3. tammikuuta 2014

Ja missä mä oonkin en sua unohda

Heippa kaikille - pitkästä aikaa!

Syynä tähän hävyttömän pitkään postaustaukoon on viikon mittainen loma, josta vasta saavuin kotiin, ja jossa olin ilman koiria. Istahdinpa sitten melkein hei tähän koneen ääreen päivittelemään laiminlyötyä blogia!

27.12
Tuolloin käytiin Didin kanssa hallilla ekaa kertaa ottamassa vähän aksaa ensimmäistä kertaa mammaloman jälkeen, ja tehtiin pientä rataa, joka myös videoitiin. Sen saan lisättyä valitettavasti vasta huomenna. Didi toimi hyvin eikä mitään ollut unohdettu, hyvillä mielin siis puhtaiden treenien jälkeen lähdettiin kotiin!


___________________________________________________________________________

Maanantaina suunnataan uudestaan hallille liitämään, ja Skitsokin pääsee varmaan tekemään jotain putkijuttuja. Didillä alkaa helmikuussa tokotreenit, saatiin nimittäin ryhmäpaikka! Ihan innoissani olen, edistää varmasti meidän tokouraa, jos vaikka kyettäisi sitten tokokokeeseekin! Mielellöni olisin ensin möllit korkannut, mutta tällä suunnalla niitä on toooosi huonosti, tai sitten en osaa etsiä, eh heh. Joka tapauksessa, kokeet ovat varteen otettava vaihtoehto. Nyt kun Skitson saikkuilukin alkaa olla ohi, pitäisi teinin kanssa kunnostautua agilityn puolella. Kauhistus, eihän tuo teini osaa kuin hypätä esteen! Hyvä vain (kai), ettei sen kanssa ole kiirehditty. Mitä sitä turhaan nuorta, lupaavaa koiraa rikkomaan. 


Raivopää päälle 3kk
Nuoresta puheenollen, ei ole meiltä vielä tämä pieni musta herra lähtenyt minnekkään .... Jostain syystä tämä nyt houkuttelee äitiäni hurjasti, ja okei, onhan se pieni, komea ja kaiken lisäksi huippuluonteinen! Minä tässä yritän vedota Skitsoon, mutta saa nähdä miten käy. Eihän äitillä ole harrastuskoiraa tällä hetkellä ollenkaan ....

Kaikki muut pennut meiltä on siis lähtenyt, ja kahta lukuunottamatta ollaan nähty lapsia jo erittäin ahkerasti! Ihana nähdä lapsien kasvavan ja kuinka ihanaluonteisia ja kauniita kakarat on.

Palaillaan viimeistään maanantaina!

Ja pst. Sain aivan henkilökohtaisen kutsun tähän kampanjaan, ja salaisena fretti-immeisenä olin heti mukana! Klikkaa kuvaa ja lue lisää.
 

2 kommenttia:

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!