17. marraskuuta 2013

I see the light in your eyes

Treenattiin tänään Skitson kanssa - tokoa nimittäin! Ihan perusjuttuja, seuraamista, paikkista ja leikittiin kapulalla. Myös sivullaolon suoruuttaa painotin tänään erittäin paljon, ja nyt kun kiinnitin siihen huomiota, tajusin, että se on edelleen vähän vino. Ei kai tässä auta muu kun painua seinän viereen treenaamaan. Joulukalenteriin aloiteltiin myös treenaamaan jouluista temppua, ja joulukalenteri on suunniteltu jo melkein kokonaan, kiitos kaikille ideoita laittaneille ...... ! Tällä kertaa myös videoin hieman meidän seuraamista, huij. 



Pentujen koostevideo valmistuu kovaa vauhtia, ja pennut itse voivat edelleen hyvin. Leikkivät, riehuvat ja purevat varpaat verille. Ne on vaan niiiin huippuja ja ällösöpöjä - kun nukkuvat köh. Naskalit on tosiaan kovassa käytössä ja tuhoton määrä leluja ei meinaa enää riittää heille, vaan pitää kaikkea muutakin natustella. Kolme pentua on varmasti varattu, kaikki cifrat ..... Possu on nykyään Torsti, Hymy Kiri & Ernu ehkä Inky, varma tuo nimi ei vielä ole. Pikkumies Räpätin ja isonpi mies Lantutin ovat vielä vailla kotia, Näpsän kohtalosta ei vielä tiedä. Skitso toimii pentujen virallisena hoitotätiniä, ja pakko sanoa, että olen huiken ylpeä Ilposta! Se leikkii pentujen kanssa todella nätisti ja on oikea hoitotäti, kun se käy aina tarkistamasa että kaikilla on kaikki hyvin. Hassua, mä kun ajattelin että Skitsosta ei tulisi koskaan hyvää äitiä lapsenmielisyytensä takia, mutta eihän tuo tosin ole vielä edes vuotta. Vasemmalla kuva meikäläisen mursusta Innasta, jota kuvailin eilen. Alla järjestyksessä viisiviikkoiset Inky, Räpätin & Inky.


Mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta? 

7 kommenttia:

  1. Tykkäsin kyllä edellisestä ulkoasusta :/ :( mutta tääki kelpaa! :)

    VastaaPoista
  2. taitaa olla niin et Didi ja Skitso seuraa :D

    VastaaPoista
  3. Tykkään tästä ulkoasusta enemmän kuin edellisestä :) Jos jotain parannettavaa, niin isolla resoluutiolla tuota värikästä taustaa jää vähän turhan paljon näkyviin (enemmän kuin valkoista väriä) ja se vähän sattuu silmiin, eli kuvio ehkä saisi olla vähän suurempaa jotta olisi hieman rauhallisempi ilme. pienemmällä resoluutiolla tätä ongelmaa ei ole.

    VastaaPoista
  4. Kannattaa alusta asti kiinnittää huomiota tuohon seuraamisen paikkaan/asentoon. Nyt se on ihan selvästi vinossa ja paikka seilaa kokoajan. Kannattaa omaa kävelyvauhtiakin pikkuisen hidastaa niin saattaaa heti löytyä koirallekkin parempi tempo. Perusasennot myös kunnon treeniin ja pienillä askelilla jatkamaan, ei kannata turhaan tehdä pitkää seuraamista jos koira ei vielä kunnolla osaa. Niin ja käännöksien tulisi olla "suoria kulmia" ja Didi pois lisähäiriöstä, oppimisesta tulee hurjasti helpompaa Skitsolle. Oli siellä ihan hyvänkin näköistä, mutta tässä hiukan korjausehdotuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkun sanoin, otamme perusasennon tehotreenaukseen. Ei mitään meidän parasta seuraamista pitkän tauon takia, mutta niin.

      Poista
    2. Samaa mieltä anon kanssa. Ei kannata tehdä noin pitkää pätkää kun koira ei tee sitä oikein. Hiljaa hyvä tulee!

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!