12. huhtikuuta 2015

FitDogin tuotteita

Skitso esittelee tuotteita hymyillen ...
Saatiin tossa kaksi viikkoa sitten paketti FitDogilta, joka sisälsi muutamia heidän juttujaan. Yhteistyöpaketista oli siis kyse, ja sain nyt vihdoin aikaiseksi kertoilla teille näistä tuotteista!

       Mikä FitDog?       
FitDog on suomalainen vuonna 2012 perustettu yritys, joka keskittyy koirien nesteytys-, energia- ja palautustuotteiden kehittämiseen. Ensimmäisenä markkinoille tuotiin Recovery-palautusjuomajauhe, sen jälkeen Energy & Rehydrate ja viimeisimpänä Recovery Potato. FitDog Finland Oy on ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä kehittänyt oman reseptiikan urheilukoirien lisäravinteisiin, ja se on myös tuonut vuosien 2012- 2014 aikana markkinoille neljä tuotetta, joilla voidaan varmistaa nesteytys, energiantäydennys ja palautuminen.

       Tuotteet       
Mihin FitDog - tuotteita tarvitaan?
  • Harrastus- ja kilpailukoirat voidaan nykyään rinnastaa huippu-urheilijoihin
  • Koirat ovat kovassa fyysisessä rasituksessa
  • Koirien maksimaalisen suorituskyvyn ja palautumisen varmistaminen ovat avainasemassa, kun halutaan menestyä
  • Ihmisten ja hevosten urheilulisäravinteet eivät sovi koiran elimistölle, koska koiran fysiologia  on täysin erilainen (koira ei esimerkiksi hikoile samalla tavalla kuin ihminen)
  • Koirat tarvitsevat omiin spesifeihin tarpeisiinsa kehitettyjä urheilulisäravinteita
  • FitDog-tuotteet ovat Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja tuotteita, joilla voit varmistaa koirasi jaksamisen pitkinäkin päivinä
FitDog Energy & Rehdydrate - energia - ja nesteytysjuomajauhe
"Onko koirasi huono juomaan? Oletko huolissasi sen nestetasapainosta rasituksen aikana, kuumina päivinä tai erikoistilanteissa kuten synnytyksen ja imetyksen yhteydessä, matkustaessa tai vanhojen koirien kanssa?
Harrastatko lajeja, joissa koirasi tarvitsee energiaa, muttet kuitenkaan pysty antamaan sille kiinteää ruokaa ennen suoritusta? FitDog nesteytys- ja energiatuote ja on kehitetty juuri näihin tarpeisiin.
FitDog Energy+Rehydrate -juomajauhetta käytetään koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen rasituksen yhteydessä sekä tilanteissa, joissa koira muutoin tarvitsee lisänestettä. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi harrastus- ja kilpailukoirille, tiineille ja imettäville nartuille, vanhoille koirille, toipilaille sekä kaikille koirille lämpimällä säällä."
Näin kerrotaan tästä tuotteesta FitDogin sivulla. Meillä tämän on erittäin ahkerasti käytössä aina kisoissa ja treeneissä, ja koirat on kyllä jaksaneet erittäin hyvin, ja pitkätkin kisapäivät on vedetty täysillä läpi.

FitDog Recovery - palautusjuomajauhe
"Tuote on Suomessa kehitetty ja valmistettu lisäravinne koirien rasituksen jälkeiseen palautumiseen.


Mihin palautusjuomaa tarvitaan?

Aktiivisesti liikkuvien koirien ravintoaineiden tarpeet ovat ainutlaatuiset, koska ne joutuvat työtehtävissä, harjoituksissa ja kilpailutilanteissa sekä psyykkisen että fyysisen stressin kuormittamaksi. Rasitukseen joutuvien koirien ravitsemuksessa tulee kiinnittää erityistä huomiota mm. stressin ja rasitusvammojen ehkäisyyn, vastustuskyvyn ylläpitämiseen ja rasituksesta palautumiseen. Erilaiset lisäravinteet toimivat koiran perusravitsemuksen tukena ja tukevat koiran aktiivista liikkumista, suorituskykyä ja rasituksesta palautumista.
Rankan suorituksen seurauksena koiran energiavarastot tyhjentyvät, keho väsyy ja nestetasapaino kärsii. Rasituksen jälkeen alkaa välittömästi palautumisvaihe, jonka aikana elimistön energiavarastot ja nestetasapaino pitää taas saattaa normaaliin tilaan. FitDog Recovery tukee palautumisprosessia merkittävästi."
Näin kerrotaan sitten tästä tuotteesta nettisivuilla. Annan tätä yleensä rankan kisaviikonlopun aikana aina iltaisin ruuan sekaan ja muutaman päivän myös kisaviikonloppujen jälkeen auttamaan kisaviikonlopusta palautumista ruuan sekaan. FitDogilla on myös vastaava tuote, eli Recovery Potato, joka ei kuitenkaan käsittääkseni eroa muuten, kuin että siinä on käytetty pohjana perunapohjaista maltodekstriiniä, maitojauhetta ja magnesiumasetaattia.
Nettisivuilta löytyy kaikkien näiden ravintosisältö! Meille lähetettiin tuo perunapohjainen palautusjuomajauhe ja energia - ja nesteytysjuomajauhe pienessä koossa, sekä luonollisesti sheikkeri niitten mukana.
... ja Raivo taas erittäin vakavana ;)
       Entäs ne omat kokemukset?       
Paketti saapui tänne todella nopeasti, vähän yli viikossa. Olin valmistaunut parinkin viikon odotukseen, joten olin positiivisesti yllättynyt. Paketti sisälsi tosiaan tuon energia - ja nesteytysjuomajauheen sekä perunapohjaisen palautusjauheen sheikkerin kanssa.
FitDogin tuotteethan on meille todella tuttuja jo ennestään, joten hirveää testioperaatiota ei tätä postausta varten tarvinnut järjestää. Turun viikonloppuna oli kuitenkin hyvä hetki testata näitä, sillä monta rataa vedettiin, ja päivät oli pitkiä. Mudit jaksoi koko viikonlopun vetää hyvin, eivätkä vaikuttaneet kovin väsyneiltä. Viikonlopun jälkeen mudeilla oli fyssari, ja vaikka niillä jumeja olikin, ei lihakset kuulema vaikuttaneet kovin väsyneiltä. Ollaan käytetty näitä tuotteita jo monta vuotta, eikä olla koettu ainakaan toistaiseksi tarvetta vaihtaa.
FitDogin tuotteet jakaa hyvin monia mielipiteitä, joidenkin mielestä ne eivät sisällä mitään hyödyllistä ja joidenkin mielestä ne ovat hyvä ja toimiva tuote, ja minä kuulun kyllä tuohon jälkimmäiseen kastiin. Omaan silmääni jauheista löytyy paljon hyviä aineita joita koira tarvitsee esim. palautumiseen, ja niitä on erittäin kätevä käyttää nestemäisessä muodossa.
Kirjoitelkaahan tuonne alas omia kokemuksia FitDogin tuotteista, ja kysymyksiä saa laittaa, jos jotain jäi epäselväksi!

3 kommenttia:

  1. Meillä toiminut ainakin tuo Energy+Rehydrate tosi kivasti! Koirat on jaksanut hyvin monta rataa, kun aina välissä antaa. :)

    Meidän FitDog testaukset löytyy osoitteesta http://sheltt.blogspot.fi/2015/04/testauksessa-fitdog-palautus-ja.html

    VastaaPoista
  2. Fitdogin tuotteet ovat toimineet myös meillä.:) varsinkin palautusjuomajauhe ja tuo energy jauhe on parhaat.

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!