22. marraskuuta 2013

Eläinlääkäriasema Univet (@Kouvola)

1. TuittuDee 2. Pakettijalkaskitsonen & sian rustoluu

Tarkoitukseni oli ihan vain tulla kertomaan eilisestä ell.reissusta. Aamulla suunnattiin siis auto pennut ja koirat kyydissä kohti Kouvolaa, jossa pennuille tehtäisiin pentutarkastus, sirutettaisiin ne & otettaisiin poskiontelosta näyte DNA - passia varten. Skitso taas puolestaan pääsi jalkansa takia kontrolliin.

Aloitetaan Skitsosta. Ell. tutki jalan ja tietyissä taivutuksissa se edelleen kipuilin, jalka oli kuitenkin mennyt parempaan suuntaan lähtötilanteesta. Annettiin kortisoonipiikki ja paketti jalkaan taas kahdeksi viikoksi, kolmen viikon päästä uusi kontrolli. Jännää, päivää ennen Voittajaa saadaan tietää saako Skii lähteä juoksemaan kehään vai pitääkö vielä odottaa jalan kanssa. Kyllä mä sinne turistiksi ainakin lähden, vaikka ilman koiraa. Täytyy nyt vaan ihan oikeasti pakottaa toi koira pysymään levossa, huoh. Paremmin sanottu kuin tehty.

Pentujen pentutarkki ja automatka sujui todella hyvin, menomatkalla pari huusi ensimmäiset 20 min ja sitten hiljeni, paluumatkalla olivat ihan hiljaisia! Pennuilla oli pentutarkissa kaikki ok, ja sirutuskin sujui ilman suurempia draamailuja, Näpsä, Kiri & Torsti itkivät vähän enemmän kuin muut, mutta kenellekään ei jäänyt se päälle. Monta eläinlääkäriä kävi näitä ihastelemassa ja aulassa olevaa staffia kävi kaikki pennut välimatkan päästä ihmettelemässä. Paluumatkalla käytiin Mustissa & Mirrissä ostamassa pennuille kuivattuja kanan kauloja, kovasti tykkäsivät niitä rouskutella! Ensimmäiset pennut lähteekin jo ensi viikon lauantaina, pakko sanoa, että tulee noita terroreita ikävä ..... Onneksi niitä näkee paljon aikuisenakin!

Joulukalenteri edistyy, edistyy, kohta se pitääkin jo ensimmäinen postaus julkaista!

1 kommentti:

  1. Voi onko pennut jo noin isoja, että lähtevät jo pesästä kohti suurta maailmaa. Jääkö teille yhtään kotiin?

    Tsemppiä Skitsolle! Kannattaa muuten kysäistä sen kortisoonin doping aika, osassa piikitettäviä on 28vrk, jolloin messari olisi jätettävä väliin antidoping sääntöjen takia.

    Sini

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!