18. huhtikuuta 2015

Noustaan ja sit taas pudotaan

Puhelimella otettu, mutta hienot lapset korvaa laadun!
Perjantaina meille tuli vieraita, nimittäin kaksi Didin pennuista tuli yökylään, Kiri ja Inky! 

Käytiin illasta hallilla suorittamassa virallinen mittaus nuorisokansalle, eli Raivo, Inkylle ja Kirille. Kaikki olivat medejä, eivätkä edes menneet kiertoon! Mittauksen jälkeen tuli myös kuuro Maisa moikkaamaan hallin pihalle, enkä voi kyllä kuin ihastella, miten hurjan reipas se on, vaikka kuulo puuttuu ♥ Sisaruksilla oli kovat painit keskenään, ja kotiin lähti hyvin hiekkainen ja väsynyt mudilauma. Kaikki koirat on kyllä niin helppoja, heti kun kotiin mentiin, niin koko viiden mudin lauma sulautui kuin yhdeksi koiraksi, ja olivat koko illan niin rennosti keskenään. Illalla sitten vaan saunottiin pitkään, juteltiin paaaljon ja syötiin superhyvää ruokaa! Noi pentujen omistajat ovat kyllä niin huippuja ihmisä, ei voi olla kuin iloinen  :)

Aamulla lähdettiin sitten ajamaan Valkealaan ykkösluokan kisoihin. Skitson kanssa edelleen tavoitteena se ihmeellinen kakkosluokka, ja myös Didin tytöt Kiri ja Inky, sekä Raivo aloittivat kisauransa! Kaikki kisasivat hypärillä, ja Raivo nyt ei keppejä osaa, mutta Äiti välttämättä halusi menää Raivonkin kanssa, don't know why ... Paikalle kun saavuttiin, todettiin, että onneksi osui niin hirveän ihana sää ulkokisoille. Hiekkakentn laidalla seisoskelussa ei ollut mitään vikaa, kun oli hyvää seuraa ja aivan ihana, aurinkoinen ja LÄMMIN ilma, mittari näytti korkeimmillaan jopa 15*C!

Ensimmäinen rata oli tosiaan hyppäri. Kepeille meinasin ensin valssata, mutta totesin, etten mä sitä saisi oikeaan kohtaan, joten tein ihan suosiolla siihen sokkarin. Eipä se sitten loppujen lopuksi edes hirveän huonolla linjalla niille kepeille tullut. Muuten rata oli suoraviivaista etenemistä, lopussa sai juosta ihan kunnolla, että kerkeän Skitson kääntämään, mutta ei se kuulema edes vilkaissut maalihyppyä, kun vähän käyntin ääntä ... Tältä radalta tulikin sitten se kauan odotettu NOLLAVOITTO ja meidän toinen LUVA, olin kyllä niin hirveän iloinen radan jälkeen! Skitson aika oli 25,32, joten miinustulosta tuli näin ollen -18,68 ja etenemä oli 5,09, ja voitettiin toiseksi tullut sheltti n. kolmella sekunnilla, joten kovaa se oikeasti vetää...

Kaikille pennuille tuli HYL, mutta kaikilla oli tosi hienoja ja ehjiä ratoja, ja Raivolle olisi tullut vain vitonen, jos keppejä ei olisi ohitettu, hienot lapset siis!

Tokalta radalta sähellyshylky. Annoin tulla puomin läpi, joka sitten kostautui heti, ja Kettu kuumeni ihan hirveästi, joten keppejä ei löydetty ensin ollenkaan, ja keinunkin ohi tultiin. Keinua korjatessa jäin liian lähelle, ja mun juoksulinja vei Skitson suoraan putkeen. Ei jäänyt hirveän hyvää fiilistä tästä radasta ei.

Vikalta radalta tuli heti kakkosrima alas, en oikein tiedä miksi. Ehkä Skitsolla tuli vain kiire mun perään, kun sivuirrotin sitä kuitenkin jonkin verran? Keinu oli taas vaihteeksi erittäin livakka, ja siintä tuli myös vitonen. Radan päässä kaarteessa ennen puomia oli aika pehmeä pohja, joten voi olla, että rima tuli sieltäkin sen takia alas. Puomille tultiin suhteellisen vinosta, ja Skitso tuli tapansa mukaan erittäin kovaa, jonka seurauksena tasapaino petti ja lensi alas tasaisella osuudella. Haavoja terävästä alumiinireunasta ei onneksi tullut, ja Skitso oli tapahtuman jälkeen ihan kunnossa, eikä fyssari tuntenut mitään outoa maanantaina, joten loppu hyvin kaikki hyvin! Puominkin sain otettua kunnolla uudestaan, joten hirveän huonoa fiilistä ei kuitenkaan tästä radasta jäänyt.

Nyt ollaan sitten yhtä nollaa vaille kakkosluokkalaisia, mutta Skitson puomille täytyy kyllä tehdä jotain, koska sen pysähtymistoiminto on häipynyt sitä mukaa kun kierrokset nousee. Kovasti ollaan tehty töitä, ja eteenpäin ollaan menty, mutta nyt keskitytään oikeasti siihen, että se oppisi taas tajuamaan, että pylly jätetään kontaktille myös kisoissa. Ei voi kyllä taas katsoa kun peiliin, muutaman kerran kun annat tulla läpi, niin boom, johan ollaan taas otsaa myöten liemessä. Ei kiva.


Oon ihan tyystin unohtanut upottaa tän postaukseen, joten tässä vielä videokoostetta maaliskuulta, vieläkö haluatte, että jatkuu? Maaliskuulta tuli tosi vähän videopätkiä, pahoittelen siis laiskuuttani. Sain muuten vihdoin synttärilahjaksi uuden koneen, joten josko nyt jaksaisin oikeasti editoida niitä videoita vähän pidemmiksi!

10 kommenttia:

  1. Yhyy.. Miks eksyin tänne. :D Mulle vuosien saatossa hiipii vaan kokoajan kamalampi mudikuume!! Sait uuden lukijan. :)

    VastaaPoista
  2. Mudikuume, aksakuume mitä näitä nyt on.....:D

    VastaaPoista
  3. Vau, hieno rata! Onnittelut voitosta ja luokkanoususta! :) Hyvä te!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Skitso ei vielä noussut kakkosiin, yksi nolla tarvitaan vielä. :)

      Poista
  4. Hitto mikä vauhti, vau ja onnea! :)
    Ja tosi makean värinen tuossa ekassa kuvassa toka koira vasemmalta. Onko se jotenkin niin kuin musta-valko-merle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Se on tosiaan cifra (eli blue merle) liialla valkoisella ja mustilla merkeillä. :D

      Poista
  5. Wää!! Tuo musta-valkone! Mie tahdon ._. <3

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!