Muuten oli ihan nollarata.

Vikalta radalta tuli tosiaan tuo eka rima alas, pää ei ihan kestänyt noin pitkää suoraa. Kepeillä sekosi rytmi kun tultiin niin kovaa, ja puomille palautin, kun ei pysähtynyt. Oon ihan tyytyväinen, että tämä rata meni näin hyvin, jouduttiin nimittöin kirjaimellisesti juoksemaan radalle, en nimittäin tajunnut, että me lähdettiin toisena seitsemännen sijaan. :D Pistän siis rima ja puomin senkin piikkiin osittain, kun en kerennyt yhtään viritellä koiraa!

Ihan hyvä fiilis jäi, ehjiä suorituksia, mutta aina on se pieni juttu, mikä estää meiltä sen nollan. Kyllä me vielä joskus .... !


Tokon osalta ollaan olkkarissa väännetty edelleen sitä kapulaa, kaukoja ja koiratanssia ajatellen erinlaisia temppuja. Didin kanssa oon ahkerasti naksutellut oikeaa paikkaa ja asennetta seuruun osalta, ja oon vakavasti harkinnut menoa helmikuun alkupuolella kokeeseen. Saas nähdä uskalletaanko. :P

Ollaan myös muutamaan otteseen otettu kokonaista BH luoksetuloa, joka näyttää jo aika hyvältä!

Koirilla oli tänään myös fyssari, ja vaikka muuta epäilinkin, ei niistä löytynyt kummempia solmuja, Didillä perinteisesti lavat vähän jumissa. Kaikilla koirilla oli selkä kulma ihmeellisen jumiutumaton, yleensä juuri siellä on kuulema paljon kaikkea. Nyt uskaltaa taas Didinkin päästää agiradoille. :)

6 kommenttia:

  1. Ois mahtavaa nähdä joskus sut ja Skitso livenä joissakin kisoissa, kun mekin kisataan Foxin kanssa ykkösissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nähdään jossain kisoissa!

      Poista
  2. Tosi kiva postaus! Jälleen kerran ihailen ihan melki ääneen teidän menoa :D kyllä mekin vielä... ;)

    VastaaPoista
  3. Olis kanssa minun kiva nähdä teitä kisoissa,näin sut ja Didin sillon täällä Joensuun kisoissa :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!