25. kesäkuuta 2014

Kiireellistä elämää

Raivo taitaa harkita balettitanssijan uraa.


Haudi!

Postaustaukoa on taas hieman kertynyt, anteeksi siintä. Jostain syystä ei ole oikein huvittanut, joten en sitten ole kirjoittanut. Nyt olisi kuitenkin aika!

Tasan viikko sitten kävimme Skitson kanssa ensimmäisissä agikisoissamme hakemassa kolme hylkyä. Tarkoitus oli vain käydä katsomassa, miten tuo käyttäytyy, ja pussi näyttäisi olevan meidän suurin ongelma. Kepitkin tarvitsee vielä varmuutta. Tietää ainakin mitä harjoitella junnujen eo - kisoja varten! Maanantaina käytiinkin hallilla treenaamassa, Skitso teki keppejä ja kontakteja, ja tehtiin yksi kisanomainen rata. tehtiin me yksi nollakin!

Juhannus vietettiin mökillä, koirat ui ja ihmiset pelasivat korttia ja söivät grilliruokaa. Hauskaa oli, ja erityisesti koirat nautti ihan hirveästi! Kuvia olettekin jo nähneet aiemmissa postauksissa.

Didi on vain ollut, ollaan treenailtun lähinnä tokojuttuja. Maanantaina Didikin kävi tekemässä rataa halilla. Olisitte nähneet mustan pallon, se meni aivan sekaisin kun pääsi lempipaikkaansa maailmassa! Huusi kuin sikaa tapettaisia, ja kun se pääsi irti veti kiiturimudi hepulikohtauksia ympäri hallia samalla lelua riepottaen. Didi teki kaiken todella hyvin, ja olin yli-innokkaaseen mudiini tyytyväineen.

Raivon kanssa ollaan otettu seuruu käsittelyyn, ja pikkumies tekee todella hienosti. Siltä löytyy luonnostaan kivan vietikäs seuruu, ja olen aina halunnut sellaisen koiran jolla jalka nousee - edes vähän. Nyt mulla on sellanen! Harmi vaan, että jotkin pk - lajit pitää unohtaa, missään nimessä en lähde 41cm kokoista koiraa viemään pk - esteille.

Huomenna mennään Tiian valmennukseen tänne Lappeenrantaan, ja siintä sitten melkein suoraan suunta kohti Rovaniemeä ja MM - karsintoja! Kannattaa seurailla blogin facebookkia, sinne tulee tulostiedotteita. Livestream löytyy täältä. Viikon päästä perjantaina lähdetään matkaamaan Italiaan. Ruotsin, Tanskan, Saksan ja Sveitsin kautta. Italiasta mennään käymään Kroatiassa ja sieltä sitten kotiin - en ole vielä ihan varma mitä kautta. Reissu tulee varmasti olemaan hieno!


Nauttikaa kesästä!

                      Paitsi ettei sellaista ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!