1. huhtikuuta 2016

300 tilaajaa

Mukana kuvia blogin vuosien varrelta.
Kiitos.
Tiedän, että tämä tulee todella myöhässä: onhan blogilla ollut jo ylikin 300 tilaaja jo jonkin aikaa, mutta tämän postauksen tekeminen on vaan niin jäänyt. Halusin kuitenkin tehdä ihan erillisen postauksen asiaan liittyen, koska se, että teitä on jo reilu 300 on mulle ihan järkyttävän iso asia, enkä todellakaan halunnut ohittaa sitä vain pienellä kiitoksella. Ja tämä ei ole mitään aprillipilaa ;)
Blogi lähti käyntiin helmikuussa 2013, kaikkein aikaisimmat postauksen olin tosiaan joskus poistanut ja blogissa on näkyvissä postauksia heinäkuusta lähtien. Mulla oli jo aikaisemmin ollut tosiaan mun ensimmäinen blogi: One life, one possibility oli tuo nimeltään, jonka loin 2011, ja senkin aikoinaan poistin. Sinne päivittelin aikoinaan niin heppa - sekä koirajuttuja, ja tuolloin olin vielä niin naiivi ja iloinen nuori ja reipas tyttö, joka rakasti kuvaamista, oman ponin kanssa hupsuilua ja koirien kanssa touhuilua niin paljon. Ei se innostus ole minnekään kadonnut ja rakastan tätä kaikkea edelleen hyvin paljon, mutta sanotaanko että elämä tietenkin opettaa ja muovaa. Mun parhaan kaverin kanssa otettiin kuvia ja kuvailtiin videoita, käytiin tallilla ja leikittiin koirien kanssa pihalla. Mikäs siinä.
Vauvaipsana keväällä 2013 <3 Tässä varmaan ekaa kertaa hotellissa, rento meininki niinkun näkyy. ;)
Bloggaaminen on ollut mulle aina ihan valtava voimavara jo aina siintä vuodesta 2011 lähtien, enkä varmaan enää osaisi olla ilman sitä. Bloggaaminen oli ja on edelleen niin hyvä jakaa ajatuksia ja saada ylös sen päivän tapahtumia vähän kuin päiväkirjan tavoin. Muistan olleeni niin innoissani kun sain blogiin esille ison liudan kuvia ja ensimmäisen videopätkän Didin pienestä aksapätkästä (taisi olla oikeasti neljä estettä...). Kun elin surkeimpia aikoja elämässäni, blogista ja teistä lukijoista oli mulle niin paljon apua, ettette välttämättä edes äkkiseltään uskoisikaan: mä kun en kuitenkaan mitään hirveitä avautumisia yksityisestä elämästäni tänne kirjoittele.
Maailman paras <3 2013
Blogi ja bloggaaminen on ollut myös mukana elämäni hienoimmissa hetkissä: ensimmäiset arvokisat Didin kanssa, ensimmäiset JEO-kilpailut Itävallassa, Suomen Junioreiden Suomenmestaruuden voittaminen ja virallisesti ja epävirallisesti, arvokisamitalleita, Koiramestari, Didin pentue ja samalla myös ensimmäinen pentue jonka syntymistä ja kasvamista olen saanut seurata aina niistä ensimmäisistä sekunneista siihen asti kun viimeiselle hurjalle kahdeksanviikkoiselle piraijapennulle annettiin jäähyväisuukot ja lähetettiin maailmalle. On ollut niin hienoa jakaa tämä kaikki muille samanhenkisille ja niin hirveän kannustaville ihmisille myös täällä internetin maailmassa.
Siskoplikan kanssa!

 Bloggaaminen on myös kasvattanut minua ihmisenä varmaan enemmän kuin mikään muu. Olen aina saanut kehuja äidinkielen aineistani, varmasti suurimpana syynä se että luen järkyttävän paljon kirjoja, mutta varmasti myös se, että olen kirjoittanut niin monta vuotta aktiivisesti blogia. Kommentit, niin positiiviset, rakentavat ja ilkeätkin ovat auttaneet kehittämään blogia huomattavasti parempaan suuntaan ja kasvattaan myös mua ihmisenä ja miten on oppinut ottamaan myös ne ilkeämmät kommentit vastaan.

Kliseisesti mä en todellakaan olisi ilman bloggaamista sitä mitä olen, sen verran iso osa se on ollut mun elämää jo niin pitkään. Kiitos lukijat, kommentoijat, anonyymit, te jotka vierailette blogissa selailemassa sivuja ja katsomassa muutaman videon, ihan kaikki. Olette kiitoksenne ansainneet.
Maailman parhaat :)
Loppukevennyksenä reilu kolme vuotta sitten, 4.11.2012 kuvattu videon Imatralta. Mun ja Didin eka kolmosten nollavoitto. :D Kannattaa ehkä laittaa äänet pois päältä tai jotain vastaavaa... Ehkä pientä kehitystä on kuitenkin tapahtunut, kun vertaa vaikka tuohon Lappeenrannan triplanollavideoon...? ;)

19 kommenttia:

  1. Apua, AIVAN IHANA pikku-Elsi :D <3 Ihan ansaitut lukijat, sulla on ihan huippu blogi!

    VastaaPoista
  2. Hih, ihana toi video <3 Onnea 300 lukijasta, oot todellakin ansainnut ne!

    VastaaPoista
  3. Mä en kestä tota videoo!!! Ihan mahtava. Ja blogikin on hieno ja ihan sansainnut ne 300 lukijaa!

    VastaaPoista
  4. Kehitystä on kyllä selkeästi huomattavissa, mikä on positiivista. Ehdottomasti yksi suosikkiblogeista, videot on aina kivoja ja kertoo paljon enemmän kuin pelkkä selitys kisoista. :)

    VastaaPoista
  5. Onnea kolmestasadasta ansaitusta! Kiva postaus. Ei tule silleen ajateltua edes tutumpien tyypien kohdalla, miten tärkeistä arkisista asioista on kyse. Tsemppiä jatkoon, teidän edesottamusten lukeminen on hauskaa. :)

    VastaaPoista
  6. Niin ja videoille peukku. Kehityksen seuraaminen on aina hienoa. Ja sitä on tapahtunut. :'D

    VastaaPoista
  7. Nauroin niin paljon tolle videolle! Siis niin symppis <3 ihana! kiitos kun jaoit sen :) Ja sun blogi on todellakin ansainnut kaikki lukijat. Keep up the good work!

    VastaaPoista
  8. Apua, ihana video! <3 Sun blogi on kyllä todellakin ansainnut ne 300 lukijaa, onnea! :)

    VastaaPoista
  9. Ehkä maailman söpöin video ikinä :DD Aloin nauraa jo heti kun kuulu tuo eka "PAIKKA" niin tomerasti :-------D

    VastaaPoista
  10. PAIKKA, PAIKKA !! :DD Ihana pikkunen ja onnea kolmestasadasta !

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana blogi! Ulkoasu ja kaikki ovat hyvin onnistuneet..

    Jos ei haitta, niin kysyisin muutaman kysymyksen.
    Voisiko mudi mielestäsi sopeutua kerrostaloasuntoon kaupungissa, jos aktiviteettejä olisi paljon ja todennäköisesti myös jonkinlaista harrastelua. Lähistöllä olisi myös muutama koirapuisto, sekä koirille tarkoitettu uimaranta.

    Entä soveltuisiko mudi ensimmäiseksi koiraksi, jos kokemusta on jonkin verran sitä kautta, että monilla tutuillamme on koiria, joiden kanssa olemme viettäneet paljon aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Itse en henkilökohtaisesti suosittelisi mudia kerrostalokoiraksi, sillä sillä on jo ihan oikeasti luontainen tapa käyttää ääntään ja varsinkin käyttää sitä ilmoittamaan asioista. Koulutettavissa se tietenkin on, mutta mudin äänenkäyttöä on hyyyvin vaikea kitkeä edes minimiin.

      Mudia en myöskään ihan välttämättä ensimmäiseksi koiraksi suosittelisi, sillä se on hyvin ainutlaatuinen rotu, joka saattaa vaatia hyvinkin laajaa kokemusta koirista ja niiden kouluttamisesta. En kuitenkaan sano, etteikö mudi sopisi ensimmäiseksi koiraksi, ihan varmasti on sellaisia yksilöitä ja onkin jotka sopivat loistavasti ensimmäiseksi koiraksi, ja parhaimmillaan mudi voi olla hyvinkin lunki ja helppo kaveri, mutta kannattaa ainakin rauhassa tutustua mahdollisen yhdistelmän vanhempiin ja millaisia tyyppejä luonteeltaan ne ovat, ja kysyä kasvattajan/kasvattajien mielipidettä asiasta, kaikki koirat kun kuitenkin ovat yksilöitä ihan kaikissa asioissa, eikä oikeasti voi yleistää. :)

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!