29. kesäkuuta 2016

8. FitDog Agilityteam

Meidän tämän kauden viimeinen Fidari vietettiin viikko ennen SM-kisoja, saatiin hyvät viimeistelytreenit ennen isoja karkeloita. Jaettiinkin äitin kanssa treenit niin, että Raivo meni äitin kanssa viikonlopun aikana kaksi treeniä ja Didi ja Skitso molemmat yhdet. Fidarista ollaan saatu taas niin monia työkaluja omaan tekemiseen niin lajitreeneistä, fysiikasta kuin myös psyykkiselta puolelta. Porukasta puhumattakaan. Siis mikä porukka siellä on! Kokemus oli ehdottomasti positiivinen ja yksi parhaimmista, ja meillä oli tää koko Fidariaika aivan uskomattoman hauskaa ja kivaa. Vielä iso kiitos kaikille, ootte ihan huippuja ♥︎

Perjantaina meillä oli ensin Marjon arvokisoihin valmistava luento, jonka jälkeen tehtiin jotain mitä vain haaaarva meistä oli tehnyt aikaisemmin: nimittäin korikiipeiltiin! Mä odotin kyllä oikein innoissani että pääsen kokeilemaan millaisesta lajista oikein on kyse, ja korikiipeily osoittautuikin aivan huippuhauskaksi hommaksi! Oli hauskaa jännättä vierestä muiden menemistä, mutta vielä hauskempaa oli itse mennä kokeilemaan, oli muuten oikeesti yllättävn vaikeeta ja pelkästään saada kori paikoilleen. :D Ihan huippusiistiä!
Lauantaina pääsi siis Didi treenaamaan mun kanssa, ja luvassa oli Jennan aksarata. Didi oli taas vaihteeksi taukoillut vähän aikaa aksan tekemisestä, joten mudi oli hyvällä fiiliksellä menossa ja ääntä riitti taas vaikka koko hallikansalle kun pitäisi päästä joooo.

Ensimmäinen veto oli vähän puolitehoinen ohjaajan puolelta, mutta sitten sain asenteesta kiinni ja tehtiin heti seuraavalla nolla. Sitten olikin aika kokeilla eri vaihtoehtoja! Kepeillemenoa kokeiltiin molemmilta puolilta, ja tuo A:n alla olevan putken jälkeinen kohta kokeiltiin myös molemmilta puolilta, itse tykkäsin enemmän vaihtoehdosta jossa tein valssin putken jälkeen. SuperDiipa ja treeneistä jäi tosi hyvä fiilis ensiviikolle!

Illalla oli luvassa Flamingoa Hanna kanssa. Tämä oli se viikko jolloin olin jo majaillut viikon Hannalla, ei se vieläkään päässyt musta eroon ;) Mutta ilta oli oikein kiva ja oli oikein mukavaa päästä vähän rentoutumaan, ei valituksia täältä sunnalta!

Sunnuntaina oli siis Skitson vuoro päästä vähän fiilistelemään Isabellen silmien alla. Isabelle oli suunnitellut oikein vauhdikkaan, mutta kuitenkin tekniikkapainotteisen radan, jossa pääsi käyttämään japanilaisia urakalla, tykkään! ;) Vähän jokaista paikkaa radalla joutui vähän hienosäätämään, lähinnä sitä, että mä luottaisin tohon koiraan, mutta loppujen lopuksi saatiin tosi kivoja pätkiä tehtyä ja Skitson tekemisestä jäi ihan huippuhyvä fiilis, mun pieni superkettu on vaan ihan huippu. :)

Sanomattakin selvää että viikonloppu oli huippu, tätä porukkaa jää ikävä ja kesän karkeloihin lähdettiin huippuhyvällä fiiliksellä, kiitos FitDog agilityteam 2015-16!

2 kommenttia:

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!