13. helmikuuta 2015

Back in business

Nyt on aika hieraista niitä silmä, ei ette näe väärin. Mä ihan oikeasti postasin!
Ihan hyvä syy tälle tauolle on kuitenkin ollut - kone nimittäin hajosi käsiin. Nyt on sekin korjattu, joten pääsen vihdoin tänne teille kirjoittamaan ja helpottamaan sormiani, joita kovasti jo syyhytti kirjoittamisen halusta!
4.2 Didi treenasi taas ohjatuissa agilityissä, rata ylhäällä. Ja ei taaskaan mitään ongelmia, siispä vähän eri variaatioita testailemaan!

2-3 välin otin ensin oikealta puolelta (rataa ylhäältä päin katsoen) pakkovalssi-jaakotuksella ja kolmosen niistolla. Sampo sitten ehdotti, että jos otankin tuon pakkovalssi-jaakotuksen vasemmalta ja päällejuoksun kolmoselle. Kellotuksella tämä oli se nopeampi vaihtoehto niistä. 8-10 välin otin ensin kahdella japsilla ja valssi kympille. Kokeiltiin myös niin, että teen valssin kasille, päällejuoksu, ja kympille taas valssi. Ensimmäinen vaihtoehto tuntui kyllä näistä sujuvammalta. 21-22 tein ensin viskin, mutta haki se ne kepit ihan niistollakin.

5.2 Skitson kanssa tuota samaa rataa. Ei mennyt ihan niin hirveän hyvin. :D Vitosella jäin aina jälkeen, joten Skitso kääntyi aina mua kohden, vaikka olisikin sitten seuraavaksi mennyt esteelle. Ekalla kerralla onnistuin tekemään 8-10 väliin japsit ja kympille sylkkärin josta sokkarilla putkeen. Sen jälkeen ei enää saatukkaan japsia onnistumaan, joten väännettiin pelkällä vedolla, ja sylkkärikin oli Skitsolle muka niin hurjan vaikea ... Meh. 21-22 välin viskillä ampui ekana putkeen 12. Voitte vaan kuvitella ilmeeni kun koira onkin yhtäkkiä siellä. Saatin sekin kyllä sitten onnistumaan kunhan vähän keskusteltiin ensin aikamme onko ne putket niin hirveän ihania vai ei ...

11.2 Treenasi Skiipa ohjatuissa. Meni toodella hienosti, ei juurikaan mitään ihmeellistä tullut, kutonen oli Skitson mielestä vähän outo ja muurin olisi tokalla kierroksella voinut hyvin jättää välistä sanoo Skitso, mutta muuten tosi hienosti!


12.2 Didin vuoro, ei taaskaan mitään ongelmakohtia. Huippu mudini! Sain taas pitkästä aikaa videomateriaalia, sitä alapuolella.


Didin kanssa ollaan myös tokoa väännetty jonkun verran. Paketti alkaa olla jo suhteellisen hyvin kasassa, seuruu toimii ja kaikki muukin pikku hiljaa. Pitäisi kuitenkin saada aikaiseksi tosiaan saada tehtyä se kunnon kokeenomainen treeni, niin saisi vähän osvittaa siitä kannattaako ilmottaa kokeeseen vai ei. Mulla on vaan niin epävarma olo kokeesen menosta, että äh. Josko se kokeenomainen toisi sitten uusia ajatuksia.

Eka teemapostaus tulossa myös piakkoin! Blogi sai myös uutta banneria, mitäs pidätte?

4 kommenttia:

  1. Voi tota Skipan vauhtia! Sehän menee kohta Diban eelle tolla vauhdilla ja tekniikalla. :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!