30. marraskuuta 2013

Mutta kun katson sua, mä olen tyttö hiljainen

Huomenna vietämme joulukuun ensimmäistä päviää, ja joulukalenterin ensimmäinen luukku avautuu! Joko kaikki odottavat innolla tulevaa talvea? Itse olen ainakin hirveän innoissani, kaikkea mukavaa on suunnitteilla! Kiri & Inky lähtivät lähtevät tänään, ja näin ollen tänne jää vain 4 pentua meidän riesaksi. Pakkoa sanoa, että kyllä niitä hölmöjä hammastyranneja tulee ikävä.

Didi aloitti pulkan vetämisen ilman painoa eilen, ja aloitellaan nyt hiljalleen lihaskunnon palauttamista, niin päästään sitten treenaamaan ja kisaamaan. Mamma käyttäytyi oikein hyvin lenkillä, ja tuskin edes vilkaisi taloamme, että minne pentuset jäivät. Tiesi, että ovat talon sisässä turvassa :')




8 kommenttia:

  1. Tuii :3 Nuo pienet kyl kasvaa nii nopee :3 c:

    VastaaPoista
  2. Vastahan ne synty ja nyt on jo kaksi kodissa :D

    VastaaPoista
  3. :3 On varmaan vaikeeta luopua ..

    VastaaPoista
  4. Oii mitä suloisuuksia... :'3

    VastaaPoista
  5. Pennut kiittävät kaikkia :)

    VastaaPoista
  6. hei sinä! ainakin täällä netissä tunnut kyllä hämmentävän kypsältä ikäisekses! koska osaat ajatella, kirjoittaa, valokuvata, kouluttaa koiria ja sellasta kuin moni paaaaaaljon vanhempi. ja agilitya MM-tasolla, mitä ihmettä, sehän on tosi vaikeeta : D no, ehkä sun perhetausta vähän auttaa ja selittää tätä intoa ja tietämyksen määrää. MUTTAKUN seiskaluokkalaisethan ei tiedä mistään mitään ja käyttää vaan äksdeetä ja on olevinaan jotain ja ainoostaan kiljuu ja syö purkkaa ja on oikeesti tosi lapsia ja silleen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos :'D Vietän kai liikaa aikaa vanhempien ihmisten seurassa.

      Poista
  7. Ääksis noi pennut! Oon kuolaillu niitä jo ihan liian kauan... Vitsit miksi perheessä on allergiaa?!

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!