9. kesäkuuta 2014

Koiramestari 2014

Multa ei ole tullut postautsa taas vähän aikaan, koska lähdettiin keskiviikkona Helsinkiin ja tultiin vasta myöhään sunnuntaina takaisin. Syy miksi oltiin Helsingissä, oli Koiramestarin kuvaukset. Oli aivan upea mahdollisuus päästä (uudestaan!!) mukaan tuohon ohjelmaan. Kuvauksissa oli ihan superhauskaa, kaikki kisaajat ja apuhenkilöt olivat ihan supermukavia, juontajista ja tuottajista puhumuttakaan. Meillä oli todella hyvä yhteishenki ja nauraa sai vatsan kipeäksi. Kuvaukset sujui hyvin, yhden tehtävän kuvauksen keskeytti hetkeksi kuvauspaikalla seikkailueva kyy, mutta muuten kaikki sujui hyvin ja sutjakasti.

Kaikki muistaa katsoa 19.7 alkaen klo. 10 TV2 
     ja uusinnat perjantaisin klo. 12!

Keskiviikkona nähtiin Kiriä omistajineen ja kakarat pääsivät juoksemaan keskenään. Käytiin myös Jumbossa vähän shoppailemassa.
Raivo 8kk
Veli ja sen sisko kera äidin. Ja sitten siellä on pieni Kiero ♥
Torstai-iltana ensimmäisten kuvausten jälkeen testailin junnukehiä varten isovillajuniori Sokrua. Tämä oli oikein mukava kaveri ja teki mun kanssa oikein mielellään kun oli salainen ase (narupallo) taskussa. Päästiin vielä mukavasti illalla Karstusille suihkuun.
Vähän piti terävyysraiskata koska äitin tarkennustaidot.
 Perjantaina käytiin sitten n. 40min lenkillä Mirandan ja Ekan kanssa. Käveltiin jotain kuntopolkua pitkin, Didi oli koko ajan vapaana ja vitsi miten hienosti se pysy vapaana! Tuli neljä tai kolme lenkkeilijää vastaan, ja toi seuras hienosti niiden ohi. Eka oli Deen mielestä vaan hirveen ärsyttävä kakara, mutta loppujen lopuksi se jopa innostu vähän juoksemaankin sen kanssa. Illalla käytiin äitin kaverilla saunomassa.
Lauantaina käytiin puolestaan kuvausten jälkeen heittämässä kiva loppuverkka Oonan ja Oran kanssa. Oli ihanan rauhallinen lenkki kun kumpikaan mudeista ei erityisemmin leikkineet keskenään, vaan nuuskivat rauhassa keskenään metsän ihania tuoksuja ja ohittivat nätisti vastaantulijoita ja me juteltiin Oonan kanssa sitä sun tätä. Näyttipä Oona mulle kivan lenkkireitinkin! Ja muuten, ennen kun joku ihmettelee, ettei Skitso ollut lenkeillä, niin se ei ollut ollenkaan mukana, vaan vietti päivänsä mökillä ja pikkuveljen kanssa leikkien. Luksusta! t: Skitso. Illalla mentiin käymään vielä kylpylässä rentoutumassa.
Sunnuntai oli finaalipäivä ja kun se saatiin päätökseen, lähdettiin loppulenkin kautta ajamaan kotiin, nähtiinpä yksi rusakkokin!
Ps.
Skitson tulokset tuli! *bileet*

4 kommenttia:

  1. Ei hitsiläine! En tiennykkää että sul on blogi! :D Katoin sun ja Didin menoa viimevuonna koiramestarissa. :D

    VastaaPoista
  2. Oletko sinä Handleri? Ketä oot handlänny jos oot. Ja ooks menos maailmanvoittajanäyttelyyn?

    VastaaPoista
  3. Janne karstusen luona saunomassa? Sen kelpien ohjaajan?

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!