3. toukokuuta 2015

'Cause you always tryina get ahead of light

Kesä tulee!
Keskiviikkona oli Didin ohjattujen vuoro. Rata ei vaikuttanut hirveän vaikealta, mutta oli siinä muutama haastavampi kohta. Alku sujui ilman ongelmaa, puomin otin ensin oikealta, eli jäin taakse ja lähetin putkeen. Otin myös vasemmalta puolelta poispäinkäännöllä putkeen, joka sujui myös ihan hyvin. Muuten tolla radalla ei oikeasti ollut edes mitään ongelmaa, hyvin sujui!

Torstaina Skitson vuoro, samaa rataa tehtiin. Puomilta kääntyminen oli kaikkein suurin ongelma. Skitso ei oikein kestänyt loppujen lopuksi mun taakse jäämistä, mutta sitä treenattiin ja palkkailtiin. Poispäinkäännöllä lopulta selvittiin tuosta kohdasta hyvin! Muuten saatinkin ihan nollanakin tota rataa läpi, meidä yhteystyö pelaa koko ajan paremmin ja paremmin.

Perjantaina lähdettiin puoli yhdeksän aikaan ajamaan kohti Joensuuta ja Skitson ykkösluokan kisoja. Paikan päällä kävin lämmittelemässä muudelin ja valmistauduin rataan. Rata vaikutti oikein simppeliltä ja vauhdikkaalta, ja puomikin oli jo toinen este. Lähdettiin radalle, ja puomi otettiin niin nätisti! Sitten vain juostiin loppuun asti, ja kappas vain, sieltä tulikin nolla! Ja tämähän tarkoitti sitä, että nuostiin kakkosiin! Siis ihan uskomatona! Skitso voitti ratansa ihan ylivoimaisesti tolla vauhdilla, ja ohjaaja oli varsinkin puomiin enemmän kuin tyytyväinen. On me tehty kymmenen kuukautta niin hirveästi töitä, etten oikeasti voisi olla iloisempi, kun se vihdoin myös palkitaan ❤︎

Starttattiin kakkoset vielä samana iltana kahdella radalla, mutta niistä ei tarvitse puhua. :P Hyppäri kaatui kahden esteen ohitukseen, ja agiradalla uusin ruman puomin, mutta se oli muuten ihan hyvä rata.

Lauantai alkoi meidän osalta kakkosilla. Eka agirata vedettiin muuten nollana läpi, mutta puomin uusin taas, kun tuli rumasti läpi. Tällä radalla valuttiin muutenkin paaaaaljon, mutta ainakin kaikki esteet mentiin ansaesteistä huolimatta oikeassa järjestyksessä.

Toka rata menikin paremmin, tossa alussa oli ite myöhässä, joten höpsö mudi huomasi putken ... Puomikin maltettiin nyt, vaikka käskinkin sen takaisin, kun meinasi tulla ilman lupaa! Videolla siis tämä vika rata.

Didin radat oli tämän jälkeen. Eka rata meni ihan niinkuin pitikin, ja komea nolla karautettiin kakkossijan kera! Tolla radalla ei oikeastaan ollut mitään ylimääräistä, joten olin oikein tyytyväinen.

Toisella radalla tuli heti alkuun keppivitonen, sillä kepit oli heti kolmas este, ja niille tultiin hypyn ja suoran putken kautta, ja olin itse liian hätäinen. Tultiin vielä yhden esteen ohi, mutta muuten tämäkin rata meni ihan suhteellisen hyvin. Didin kumpaakaan rataa ei valitettavasti tullut videolle, koska ekalle radalle ei riittänyt puhelimessa tilaa, ja en ollutkaan toiselle radalle tyhjentänyt puhelinta riittävästi, good job Elsi!
Nyt onkin hyvä jäädä parin viikon tauolle aina junnujen leirille asti ja huilata oikein kunnolla, kun ollaan painettu nyt niin hulluna! Koirat varsinkin on leponsa ansainneet. Hyvää myöhäistä vappua myös meidän porukalta!

6 kommenttia:

  1. Aivan upea tuo teidän nousurata! Huomaa, miten teidän yhteistyö Skitson kanssa menee koko ajan parempaan suuntaan. Didin kanssa teillä on aina ihailtavan tasaista menoa, vaikka kovaa sekin menee. Hienosti osaat ohjata kumpaakin koiraa!

    VastaaPoista
  2. Jos saan kysyy, niin kuka teillä oli tuomarina tuolla ykkösten radalla? Kerrankin näin tuollaisen ykkösten tasoisen radan. Ne kun tuppaa joskus olemaan vaikeempia kuin kakkosten. :/ Hienosti menitte ja onnea luokkanoususta vielä bloginkin puolelta, vaikka petsiessä onnittelinkin jo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna Räsänen tuomaroi, ja oli kyllä kiva rata! Joskus kun saattaa olla oikeasti ykkösille tosi vaikeitakin ratoja. :/

      Kiitos :)

      Poista
  3. Ootteko kisannut 10kk ajan vai treenannu?

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!