1. heinäkuuta 2014

Loppukesän pläänejä

© Jukka Pätynen | KOIRAKUVAT.FI
Karsinnoista kotiuduttu, niistä ei mitään sen ihmeellisempää. Ongelmamme "lähtö" päätti palata juuri sopivasta karsintoihin takaisin, ketuttaa. Kirjoitan niistä sitten joskus kun on jotain sanottavaa. Mua ei harmita niistojen epätoimivuus radalla, joiden takia molemmilta radoilta vitonen, vaan se, että lähdössä D heiluttelee mulle keskaria olan takaa ja räkyttää ympärillä. Jäähkälenkillä laskin kymmenestä alaspäin etten sano koiralle pahasti. Ensimmäisen radan vitonen oli kaikkien mukaan (myös muiden tuomareiden) melkoisen kyseenalainen, mutta en minä moista jaksa miettiä, otetaan vastaan mitä annetaan. Mäkäräiset söi ja porot hengaili keskellä parkkipaikkoja. Siinä tiivistettynä. Ainakin suomelta lähtee ihan superhyvät joukkueet!
© Jukka Pätynen | KOIRAKUVAT.FI
Mutta ei me vielä masennuta! Perjantaina lähdetän nimittäin Turkuun. Perhe ja koirat autoon ja ensin Elinan kanssa vähän pohtimaan niistoja ja muita ongelmia Didin kanssa ja Skitso tekee keppitreenejä ja kaikkea muuta kivaa, kontaktit mukaan lukien. Kyllä nää alkaa jo olla aika valmiit, hih! Turusta lähdetään vielä samana päivänä ilta/yölautalla Tukholmaan. Tukholmasta -> Tanska -> Saksa -> Sveitsi ja Italia. Italiassa ensimmäinen pysähdys on Milanossa, jossa on junioreiden eo - kisat, joihin suomelta on joukkue, ja olen siinä Didin ja Skitson kanssa. Kisojen jälkeen ajetaan Venetsiaan, ollaan siellä joku pari päivää ja Venetsiasta Kroatiaan. Se, mitä kautta mennään kotiin on vielä vähän auki. Pitkä reissu siis tiedossa, ja blogi jää tauolle siksi aikaa, kannettavaa kun en omistaja, että saisin kuvia sieltä. Blogin faceen päivitän ainakin tulokset, ehkä jopa blogiin asti. Reissun jälkeen sitten paljon kuvia ja videota tiedossa.

MV:seen menen jokaiselle päivälle JH:seen ja mudit on sunnuntaina kehässä. Luultavasti kaljut sellaiset. Graaaaaaah. Matkustan to junalla Hesaan Didin pennun omistajan luokse punkkaamaan, ja äiti tulee koirien kanssa perässä lauantai-iltana. Esitän pe isovilliksen ja lauantaina belgi Riesan, kuten myös sunnuntaina. Rahaa palaa vai miten se meni. :P Elokuussa olisi myös tiedossa paimennuspäivät, jos joudun matkaamaan junalla, niin vain D lähtee mukaan, mutta jos saan autokyydin niin kaikki mudit lähtee tsekkaamaan lampaat. Erkkari olisi myäs mahdollisesti edessä, katsotaan mikä noiden turkkitilanne on. D kyllä on viimeistään silloin ihan kalju ...

Siinä vielä Raivon imutusseuruuta, minä kyllä tykkään. Pikkuhiljaa nyt häivyttelen kättä pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!