7. joulukuuta 2013

LUUKKU 7 // Linkkaa blogisi - postauksen parhaimmisto!



Osallistumisaika päättyi tänään, joten on nyt aika julkistaa se parhaimmisto! Kolmelle ensimmäiselle arvostelut, ja kaksi muuten kivaa blogia. Mukavia blogeja oli linkattu ihan hirveästi, joten oli todella vaikea valita listalle pääsevät blogit. Ja vaikka alussa kahden blogin piti saada kunniamaininta, oli minun pakko valita kuusi :D Tässä näette miten huono päättäjä olen. En sitten millään osannut laittaa kolmea ensimmäistä minkäännäköiseen järjestykseen, joten blogit ovat satunnaisessa järjestyksessä!

Bea The Shepherd
Tämä blogi on ollut suosikkini jo pitkän aikaa. Aina yhtä miellyttävä ulkoasu, superupeat kuvat ja mukavasti kirjoitettu teksti tekee blogista miellyttävän lukea. Välillä tekstistä löytyy hieman turhiakin hymiöitä joita voisi karsia pois, mutta enpä niitä itse edes hirveästi tykkää käyttää, joten. :D Pakkoa sanoa, että on blogissa ollut sellaisiakin kausia kun ulkoasu pisti silmään ja rajusti, on tämä nytkin melko räikeä, mutta ei häiritsevän. Tosin oikealta puolelta kurkistava ruskea läntti on mielestäni hieman turha, ja mun silmään se kyllä pisti häirisevästi. Oikealla puolella kuvien alapuolella on jokin läpinäkyvä viivahöskä, jota ei kyllä heti huomaa, mutta kun sen huomasi, se jäi häiritsemään. Keskitetyt otsikot sopisi ulkoasuun paljon paremmin, ja kuvat ovat hieman turhankin suuria makuuni. En myöskään tykkää päivämääräotsikon harmaasta taustasta. Blogi on omaan makuuni turhan leveä, vähempikin riittäisi.

Esittelysivuilta löytyy ihan kivasti tietoa, ja esittelykuvat, joita klikkaamalla pääsee esittelyihin, ovat hienot ! Postauksissa on sopivasti tekstiä, enkä kirjoitusvirheitä löytänyt. 

Kokonaisuudessaan upean ulkoasun ja kuvat omaava blogi, josta löytyy mukavasti tekstiä.

Mindi ja Maggie
Mindi ja Maggie
Tässä hieman uudempi tuttavuus! Tämä blogi kertoo kahden koikkeritytön, Mindin ja Maggien, elämästä agilityn, ja muidenkin harrastusten maailmassa. Ulkoasu tässä blogisssa on miellyttävän yksinkertainen, tosin melko kesäinen. Ulkoasu noudattaa selkeää teemaa, ja blogia on mukava selailla selkeän ja rauhallisen ulkoasun vuoksi. Bannerissa oleva Mindi ja Maggie - teksti saisi olla erinlainen, nyt se on melko pieni, huonosti erottuva ja turhankin yksinkertainen. Hieman erinlaisempi otsikko ei tekisi hallaa blogin muulle yksinkertaisuudelle. Tähän blogiin ei keskitetyt otsikot sopivat. Olisin toivonut hieman erinlaista otsikkofonttia, mutta nykyinenkin on ihan hyvä. Tunnisteita voisi olla hieman vähemmän, nyt niitä on omaan makuun hirveä määrä, ja tekee tunnistepalkista vaikeaselkoisen. Muuten ulkoasussa ei ole oikeastaan mitään moitittavaa, liityin lukijaksi!

Esittelysivut olivat pienoinen pettymys. Paljon yleistietoa siellä oli, mutta luonne puuttui kokonaan. Ja missä sinun esittelysivu? Olisi ollut hauska lukea ihan sinusta itsestäsikin. Kalenteri voisi olla ihan erillisenä sivuna, mutta toisaalta se on varmaan siistimpi noin. 

Kokonaisuudessaan mukava blogi, postauksissa mukavasti virheetöntä tekstiä, ja sen takia pääsikin tälle listalle. 


Hirmuriesan matkassa
Hirmuriesan matkassa
Tämä blogi on löytynyt lukuluettelosa muistaakseni viime kesän alusta, kun ystävystyttiin blogin ylläpitäjän kanssa. Blogin ulkoasuun (varsinkin banneriin) on panostettu alusta asti, mutta blogin ulkoasu on mennossa koko ajan parempaan suuntaan - myös kokonaisuutena, vaikka vikoja löytyy edelleen sieltä täältä. Tekstin otsikko saisi olla huuuuuomattavasti pienempi, ja sinisellä värillä, niin blogin värimaailma olisi heti yhtenäisempi. Blogin taustaan olisin toivonut jotain tummempaa savyä, mieluiten ihan kuvioita, niin ei pistäisi niin pahasti silmään. En tykkää siintä ratkaisusta, että gadgetteja on molemmin puolin blogia, se luo mielestäni heti ahtaan tunnelman. Postauksissa on teksti sopivasti, joihinkin postauksiin olisin tosin toivonut hieman lisää tekstiä. Kuvat ovat useimmiten hyvänlaatuisia, mutta olisin toivnut erintotetn pystykuville huolellisempaa asettelua. En tiedä miksi, mutta mua jäi kanssa häiritsemään blogia ympäröivät tummanruskeat reunat :D

Esittelysivujen kuvakkeet ovat ihan kivat ja toimivat, tosin vaihda itsellesi tuoreempi kuva siihen ! Jäi nimittäin häiristemään, että Riesan kuva on tosi tuore, ja sun vanha. Teidän molempien esittelysivut sisälsivät mukavasti tietoa, ja kokonaisuudessaan toimivat esittelysivyt.

Mukava blogi joka kaipaa vielä hieman hiomista, kokonaisuudessaan toimiva, jonka takia pääsi tähän listalle.
WIPOE
WIPOE
Kahdesta aussiesta ja yhdestä tollerista kertova harrastusblogi.

Defections
Defections
"Kahden 16-vuotiaan tytön lifestyleblogi :-)"

Kolmen Käppänän Kujeilut
Kolmen käppänän kujeilut
Kolmen kääpiösnautserin elämää.

Nemoa Etsimässä
Nemoa etsimässä
"Flattipennun arkea"

Toivotonta menoa
Toivotonta menoa
Keskikokoisen villakoiran ja Skitson siskon treenielämää.

VINSKI & KETKU
VINSKI & KETKU
Länsisiperianlaikan ja porokoiran elämästä kertova blogi.

4 kommenttia:

  1. Kiitos! Blogi on hieman kesken, minä -sivu on parhaillaan työn alla. :-) Kiitos muistakin vinkeistä, otan huomioon seuraavaksi ulkoasua muokattaessa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:--) ps. linkit blogeihin olisi hyvä olla ;-D

    VastaaPoista
  3. Kiitokset maininnasta!
    Kiva jos tuota roskaulkoasua kykenee katsomaan vielä hetken, ennenkuin saan sen vaihdettua tyystin uuteen. :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!