30. maaliskuuta 2016

Puhelinkuvia

En ole koskaan blogin puolelle ihan varsinaista puhelimen tyhjennystä ole tehnyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin! Tässä hieman puhelimen sisältöä alkuvuodelta, vaan yksi kuva on vuodelta 2015 (tuo eka ruokakuva :P). Kuvia karsin aika rankalla kädellä ja olen muutenkin ollut aina huono kuvaamaan puhelimella, mutta toivon mukaan pikkuhiljaa siinäkin kehityn. Ja pyrin pitämään edelleen aika koirapainoitteisena, vaikka muutama muukin kuva sinne eksyi. ;) Haluaisitteko tälläisiä useamminkin?
Vuoden aloitusmeininkejä: ruokaa, ulkoilua, kavereiden koiria ja chillailua. Ja koulua.
 Hirveiden pakkasten aikoihin käytyyn kavereiden kanssa kaakaolla about. miljoona kertaa. Muuten tässä "hienoja" maisemakuvia ja iloinen treeniskipa.
Nämä kaikki kuvia Turun reissulta, matkalta, hallilta, hotellista, treeneistä ja Suvilta!
Syötiin Hannan kanssa ihan suhteellisen paljon tokokoereissulla, muutama turha lenkkikuva ja äitin kisoja katsomassa JAU-areenalla.
Skitso piti huolta kun oltiin pikkuveljen kanssa samaan aikaan kipeenä, ja muutama lenkkikuva silloin kun oli kylmä ja pimeetä.
 Lisääääää lenkkikuvia (sori), muutama turha ja nolo selfie sekä Riva <3
Muutama kuva hallilta treeneistä, pari lenkkiposeerausta, yksi kuva miljoonien joukosta junamatkalta Helsinkiin, ruokaaaa ja Wanhat.
Tässä on vähän jonkin Fidariviikonlopun tunnelmia, paljon koiria ja nättejä auringonlaskuja.
Ja hiihtoloman tunnelmia! Lenkkeilyä upeassa säässä, hiihtämistä ja moottorikelkalla ajelua, sekä taas vaihteeksi suuntana Helsinki.
Muutama jämäkuva. :D Joutsenia maaliskuun alussa, muutama Didi ja Skitso ja käytiinpä myös Siirin kanssa kiinalaista vetämässä nassuun!

8 kommenttia:

  1. Miten musta tuntuu et ainaku nään sua nii me SYÖDÄÄN :D vaikka oltais fidaril saadaan ujutettui sinne syömistä XD

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus, ehottomasti näitä lisää! :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja puhelinkuvia! Ehdottomasti näitä lisää! :)

    VastaaPoista
  4. Koska fitness ja kyllä kannattaisi vähän useammin kiitos.

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!