20. lokakuuta 2014

And the world is calling us


Lauantaina käytiin kisaamassa Didin kanssa kolme rataa Kotkassa. Tuloksinan HYl, 0 (sij. 2) ja vitonen (sij. 3.).

Ekan radan hylky johtui siintä, kun käänsin Didiä liian tiukasti ennen putkea, ja koska mun kroppa oli ihan väärään suuntaan se lähti lukemaan sylkkäriä valssin sijaan, ja hypääsi sen sitten vielä takaisin. Puomin otin tooooosi varmistellen, ja kepit kielsi, koska pysäytin oman liikkeen.

Tokalla radalla tehtiin siis nolla, mutta kahdenkymmenen sadanosan päähän jäätiin sertistä (kiitti vaan Milja ....... !). Rata oli ihan ok, ei mitään ihmeellistä. Sain juosta ja paljon. :P

Vikalla radalla tavoittelin nyt sitä tuplaa. Mutta ihan vaan hommaa helpottaakseni päätin kutsua Tirpan pois muurilta ......... Sanoin siis ennen muuria "Didi" ja kuuliainen mudini sitten tietenkin tuli mun luokse. En edes tiedä miksi kutsuin Didiä. Ääääärh.

No mutta, positiivisin mielin eteenpäin! Tosi monesta viimeisimmästä kisasta on tullut vähintään yksi nolla, eli kyllä me vielä se tuplakin saadaan. Joskus. Kerättiinhän me viime vuonnakin kaikki nollat keväällä pentujen takia, että kyllä tässä vielä kerkee.



Eilen käytiin epistelemässä Kiitorekun hallin "Kiitolan" avajaisissa. Raivo ja Skitso pääsi mukaan, Raivo juoksi putkiluokan ja Skitso putkiluokan, möllin ja kisaavien radan. Putkiluokka ja mölli tietysti ulkopuolisena.

Päivä alkoi putkiluokilla. Skitso starttasi ensin eikä ongelmaa, Kettu nautti hiiiirveästi kun pääsi juoksemaan putkesta putkeen. Raivokin veti äitin kanssa puhtaasti ja voitti medit, Raavolla oli hiiiirveän hauskaa!

Möllikin vedettiin Skitson kanssa puhtaasti. Kettu meni oikein hyvin, ei valitettavaa. :)

Kisaavien radalle otin kaksi starttia. Eka menikin vähän penkin alle. Mun sijoittuminen oli keppien kohdalla huono, joten S otti sitten lähimmän hypyn. Puomi ei ollut enää tällä kerralla hyvä, pitkä päivä Skitsolle eikä ajatus enää ollut mukana. Toinen startti vedettiin sitten nollana, kepeillä oli taas vähän säätöä. Skitso sitten voitti radan, aika oli -11 ja joitain mikä tarkoitti aikaa 39 ja jotain, ja jos siintä miinustetaan vielä tuo keppien säätäminen niin aika oli aika kova, kehätoimitsija totesi lapun nähdessään, että taisitte mennä aika kovaa. :D



Tänään pidettiin Didin kanssa vielä pienet tokotreenit.

Aloitettiin seuruulla. Alon seuruumiskaavio, kontakti rakoili kolme kertaa, josta välitön huomautus äänellä. Teki tosi hyvällä innolla! Toistoja tehtiin kaksi, tokalla kerralla kontakti rakoili vaan kerran.

Jäävät tehtiin molemmat, ei ongelmaa, tosi hyviä ja napakoita. Maahan oli ehkä väääähän hidas, mutta kun märkä maa on niiin ällö!

Luoksetuloja kaksi kertaa. Molemmat tuli tosi hyvällä vauhdilla! Ekan perusasento vähän väljä, muuten ei huomautettavaa.

Estehyppy tehtiin kerran. Ihan kympin arvoinen, hyvä Turpi!

5 kommenttia:

  1. Hienosti menitte :) Millä muuten ohjelmalla teet nää videot :)?

    VastaaPoista
  2. Mitä se Milja teki?

    VastaaPoista
  3. Löysin teidät juuri instagramista (@goldenviivi), ja nyt myös bloginne sai uuden kiinnostuneen lukijan :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!