6. kesäkuuta 2016

Tiia Vitikaisen koulutus 29.5

Postauksen kuvat on Miljan isän käsialaa, iso kiitos! Valitettavasti kuvia on vain ruskeasta raketista,
Kliketiklik niin saatte
kuvan isommaksi!
29.5 jotkut JEO-edustajista pääsivät treenaamaan Tiia Vitikaisen kanssa Hurtta Areenalle, ja me oltiin Didin ja Skitson kanssa paikalla. Tehtiin pinkkiä rataa, eli aksarataa, ja jo ratapiirroksen nähdessäni totesin, että haastetta on ainakin riittävästi. Oltiin Myyrmäessä yötä, josta ei ollut kun 5km hallille, joten aamulla sitten suunnattiin yöpaikasta sinne.

Ensimmäisessä ryhmässä alotettiin Diipan kanssa. Alku lähti tosi tökkien käyntiin, mutta kun saatiin alkupyöritykset pois alta, niin saatiin vauhtia oikein kivasti, ja Didi teki superhienosti hommia. Kontaktit toimi hyvin, ja kun pääsin vedättämään, niin mudi lähti perään oikein hyvällä voimalla, vaikka ei se ikinä tolla pohjalla niin hirveän kovaa ole liikkunut.

Kokeiltiin Didin kanssa myös uutta systeemiä: juokse täysillä kärkihypylle, merkkaa, mene ja toista sama. Näin saatiin mudiin ihan uudenlaista poweria kuin alussa. Oon aina tiennyt, että mitä enemmän Didiä pääsee vedättämään sen parempi, mutta pitää pitää tää taktiikka mielessä!

Skitso lähti alusta asti aika sekopäisesti liikelle, mutta oikeastaan alku sujui renkaalle asti oikein hyvin. Renkaalla Skitsolla oli jostain syystä jotain suuremman luokan ongelmia, ei meinannut nimittäin kertaakaan hypätä sitä kunnolla, eikä oikein keksitty että mistä kiikastaa. Loppu sujui taas suht hyvin, eikä Skipa juossut putkiansoihinkaan!

Loppuun vielä sitten Miljan ja perrojen kanssa loppuverkat, ja saatiinpa mutaojista johtuen vielä kivat pesuoperaatiot suoritta hallin pihalla ennen kotimatkaa, kiitos mudit :)
En tiiä mitä se rönyää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!