26. kesäkuuta 2016

Juhannustunnelmia

Me vietettiin juhannusta perinteisesti mökkeillen ja uiden kuin hullut, tässä kuvatunnelmia! Parasta laatua ei todellakaan, mutta ainakin jotakin muistoja. :) Yleensä en kuvapostauksia julkaise, tykkättekö tälläisistä vai luetteko mielummin enemmän tekstiä?

Ja hei! Pitäisi JEO-reissun ajaksi keksiä jotain ajastettua postausta teille, eeeeli ehdotuksia otetaan vastaan! Nuuut kaikki ideat joita olette halunneet nähdä blogissa julki!

8 kommenttia:

  1. Ihanat kesäkuvat! Uiminen on meilläkin Cavan lemppari kesäpuuha :)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia ja hienoja koiria sinulla! Jään seurailemaan. Mikäli kiinnostaa, käy ihmeessä kurkkaamassa mun ja collie-poitsu Kodan meininkejä http://pehkonelamaa.blogspot.fi :)

    ps. Katselin koiriesi tietoja ja kiinnitin huomiota geenitesteihin, eikös MDR1:n normaali genotyyppi ole +/+ ja sairas -/-? :) näin olen ainakin collieni kohdalla asian tulkinnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Meidän koirat on siis testattu MyDogDNA:n kautta, ja MDR1:n kohdalla lukee ensin että tulos on puhdas ja genotyypin kohdalla -/-, en sitten tiedä?

      Poista
    2. Selvitin asiaa ja riippuu näköjään laboratoriosta, että mitä merkintätapaa käyttää, vähän hölmöä, ettei ole kaikilla sama...

      Poista
    3. Okei, aika jännä :O

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!