29. huhtikuuta 2016

Suosikki koiratubekanavia

Oon paljon viimeaikoina miettinyt erinlaisia postausiaheita, jotta saataisiin blogiin vähän muutakin kun vaan treenipostauksia toistensa perään. YouTubessa tulee vietettyä aina jonkin verran päivässä, ja tulikin mieleen, että miksen tekisi blogiin postausta mun suosikkikoirakanavista tuolla tuben ihmeellisessä maailmassa? Samalla voi aina toivoa asuvansa Keski-Euroopassa (lähinnä vaan maisemien puolesta ;D) ja olla kateellinen kamerakalustosta ja yhteystyöhaluisista koirista mitä kameran edessä olemiseen tulee ;)
Anjaa ja Vickyä aloin seuraamaan jo muistaakseni kesällä 2013, hyyyyvin kauan olen siis heidän videoitaan seurannut, enkä syyttä. Kehittyminen on ollut ihan huikeaa, ja Anja tekee ihan järkyttävän upeita videoita, ja on ihan todella lahjakas. Muutaman kerran olen heitä myös JEO-kisojen yhteydessä nähnyt. Kannattaa ehdottomasti tsekata tämä!
Tämän tubekanavan seuraamisen aloittamisesta mulla ei ole mitään muistikuvaa, ehkä pari vuotta sitten syksyllä? Lähinnä agivideoiden takia aloitin silloin seuraamaan, mutta nykyisin ulos tulee myös todella upeita muitakin videoita, ja jokaiseen videoon on panostettu aina täysillä. Ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen! :)
Kolme vuotta sitten Patrycja julkaisi Zoen temppuvideon jota on katsottu nykyään yli miljoona kertaa, ja silloin aloin tätä kanavaa seuraamaan. Videoita tulee laajasta eri aiheista, joka myös miellyttää. Kanavalta löytyy uskomattoman laadukasta kuvausta ja hienoja temppuja ja maailman söpöimpiä eläimiä, kannattaa käydä vierailemassa!
Tähän tutustuin oikeastaan vasta tänä keväänä, mutta laadukkaat videot ihastuttivat heti, ja kesävideo viimekesästä on niiiin bueno. Näihinkin videoihin on selkeästi käytetty paljon aikaa ja vaivaa, ja se saa aina tykkäämään videoista. Iso peukku!

Monikan kanavaan tutustuin Anjan kanavan kautta, kun bongasit hänet videoilta, ja löysin sitten samalla myös tämän kanavan. Videot ja niiden tyyli ja se, miten paljon niihin on panostettu, miellytti heti, ja kanava päätyi tilattujen listalle. Ulos tulee niin taiteellisimpia videoitakin kun ihan aksavideoitakin, iso peukku sille!
Kaksi vikaa onkin sitten aksakanavania ;) Tereza Králován ja Silvia Trkmanin kanavat ovat ehdottomasti suosikkejani, Terezalta tulee paljonkin aksavideota joita on aivan uskommatoman kiva katsoa, ja Silvialta tulee ulos niin aksavideoita kun videoita vähän muistakin, suosittelen ehdottomasti molempia!

Oliko tälläinen ihan tyhmä, vaaai haluaisitteko nähdä enemmän suosikkipostauksia jatkossakin?
Katsotteko ylipäänsä paljon koira-aiheisia videoita? Löytyikö uusi löytöjä, vai oliko kaikki ennaltaan tuttuja?

11 kommenttia:

  1. Tämä oikein oiva postaus oli! Osui ja upposi kyllä, olisko juuri eilen ollut viimeksi kun yritin bongailla kivoja koira-aiheisia YouTubeja kanavia, niin tässähän näitä nyt on vino pino! Mietin vielä, että olisko ollut ideaa esim kanavan nimen taakse piilottaa linkki, niin näppärästi löytäisi kyseessä olevan kanavan tubettimesta? :-) Ehdottomasti kyllä kannatan suosikki-juttujen jakamista täällä jatkossakin, tämmöisiä on mukavaisa lueskella! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oli hyötyä! Mun itseasiassa piti laittaa linkit, mutta näköjään unohdin jossain vaiheessa ... Noh. :D

      Poista
  2. Linkit olis olleet kivat, vaikka koneella selatessa noi nyt löytyikin kätevästi. Mut bueno postaus, tässä oli kaksi uuttakin fiilisteltäväksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laittelin linkit niin pääsee helpommin tsekkaamaan, ja kiva! (y)

      Poista
  3. Vitsi tää oli hyvä postaus! T. Tyhmä joka ei ole tajunnut että niin.. Tubestakin löytyisi seurattavaa... :'D

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus. Itse olenkin jo ZolzaBC:tä ja JOLLY VICKY:ä tilannut, jonkin aikaa, mutta löytyihän nuita uusiakin tuttavuuksia. Kiitos ideoista!

    VastaaPoista
  5. Asiasta poiketen, mikä kamera sinulla on ja mikä/mitkä objektiivit siinä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon eos 7D ja perusobjektiivina Canon 50mm f/1.4 :)

      Poista
  6. Olipa löytö tämä postaus! :) Tykkään katelle videoita ja oonkin miettinyt onkohan ketään koiratubettajia joilla olisi kanavallaan mielenkiintoista sisältöä. Kiitos näistä vinkeistä, nyt ei tarvitse itse etsiä! :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!