12. kesäkuuta 2016

Can't stop the feeling

Viikon perusjengi. Tää kuva otettiin Sipoonkorvessa ennen kuin sade ja ukkonen tuli päälle, niiiiin meidän tuuria...
Lauantaina 4.6 meikäläinen pomppasi ylös puoli kuusi, kahdeksalta alkoi kevätjuhla, saatiin tokari käteen (peruskoulun päättöluokalle mennään keskiarvon 9.1 kera), suuntasi sitten kotiin kun oltiin tarpeeksi halailtu ihmisiä, kävi mummolassa, suuntasi kotiin, pakkasi hiki hatussa ja sai itsensä hengissä juna-asemalle asti. Luvassa oli siis superviikko PK-seudulla, viikonloppu Hannan mökillä ja sitten viikko punkaten Didin kanssa Hannan kämpällä ja tapaamassa moooontaa eri ihmistä. Skitsonkin piti lähteä mukaan, mutta totesin, että tällä tavaramäärällä ei tule tapahtumaan, joten ruskea superkettu jäi kotiin. Enemmän kuin loistava kesäloman aloitus siis!

Mökki oli saaressa, joten Didi oli ihan taivaassa, koska voi vain uida ja uida ja uida ja uuuuuida.  Lauantai ja sunnuntai siis chillailtiin ja koitettiin olla tuotteliaita, mutta epäonnistuttiin aika surkeasti. Didin mielestä Hannan kaksitoistaviikkonen kakara-Creisi oli maailman ällöttävin asia, mutta nopeasti Didi ymmärsi, että vaikka pentua paheksuttaisiin ei se ole lähdössä mihinkään, ja viikko sujuikin oikein lupsakasti, Didi ja Wiksu olivatkin tavanneet jo aikaisemmin, joten kolmikko tuli keskenään oikein hyvin toimeen.

Sunnuntaina ajeltiin siis illaksi takaisin PK-seudulle, purettiin tavaroita ja varauduttiin niin henkisesti kuin fyysisestikin tulevaan viikkoon.
Maanantaina lähdettiin Didin kanssa moikkaamaan Nettaa ja belgipoikia Riesaa ja Raikua Hyvinkäälle, pitkäaikaisemmille lukijoille tiimi onkin varmasti jo tuttu, he kun ovat blogin puolella useinkin esiintyneet. Didi pääsi taas vaihteeksi uimaan ja kierrettiin samalla järvi, Didi viihtyi peekien kanssa oikein hyvin, ja uidessa ääntä riitti, luonnollisesti. :D
Tiistaina oli taas vuorossa Sannin ja Nemon tapaaminen Espoon puolella, ja tällä kertaa sain Hannan ja Wiksunkin mukaan. Kampin kautta siis suunnattiin Espooseen, jossa Sanni oli meitä Nemon kanssa vastassa, ja päästiin lenkkeilemään ihan järkyn hienoihin maisemiin, jonka kruunasi vielä jätskit Sannin luona ennen bussiin suuntaamista. Illalla piti mennä Siirin kanssa piknikille, mutta ne suunnitelmat rämähti nokalleen, joten suunnattiin Hannan kanssa spontaanisti Jumboon, jossa sain kulutettua ensimmäisiä shoppailurahoja jo ihan mukavasti.
Riemuidiootti. :D Tiistain kuvat pöllitty Hannalta, mä kadotin kaikki kuvat paitsi ton yhteiskuvan kun sen siirsin aikaisemmin jo koneelle.
Jep, joutsenpari kiinnostu koirien uintihetkestä ja saatiin seuraa, eivät sentään rantaan asti tulleet. :D
Kuvasin tiistaila myös MyDayn, mutta se on GoProlla kuvattu, joten kuvakulma ja äänen laatu on vähän mitä on. Haluaistteko silti nähdä sen?
Keskiviikko olikin rennompi päivä, sateisessa säässä suunnattiin nimittäin Hannan kanssa päiväksi Helsinkiin tuhlaamaan loputkin shoppailurahat. Illaksi Hanna lähti ratsastamaan ja mä lähdin mukaan kuvausorjaksi tunnille.

Torstaiaamu oli todella rento, lenkki Oonan ja mudityttöjen Renin ja Oran kanssa Sipoonkorpeen oli nimittäin suunniteltu vasta viiden jälkeen, eli aamupäivästä oli hyvä tilaisuus yrittää olla taas tuottelias, muokkailla esimerkiksi kuvia ja sellaista, Hannakin kun nimittäin hylkäs mut hetkeksi niin me koirien kanssa aamulla vaan maattiin ja oltiin laiskoja ;)

Illemalla käytiin sitten Oonan kanssa melkein 7km lenkki Sipoonkorvessa, ei eksytty ja selvitiin hengissä takasin autolle, oikein onnistunut reissu siis! Didi selkeästi arvosti mudimaista seuraa pitkästä aikaa. :P Ilalla kerettiin käydä myös toteuttamassa pieni photoshoot viereisessä puistossa.
Perjantaina kerettiin käydä kääntymässä Sipoonkorvessa Hannan kanssa, mutta meidän tuurilla ukkonen ja sade tuli päälle, joten todettiin, että joo kiitos ei ja tarvottiin takaisin Hannalle, vaikka aikuiset ei ukkosta pelännytkään, mutta lähinnä tuota pientä matkalaista mietittiin. Sanottiin heipat ja äiti tuli hakemaan, viikonloppu Fidarilla oli nimittäin edessä, mutta todettiin että heti seuraavan päivänä me nähdään taas uudestaan. :D Kertakaikkiaan huippu ja superhauska reissu, kiitos kaikille asianosaisille!
Hannan pihalta löytyi myös kepit, joten käytin tilaisuuden hyväksi, niin sain vähän keppikuvia varastoon!
Paras.

11 kommenttia:

  1. Se myday, tahtoo nähdä :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susta ne epäedustavimmat pätkät on et hiljaa siellä :D

      Poista
  2. Kiva postaus ja joo, julkase myday! ;D

    VastaaPoista
  3. Myday olisi tosi kiva nähdä!

    VastaaPoista
  4. Muutenkin kaipailen sun mydaytä joten tänne vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa vaikuttaa jo vähän uhkaavasti siltä et pitää ehkä julkasta se :D

      Poista
  5. Laita vaan se my day! :)

    VastaaPoista
  6. Tulikohan multa myös toinen kommentti, joka lähti ennen aikojaan? :D

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!