4. joulukuuta 2013

LUUKKU 4 // Koirien toivelista



Helló !

Tällä kertaa ruudun takana on teidän kaikkien ihailema Didi ei niin ihailtavan Elsin sijaan, ja mun olisi nyt ilmeisesti tarkoitus kertoa teille mitä me mudit haluamme joululahjaksi. Tällä kertaa jätin sen typerän luikkuketun pois, se kun ei osaa kirjoittaa koneella, noloa, eikö? Kuka nyt ei osaisi ....

Ensinäkin, minun on vaikea kuvitella mitä meillä ei jo olisi ....... ! Aina kun Elsi tulee kaupungista se tuo meille vähintään uusia luita ja lihaa, usein joukossa on myös pantoja ja leluja. Katsotaas löytyykö jotain.

1. Heti tärppäsi ! SOIK - huskyvaljaat löysin Lemmikkistoresta. Tälläisistä olemme sen Ruipeloketun kanssa kauan haaveilleet, niin olisi vetäminen mukavampaa. Ja oikea kokokin löytyi! Katsoaan saisimmeko tämän pukinkonttiin.





2. Ja koska myös ruipelon toiveita on noudatettava, niin löysin Lemmikkistoresta Hurtta Pro - sadetakin, raukka Ruippanalla kun on niin ohut turkki, kylmähän siinä tulee, lord jestats ! Kallis tämä tosin oli, 49.90e, kenellä muka sellaiseen on varaa ...?






3. Valopanta on talven pimeisiin iltoihin ihan ehdoton, varsinkin minä kauniin mustana en edes uskalla mennä ulos ilman heijastinta, kuka nyt auton alle haluaisia jäädä? Tämän siintä Lemmikkistoresta.






4. Koska herkkuja ei voi koskaan olla liikaa! Possun kieltä, Lemmikkistoresta.







5. Koska tyhmä Skitsokin sai oman heijastinliivin, haluan minäkin !! Pinkkinä tosin, ja hieman erinlaisena. Lifeguard Strom, Peten koiratarvikkeesta.







6. Naudan rustoluita, ommmmoom Peten koiratarvikkeesta nämä. Pakko tähän väliin sanoa, että en tiedä mitään parempaa kuin naudan rustoluut! Mun ja Itikan ehdottomat suosikit, saisi Elsi ostaa niitä useammin kuin kaksi kertaa kuukaudessa ....










Toivottavasti tykkäsitte tästä minun väsäämästä postauksesta, muistuttakaa Elsiä että pyytää minut useammin ruudun eteen !


4 kommenttia:

  1. :) Mukavasti kirjoitettu joululahjavinkki. Ja tuli vastaan tuntemattomampi netti-lemmikkiliike,lemmikkistore.Tuli mieleen nuista ruoka/herkku lahjatoiveista, että ovatko Didi ja Skitso raakaliha ruokinnalla vai ihan perus nappularuokalinjalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oli apua :) Meidän koirat syö tällä hetkellä 60/40, eli 60% raakaa ja 40& nappulaa.

      Poista
  2. Noi vetovaljaat on ihan tajuttoman huonot ja täysin epäsopivat suurimmalle osalle koirista. Ne vetää koirat vaan tajuttomaan jumiin. Kannattaa panostaa kunnollisiin valjaisiin ja parhaathan olisi mittatilausvaljaat esimerkiksi GMN:nältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on täysin totta, en missään nimessä noita valjaita suosittele. Husky valjaiden selän päälliseb osan pitää yltää hännän tyveen saakka, nuo ovat täysin kelvottomat!

      Poista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!