13. marraskuuta 2013

Ideoita joulukalenteriin?

Ajattelin tänä vuonna toteuttaa joulukalenterin meidänkin blogille, kun ollaan nyt luultavasti koko juhla (kerrankin) kotona eikä Kuusamossa. Joulukalenteri aloitettaisiin joulukuun 1. pv ja päättyisi 24. pv. Pääni lyö kuitenkin tyhjää, joten kaipaisin ehdotuksia joulukalenteriin! Ihan kaikki ideat otetaan mukaan ja ehdottaa saa 30.11 asti. Parhaim(n?)pia ideoita nappaan sitten mukaan vuoden 2013 joulukalenteriin.

9 kommenttia:

  1. Perheen jouluvalmistelut tai perinteet. Koirien joulu tai vaikka joku kiva resepti. :)

    VastaaPoista
  2. Video postaus jossa leivot pipareita koirille :D

    VastaaPoista
  3. Koirien joulu temput, eli opetat jonkun hauskan jouluisen tempun vaikka lahjapaketin työntäminen tiettyyn paikkaan

    VastaaPoista
  4. Mielipidepostauksia (en kyllä keksi aiheita), talvisia/jouluisia kuvapostauksia, jokin jouluinen tai talvinen video, tarinoita menneiltä jouluilta jne. Ehkä arvontaakin tai jotain jouluista kilpailua, jos sellaista on mahdollista järjestää.

    VastaaPoista
  5. miten opettaa koira menee vähän erikoisempia esteitä? mitä nyt ei löydy ainakaan kaikilta. arvonta

    VastaaPoista
  6. Koirien joululahjaideoita ;)!

    VastaaPoista
  7. Mudien 24 erilaista/omaperäistä tapaa tai tilanteita mitkä yllättänyt :D. Tai jos ei ole tarpeeksi nuita tapoja niin jatkaa vaikka videolla tai kuvin miten olet jonkun tempun opettanut. Onko teillä koirille mitään erityistä aina jouluisin lahjojen lisäksi?

    VastaaPoista
  8. Jonkinlainen lukijoille (ja muillekkin) sellainen "visa" juttu josta eniten arvannut saa jonkun palkinnon:D Sitten joku erillinen postaus jossa sanot voittajan/voittajat ja oikeat vastaukset visaan.

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!