4. lokakuuta 2014

Hei pysähdy, me ollaan jo täällä

Aamulla oli vielä upea sää
Haudi! Viime viikko oli ihan hullu koulun osalta, kokeita kokeiden perään ja ensi viikolla on vielä kolme koetta, joten aikaa bloggaamiselle ei tosiaan ole jäänyt. Nyt kuitenkin istuin koneen ääreen kun sää ei ihan parhaimmalta näytä ja koirillakin on tänään vapaapäivä, huomenna olisi sitten kisat Didin kanssa. Molemmat koirat alkaa näyttää siltä että kohta juostaan, Didin juoksujen pitäisikin olla nyt lokakuussa, Skitson juoksujen puolestaan piti olla kesäkuussa .... :D Prkl pihtari. Blogin ulkoasuakin kerkesin eilen muokata vähän sykyisempään suuntaan!

Palataan ihan ensimmäiseksi viime lauantaihin. Tuolloin oli Mikkelissä Niinun ja Teemun koulutus. Olin Skitson kanssa Niinun ryhmässä ja menin sen kanssa ensin. Skitso tuntui oikein hyvältä ja reippaalta, omalta itseltään. Kakkosen tein ensin sylkkärillä ja se kyllä toimi hyvin, mutta päädyttiin Niinun kanssa sitten siihe, että teen siinä valssin. Ja kyllähän se silläkin kääntyi! Mun yllätykseski S ei kertaakaan ampaissut putkeen tuossa alussa, mä kun oletin, että se on siellä heti ensimmäisenä, mutta eipäs ollut! Neloselta tosin ei meinattu kääntyä pituudelle ei sitten millään, ja aina Skitso ampaisi putkeen. Saatiin se sieltä loppujen lopuksi käänettyä, mutta kauan sitä hinkattiin. Välistävetokohta oli toinen mihin käytettiin plajon aikaa. Loppujen lopuksi se saatiin sujumaan oikein sujuvasti, mutta sitäkin hinkattiin kauan toimivaksi. Skitso jaksoi koko ajan hyvin, ylpeä minun pienestä!
Teemun treenissä olin Didin kanssa. Aiheena oli nollaprosentti, ja tehtiin ihan yksinkertaisia tehtäviä, mutta mä olin kuulema toinen joka teki ekan tehtävän heti nollana, ja Teemu on kuulema teettänyt tänä aika monessa eri paikassa, eli vähän hämmästyin, ei tuo musta nyt niiiin vaikee ollut ... :D Mutta tehtiin kolmea tehtävää ja Didin nollaprosentti oli näistä kaikista yhteensä 83%, eli ei paha. Teemu just totesi, että tollasella nollaprosentilla niitä mestaruuksia ja viedään ja mä naurahdin, että ehkä joskus about kymmenen vuoden päästä. Koirasta on kyllä vaikka mihin, mutta jos mä vaikka oppisin pitämään sen pääni kasassa, niin olisi melkoisen bueno.

Maanantaina aloitin Ipan kanssa projektin nimelktä merkkaus. Tavoitteena olisi siis, että kun tämä opetus on valmis, voin vain käydä merkkaamassa esteen, ja lähteä sitten menemään. Ideana olisi myös, että voisin merkata esteen tietyissä paikoissa myös kauempaa sen varalta, että olen jossain myöhässä, mikä on muuten aika yleistä (no hups, miten niin juokustreenit olis ihan paikallaan hngh.............) nykyään ... Katsotaan miten tää tästä lähtee etenemään ja missä tilateessa ollaan kuukauden päästä. :)



Skitso on ollut myös tuuraamassa Didiä nyt kahtena keskiviikkona ohjatuissa, D on saanut pitää vähän taukoa. Nyt kun Kiitorekun uusi halli avataan, jatkuu sitten niin, että Didin kanssa keskiviikkoisin ja Skitson kanssa torstaisin. Äiti menee Raivon kanssa vauvaryhmään. :P Sen kummempaa teemaa treeneissä ei ole ollut, ollaan tehty pientä radanpätkää molemmilla kerroilla. Skitsolla on pysynyt tuolla pää hyvin kasassa, eikä se itse asiassa napsinut mua kertaakaan viime viikolla, siis mitä! Ehkä me ollaan eteenpäin menossa tuonkin asian suhteen.

Didin pennut täyttää muuten torstaina vuoden! Ihan hurjaa, miten ne on jo niin isoja! Ajattelin, että voisin tehdä blogiin torstaina sellaisen postauksen, että laitan pennun omistajille joitain kysymyksiä, joihin he vastaavat ja laitan vastaukset sitten blogiin. Tyyliin "mitä koiralle x kuuluu?". 

Olisko kiinnostusta tälläiselle?
"Ne vaan leikkii! Siis oikeesti!"

10 kommenttia:

  1. Toi olis hyvä idea :) Mutta piätkö enää vlogias? Koska ois kiva jos tekisit uusii videoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mä vielä joskus kuvaan sinne videon. :D

      Poista
    2. Se olis hyvä asia! :D

      Poista
  2. Pentujen haastattelu kuullostaa hyvältä! :) Ja kivan näkösiä aksatehtäviä. Sulla on aika omalaatuinen ohjaustyyli, tosi kiva :)

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Meette kyllä aivan yli hyvin!

    VastaaPoista
  4. Kuinka oot saanut Blogistas näi suositun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tjaa, en nyt sanois tätä suosituksi ... :D

      Poista
  5. Ehdottomasti kiinnostaisi, mitä Didin pennuille kuuluu nykyään! :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!