1. helmikuuta 2015

Run for your life

Keskiviikkona Skitso pääsi juoksemaan alla olevaa rataa. Iiiihana kasvattajatäti Tuija oli tuuraamassa Sampoa, ja Skitso oli niiiiin onnellinen! Rata oli ihan suhteellisen haastava, ja ensimmäinen ongelma tuli kutosella, niinkun epäilinkin. Ei mennyt putkeen ei. Korjailtiin vähän mun ohjaamista, ja päästiin kun päästiinkin putkeen ja ohjaaja hengissä kepeille. Neljälletoista suunnittelin tekeväni tuplasylkkärin, mutta vaihdettiin se ihan vaan välistävetoon. Eipä Skitsoa tarvinnut edes vetää, kun vaan itse liikkui oikeaan suuntaan, toimi! 19-22 väli oli toimiva kun juoksin Skitson kanssa samaa matkaa ja lähetin takaa putkeen. Tuija kuitenkin halusi välttämättä, että kokeilen myäs puomin leijeröintiä, joten niin sitten tehtiin. Kerran keskusteltiin mennäänkö puomille vai ei, mutta muuten toimi leijeröidenkin!

Torstaina Didi sai fyssariltä luvan palata treenikentille, joten sinne mentiin. Ja niinkun epäilinkin, Didi oli maailman onnellisin koira. Sen kanssa kaikki vaan on niin ihanaapinkkejähattaroitayksisarvisia, että melkein itketti. Rata juostiin helposti läpi, ja nautittiin niin hirveästi, kun päästiin pitkästä aikaa tekemään sitä parasta juttua ihan kahdestaan.


Perjantaina matkattiin Skitson kanssa Ace SUPERiin. Mentiin perjantaina bussilla Mikkelin kautta Kuopioon ja Inkyn omistajille Jannelle ja Katrille yöksi. Skitso nukkui bussimatkat ihan rauhassa, on ton kanssa ilo matkustaa!

Lauantaina sitten Tiian ja Jannen piiskattavaksi. Ekana meillä oli etäisyyden arviointia, mikä jäi kotiläksyksi. Skitso hyppäsi vikan hypyn hurjan kaukaa, Tiia nauroi, että Skitson mielestä tälläiset tehtävät on ihan liian helppoja, niin niitä mitää vähän vaikeuttaa. ;)

Tämän jälkeen oli ratatreeni. Meni tosi pätevästi! Tuplasylkkäri ei ihan ekalla kerralla onnistunut, ja toi pakkovalssi-valssi ennen pussia oli vähän vaikea meille. Puomin yritti varastaa ekalla kerralla, ja keinu oli myös vähän lennokas kun juoksin ohi katsomatta taakseni. Muuten oikein pätevää menoa ainakin Skitson osalta!

Tässä välissä oli ruokatauko, ja kävin Katrin kanssa Prisman Buffassa syömässä. Sanotaanko nyt näin, että pizzapalat lähti vähän käsistä ...  Vatsa pulluttaen oli hyvä mennä Timon kuntopiiriin jossa oli aiheena keskivartalon treeni. No, ei tullut pizzat ulos, ja sain ihan hyvän hien päälle!

Siintä sitten tunniksi rauhoittumaan Tiian pitämään luentoon ohjaustekniikoista. Ei hirveästi mitään uutta tietoa, mutta mielenkiintoista keskustelua kyllä!

Sitten vielä illan vikat valssitreenit. Ensin Jannen tykö. Ihan ekalla kerralla koira vaaaaalui, koska rupesin itse kilpajuoksemaan koiran kanssa. Laitettiin vähän liikettä kuriin, ja kappas - saatiin oikein hienoja pätkiä aikaiseksi! Siihen omaan liikkeeseen kun oikeasti pitäisi muistaa keskittyä ihan huolella. Kepit Skitso poimi sieltä hienosti yhden putkikokeilun jälkeen.

Illan viimeiseksi Tiian valssitreeni, jota ei valitettavasti kukaan saanut videoitua. Kettu oli hirveän hieno! Mä juoksin hiki otsassa ja nautin siintä, että sain päästää ihan viimeisetkin höyryt ulos kilpajuoksemalla koiran kanssa. Tiia kehui hirveästi meidän menoa, ja varsinkin Skitson keppejä, jotka oli radalla ihan kirjaimellisesti täysin itsenäiset. Mun pitäis kuitenkin tiukkoihin takaaleikkauksiin vaihtaa oikean puolen käsi sylkkärikäteen, sillä Skitso luki tiukkaa vastakkäännöskulmaa melkein jatkuvasti leikkaukseksi. Se siis ohjaajan korvan taakse!

12 kommenttia:

  1. Oon varmaan jokaisen aksapostauksen kommenteissa hehkuttamassa Skitsoa. Mutku. :D JEESKITSOONPARAS<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skitso lähettää kuolaisen hammaspusun!

      Poista
  2. Aivan uskomattoman häkellyttävän superhoenoa menoa!!!! Ai että!!!

    VastaaPoista
  3. Sä ja Skitso tulette pääsemään vielä pitkälle, niin hienoa teidän meno on!

    VastaaPoista
  4. Vau!! Kuulet tätä varmasti jatkuvasti jokasen suusta, mutta ootte kyllä niin upee agikoirakko että :D tosi upeesti meette!

    VastaaPoista
  5. Teillä on niin kivan näköistä menoa, että ihan kateeksi käy :)

    VastaaPoista
  6. Wau! Sun ohjaaminen on vaan niin rennon näköstä ja sulvaa, vaikka Skitso kiitää kun raketti kentällä! Ihan mielettämän upean näköistä!!!

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!