6. tammikuuta 2014

Lahjattomat treenaa


lauantai 4.1

Tehtiin Didin kanssa keppejä, Skitson kanssa välistävetoja ja Raivon kanssa treenattiin kontaktia.

Päivä aloitettiin Ilpon kanssa välistävetotreeneillä ihan simppelillä kaavalla, eli kaksi estettä vierekkäin ja pallon avulla välistäveto. Tekipä neiti lopussa parit itsenäiset välistävedot, ilman palloa. Ihana nähdä miten nopeasti tuo oppii ja sisäistää asiat.

Sitten siirryttiin Didiin. Kuudella kepillä kaikkea mahdollista, sisäänmenoa, leijeröintiä, itsenäistä pujottelua .... Kaikenlaista. Didillä oli keskittyminen tiellä ramppaavissa koirissa, mutta hyvät treenit tehtiin ja D kepitti hienosti ja vauhdikkaasti!

Raivon kanssa ei tosiaan tehty ihmeempiä, kuvasin herraa jätkää ja harjoiteltiin kontaktia.
sunnuntai 5.1
Oli täysin Didipainoitteinen päivä, tehtiin nimittäin kokeenomaiset treenit tokon puolella. Kaikku muu meillä sujuu hyvin, mutta seuraamisesta on tullut ihmeellistä ennakointia, vaikka en sanoisi mitään heittää itsensä maahan. Ollaan siis selkeesti harjoiteltu liikaa jääviä. Estehypyssä toi tuppaa väistämään mua kun tulen luokse esteen taakse, tähän tarvii siis hirveen napakan paikka - käskyn.

maanantai 6.1
Tänään vietettiin kaksi tuntia agilityhallilla, ja nähtiin samalla Maisaa (ent. Näpsä) Vitsi kun se oli hauska ja reipas otus, ihana suorastaan Didin kanssa tehtiin kaksi rataa. Ekalla radalla Deellä oli unohduksissa mites ne itsenäiset kepit mentiinkään niin, että mä jään paikoilleni taakse, vaikka juuri lauantaina totesin, ettei ole unohtanut. Ilmeisesti sitten täysimittaisilla kepeillä neiti neiti koki paremmaksi ratkaisuksi jättää välin tai kaksikin matkalta. Tätä jäätiin siis ekalla kerralla jankkaamaan liiaksi. Pidettiin pieni tauko jonka välissä Skitso teki hienosti yhden agipätkän. Skitso on ihan erinlainen ohjattavuudeltaan kuin Didi, ja siintä on kyllä paljon totuttelemista!

Sitten tehtiin Didin kanssa taas uudestaan se rata kerralla läpi, tein suosiolla niin, että laitoin lelun keppien päähän ja siintä sitten jatkettiin rata loppuun - toimi hyvin. Tämän jälkeen käytiin nopeasti ulkona ja sitten tehtiin toinen rata Didin kanssa. Tämä rata ei ollut kovin ongelmallinen, mutta mulla on paaaaaaaljon muistamisvaikeuksia, joten keskeytin ja juoksin radan vielä kertaalleen itsekseni läpi. Sitten mentiikin puhtaasti. Skitso teki myös toisen helpomman radan ja A:n kontakteja, mutta ne ei valitettavasti tulleet nauhalle, koska äiti oli säätänyt kameran niin, ettei se ollutkaan kuvannut mitään :D

Raivo pääsi tekemään putkea ja juoksemaan siivekkein välistä. Sekin tajusi nopeasti ja juoksi jo ihan innoissaan putkea! Lapset sai myös leikkiseurakseen mukavan näiden kanssa samanikäisen kelpielapsen, jonka kanssa leikittiin ihan hyvin alkukankeuksien jälkeen.

12 kommenttia:

  1. Ohjaat tosi hienosti ja nätin näköisesti :----)

    VastaaPoista
  2. Wau , oispa miulla joskus ees puolet tuosta siun taidosta ohjata. Mahtavaa menoa :)

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi kun teillä menee kivasti, ja ohjaatkin niin hyvin!! :)
    t. kateellinen

    VastaaPoista
  4. Ohjaat tosi hyvin ja omistat vielä viisaat koirat kun meidän urpot on sellaisia puupäitä että.. :D

    Keksi mulle koirrablogin nimi kun ei ole ideaa yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kaikki kiitämme!

      Ei tule mieleen mitään :D

      Poista
  5. Voi jestas , mikä vauhti Skitsolla :D Ihanku joku Duracel-jänö , kun hyppii .
    Oot muuten ihan helkkarin taitava ohjaaja .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sillä ole vielä vauhti eikä mikään! Siintä tulee vielä paljon nopeampi kunhan opetteöen ohjaamaan sitä :D

      Kiitos :)

      Poista
  6. Ihana kattoa tota videota kun ihan intsinä menevät :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!